558

гуньо

преди 13 години

Ех, Цецко, защо всички лапачи сте толкова елементарни. Ами поне на подставени лица да беше приписал имотите. Човек да го хване яд, че такива плиткоумници го управляват. То поне да управляваха както трябва ..

557

кистоник

преди 13 години

навремето имаше един български филм "момчето си отива". дали в случая такъв е сценарият???

556

пепи

преди 13 години

***....тъпчов си ти

555

CIGANIN

преди 13 години

toq gore na snimkata det stoi kato arestant,i kompaniq gerbovci otkradnaha zlatoto ot airogarata,da se zatvorqt vednaga

554

Анонимен

преди 13 години

Цецо, не сърди ... Първия милион винаги се доказва трудно. Изконна истина.

553

Бай Иван

преди 13 години

И Цветанов консултат, като даскал по физическо сигурно, пък после Доган бил взел пари без да е специалист. Айде сега ми кажете кой е по-крив или и двамата са прави.

552

Вафла"Хипер&quo

преди 13 години

Навремето имаше една нагла политическа *** - Маргарит Мицев ... и той спеставаше "от закуски" ... тука незнам може да е спестовен човечецът ......

551

sion

преди 13 години

Цецко - консултат:)))) Предполагам на спортните площадки в София..Или на г-н Бояджиев дето му продал апартаментите на 2 пъти по ниска цена..И пак му се губят едни 130 х лв...И това ако предположим , че цялото семейство е изкарало на фотосинтеза..И не е поддържал ни имоти , ни е плащал данъците за тях...Боже , тоя човек наистина не е читав..Жалко..Не го очаквах.

550

Анонимен

преди 13 години

Не задявайте горкия беден човечец.Той нито яде, нито пие ,нито живее,и така зле изглежда с тия сенки и торбички под очите.Само се е отдал на спестявания.Ами толкова мангизи какво друго да ги прави.

549

Анонимен свидетел

преди 13 години

По интересно ще стане, когато публичността заговори за противоестествената роля на няколко вътрешни министри в енергетиката. Ще се учудите колко много могат да си приличат Румен Петков и Цветан Цветанов, например. По - интересно е как цвета се губи и левите и десните убеждения бледнеят пред извънредно големия финансов ресурс. Ще се убедите, че старите герои са новите герои, че всичките избори и референдуми са демократична безмислица. Гласът народен не е гласът Божи, не и тук ... Не и в България

548

Анонимен

преди 13 години

а и с некой лев е подпомогнал партията, иначе не става :)))

547

Анонимен

преди 13 години

Сметни подръжката на 6 апартамента, данъците, такси смет и т.н.

546

тошко

преди 13 години

Броиш не броиш-от,, крадени пари -хаир няма,-, е рекъл народа.Важи за всички без изключение,ясно ли ви е .Ще дойде времето на всеки да си плаща за прегрешенията,та дори и да се взема за недосегаем.И дай Боже!

545

Мумйент!

преди 13 години

"Това означава, че няма обяснение за произхода на 124 803 лв."Защо НАП смята така, сякаш Цветанов си спестява всеки изкаран лев? Той го кара на фотосинтеза? Къпе се само по време на дъжд и няма сметки за ВиК? Тока си го прави сам с генератор вкъщи? Колата му кара на изпарения? Костюмите които носи растат по дърветата? Липсите са ДАЛЕЧ ПО-ГОЛЕМИ от тези които са написани от НАП.

544

симпатизант на ГЕРБ

преди 13 години

а ти цял ден какво правиш - заяздаш се със другите. От такива като теб сме на този хал. Остави всеки да си каже болката - да си видим кусурите и да се оправяме дорде е време , че после ще е късно

543

Анонимен

преди 13 години

Цецо върни златото дето окрадохте!

542

549

преди 13 години

Не бе оли просто не обичаме да ни крадат и крадеца да вика дръжте крадеца :). А ти ако си извадиш главата от мястото дет слънце не огрява щеше да прогледнеш :)

541

АП

преди 13 години

Ще му се на Цецко да отшуми, ама това е само началото :). Във втора част на Банкенски крадци ще видим как изчезнало едно милионче от гаранционен фонд под опеката на Цеци. В трета серия пък ще има други изненади :). Ако зависеше от Тиквата щеше вече да го е уволнил, ама нали са вързани ще трябва да си го дундурка и да му събира негативите :). Кво беше ЦЕЦО ПРЕЗИДЕНТ :))) Ама друг път :)))))

540

наблюдател - 542

преди 13 години

Хей, милиционерчето, я не плагиятствай от Тиквата. И той имаше наглостта да ни пита защо не сме направили нищо, като Станишката и Доган ни крадяли. Това в ежедневните милиционерски сводки ли ви го спуспак. Абе повтаряш се брато. Напънете си единствената мозъчна гънка и внесете някакво разнообразие в постовете си бе. А и като ще се питаме да те питам ти дека беше на протеста срещу Станишев и що бихте хората? Айде сподели :). Нали уж мразиш комунистите, ама на протеста дай да бием за да ги пазим :

539

ЧЕРВЕНИ ОЛИГОФРЕНИ

преди 13 години

Ха-ха ,колко сте жалки ! Нямате си друга ,нормална работа и сте почнали да броите парите на другите!От завист и злоба се пукате!Хапвайте си от това дето го оставяте в двете 0 ! Там сте родени !