106

Amenhotep

преди 13 години

Човече, нали не вярваш сериозно на хомосексуалната креатура на БСП-БКП - Яне Янев? Не че неадекватните герберски мутри не са ***, ама това Янето си е направо жалко. Само го виж колко партии смени.

105

Amigo

преди 13 години

Разбрахте ли новината ????. Ал.Петров обяви че влиза в политиката. Жална му майка на мръсната тиква. Догодина тиквата ще бъде обявен за главния октопод,местата се сменят. Ареста му ще бъде публичен под бурните овации и одобрение на обществото. Петров има ужасяващи факкти и компромати срещу него. Тиквата се опита да го елиминира,дори и физически,не успя и сега..чакайте епилога. За Гангстера в костюм както се изразиха западните медии за Тиквата идва края. АМИН

104

Анонимен

преди 13 години

всички са маскари.

103

Симо Сома

преди 13 години

Абе не знам кой мафиот, кой нено откак дойдоха ГЕРБ на власт, спряха отвличанията, спряха заменките на имоти, спря източването на ДДС, вместо това почнаха проверки за укрит оборот по заведенията и за незаконни имоти, снимане с хеликоптер и т.н.Предишните защо не го правеха това а?Предишния вътрешен министър само наблюдаваше как отвличат, докато пикае във фонтана и ходеше да пие кафе с братя Галеви.сегашния ги хваща и отвличания вече няма

102

Иван

преди 13 години

Яне разкри далаверите на Мургина,Яне разкри за навлизащия в България радикален ислям,Яне първи разкри за милиардите на приятелката на министър- председателя Боко тиквата - Цветелина Бориславова,Яне първи разкри кой е собственика на Си банк. Нещо да е излъгал Янев или подвел. Е как няма да го нападат крадливата,управляваща хунта от олигарси. А за народа замразяване на доходите,увеличение на хранителните продукти,ток,газ,горива..Коментара е излишен нали....ТОВА Е . ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА

101

Анонимен

преди 13 години

това че са с *** би трябвало да те радва. Ти си си ***.

100

Анонимен

преди 13 години

EH QNE QNE KASMITLII STE WIE 4E CVETANOV I BORISO NE VI E ZAPUKAL S GOLQMATA SOPA O6TE ,AKO BQH AZ DO SEGA 6TQHTE DA STE NA INVALIDNITE KOLI4KI QNE ,NE ME INTERESUVA EVROPA KAK 6TE REAGIRA I ZA KOLKO 6TE NI OSYDI PROSTO NE STE RAZBRALI O6TE NI6TO

99

за 95

преди 13 години

Излез публично, не си крий муцунката. Изтъпани се на площада да го кажеш. Сега има гласност. Излез и кажи - ПРЕДПОЧИТАМ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, В ИМЕТО НА ТРАКТОРА СЪМ ГОТОВ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ НА БЪЛГАРИЯ СЪС САЩ и С ЕС! Недей да квичкаш само тук.

98

1111

преди 13 години

Ха ха, ама нима сме имали ПО-ЛОШО И СКАПАНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ТОВА???СТИГНАХМЕ ДЪНОТО...

97

Amenhotep

преди 13 години

А на Янка, след тая клоунада дето я въррти, на следващите избори ще й трябват мнооооого пари, за да купува гласовете на ***, че да остане в политиката. Въпреки, че не знам дали мафията на Алексей и Мосад ще могат да му съберат толкова много пари.

96

Анонимен

преди 13 години

Малко милиционерско-мутренски персони тук ей! Ще падат от власт вече! Да се готве новия съд, че ще има много работа:) Голямо *** ще пада от София до Брюксел:)))Реват като заклани прасета:) Това е! Аут сте! Догодина ще се узакони, освен ако зимата не се окаже лоша:))))))))))))))))))

95

венци

преди 13 години

***=яне

94

1111

преди 13 години

Европа и САЩ са и с *** също... Да си ги взимат и тях, и Бойко! Да си ги отглеждат там! Ха ха

93

Бай Ристо

преди 13 години

След като Цв.Цв и Б.Б са толкова лоши, ако обичаш да ни споделиш кой трябва да управлява- Станишев, Доган, Сакса, Янка или Трактора или може би Първанов?

92

Amenhotep

преди 13 години

94Ще ги оправят ама някой друг път. Виж че са толкова неадекватни, че един мафиот не са вкарали в пандиза за постоянно - пуснаха Асан Петров, пуснаха Баретата, пуснаха Дамбовците, пуснаха и ония министър дето го бяха хванали с подкупа ... Вообще, пълна неадекватност!

91

Дилема

преди 13 години

Изправен съм пред сложна дилема, на кого да вярвам?От една страна целия свят, американския посланик, Ангела Меркел, Берлускони и т.н. , хвалят новото правителство, казват че върви по прав път.От друга страна нашите бивши крадльовци БСП, ДПС, Костов, Яне, Алексей , казват че е пълен провал.на кого да вярвам, помогнете ми

90

МАЧКАЙ ТРАКТОРИ

преди 13 години

МНОГО МАФИОТСКИ *** ТУКА БЕ, МНОГО. БОЙКО, СМАЧКАЙ ГИ ТИЯ ***, МАЧКАЙ, МАЧКАЙ!!!!!!!!!!!!!!!! ЕВРОПА И САЩ СА С ТЕБ!!!!!!!

89

Анонимен

преди 13 години

Че нали го заявих бе ***! Не можеш ли да четеш:) Поне ГЕРБ да върнат килийните училища, за да образоват малко членовете и симпатизантите си:))))))

88

Amenhotep

преди 13 години

Абе, а Янка не се ли омъжи? Нали разправяше, че към края на годината щял да се омъжва ...

87

ЗА 85

преди 13 години

Вече предложих да излезеш и публично да заявиш, че предпочиташ мафиота Петров, пред добрите отношения със САЩ. С удоволствие ще гледам как заминаваш за Гуантанамо. Другите като теб също.