68

Анонимен

преди 13 години

"Дай да разрушаваме - българска работа.... Тези именийца спокойно могат да се използват за летните ваканции на децата от домовете и те да видят малко лукс и природа."Първо не е ясно изобщо дали ще бъдат отнети от собствениците, или след някаква глоба няма да се легализират.И второ ако не са разрушени къщите, тия БОГАТИ хора все ще намерят начин да си ги върнат, в страна от третия свят живееме все пак!

67

Енев

преди 13 години

Бойко и ГЕРБ окрадоха милиарди от народа и държавата, сега като не остана да се краде се опитват да сложат ръка на скъпите имоти.

66

Ф.С.В

преди 13 години

До 56 .Доре ще ми направиш ли едно сеансче .че нещо ме боли главата ))

65

anonimen

преди 13 години

kradeca vika drajta kradeca ,za6to ne razsledvat SIBANK kak e zabogatqla ami xva6tat se za mitni4arite,ima po-golemi kradci ot tqx zatova e prazen djoba na balgarina

64

Анонимен

преди 13 години

СОЛЕНИ ГЛОБИ И ПОПЪЛВАНЕ НА ХАЗНАТА ОТ ПАРИ.

63

Анонимен

преди 13 години

Те да си свършат работата, халал да са им кинтите!!!

62

Анонимен

преди 13 години

до 60серГейчо,ти ли си бе :))

61

Анонимен

преди 13 години

Сградите трябва да се съборят, иначе всеки ще почне да си строи където поиска. Ако ги оставят и ги направят държавни, след някоя година ще бъдат приватизирани и пак ще отидат където са били.

60

кавал

преди 13 години

доста кинти ще станат собственост на партия ГЕРБ

59

Анонимен

преди 13 години

Дай да разрушаваме - българска работа.... Тези именийца спокойно могат да се използват за летните ваканции на децата от домовете и те да видят малко лукс и природа.Или да се дадат и за ползване на специализираните училища и класове за деца с увреждания. Но само за тях, не някой държавен чиновник, който и без това 365 дни е в отпуск да си "отпочива" там.

58

Анонимен

преди 13 години

"Всичко е много просто!!ББ или разчиства незаконното строителство и тези, които са го разрешили/узаконили, или си отива и избираме следващия!!! "Не е толкова просто, защото ще трябва го чакаме още 2г и половина!За това време вместо 8млрд резерв ще имаме допълнително 8млрд дълг.

57

Анонимен

преди 13 години

Аз съм сигурен,че ще почнат да ни "къпят" как по-добре е да бъдат узаконени къщите и хората да плащат данъци!!! Не е ли по-важно как са ги направили и да им сложат карираните пижами и всичко в полза на държавата,защото всичко е изкрадено от народа!Работата е същата все едно да откраднеш 100000 и после да ти ги узаконят,щото не могат да ги вземат!

56

КЛИКЕР

преди 13 години

до 52 Браво, ти ми спести труда. Щях да напиша почти същото.

55

Ф.С.В

преди 13 години

Браво .благодаря за енциклопедичната информация ..печелиш бонбонче )))

54

Теодора1

преди 13 години

Свалиха хеликоптера на данъчните!При поредната обиколка на данъчните с хеликоптера, за да заснемат и излъчат по телевизията материал който да повдигне рейтинга на правителството, срещу тях беше стреляно с базука и хеликоптера свален. Все още не е ясна самоличноста на стрелеца, но се предполага, че това е собственика на имота от където е стреляно. Оцелели при атентата журналисти и местни жители веднага уведомиха властите, кой е притежателят на въпросния имот, но вътрешния министър заяви, че е безпомощен, тъй като по документи тези имоти не съществуват, а няма как документално да се докаже кой е собственика на документално несъществуващ имот. Според него ръцете му са вързани, тъй като документите са единственият критерий дали нещо съществува или не, а не сетивата чиито усещания са относителни. Преди да се предприеме разследване по въпроса е необходимо имота от който е стреляно да бъде узаконен, за да може той реално да съществува и следователно да се узнае кой е собственика му. Според адвокати, това няма да е достатъчно, защото дори да се узнае кой е собственика на несъщестгвуващия към момента имот, то стрелбата ще е извършена в момент, когато този имот не е съществувал и следователно няма как да е имал собственик. Според виден професор по право, това е ситуация подобна на прословутия Параграф 22″, от който няма излизане. Резултата от цялата акция, намирисва на един хеликоптер по-малко, няколко процента рейтинг повече, горилско тупане на Бойко по гърдите и голяма веселба за незнайните собственици на несъществуващи имоти.Tuesday, October 12, 20103:03 PM

53

уелския принц

преди 13 години

до Ф.С.В Чети малко повече приятел:Министърът на веселбата, както е известен Паришев сред приятелите си, еедин от спонсорите на ГЕРБ.В предишни години той бе помагал и на други партии. Близостта му с партията датира още от самото й учреждаване. През 2006 г. Павлин Паришев посрещна бъдещия премиер Бойко Борисов в Хасково. Тогава компания му правеше брат му Николай и шефката на несъществуващата вече служба Пътни такси и разрешителни Славея Панайотова.На местните избори Паришев твърдо декларира подкрепата си за ГЕРБ. В резултат на това партията стана първа политическа сила в Свиленград. Историята се повтори и на парламентарния вот миналата година, когато отново той бе един от спонсорите и радетели на идеята ГЕРБ, пише още в. "Хасковска Марица".

52

Джон

преди 13 години

Хорицата са отделяли от залъка си да си направят тези колибки до язовира, да има къде да се подслонят, вие сега искате да им ги бутнете... Срамота!

51

Анонимен

преди 13 години

А за теб няма и 1 лев, а:)))Как да не се гневи човек...

50

Xelian

преди 13 години

Тиквоооооооо мислиш ли че ако искаше да ги защитава изобщо щяха да се правят тези проверки. Много сте зле. Типично по български виждате все корпуция и пак корупция. А не виждате че това е първото правителство което прави НЕЩО. За кое друго сте чули да е подгонило митничарите или изобщо някого. Да може би малко се пресилват с имената по акциите, но все пак правят нещо. За съжаление съдебната система е независима власт, която е също толкова уплашена и корумпирана....

49

Анонимен

преди 13 години

Има резон в идеята ти! Така всичко ще бъде разрушено от *** без пари...