61

Случаен

преди 13 години

И тази акция ще мине под мотото "Ихо, ихо, после тихо". Всичко е само парадиране на дейност. Нищо няма да се случи. Колкото се случи с "дупетата", толкова и с незаконните имоти.

60

Noname

преди 13 години

Ей това *** сте много забвано нещо! Откъде си сигурен че ще има друго правителство? Да няма преврат а? Или снощи сънувахте, че 9.9.44 год. Браво хайде събудете се 2010 год. сме.

59

Анонимен

преди 13 години

добре,отивам да си правя лютеницата,защото до като има палати тук и по островите,ще има и лютеница.

58

Сиганин

преди 13 години

Построил си къща за няколко милиона-па тури едно зенитно оръдие,да не ти снимат срамотиите от въздуха.

57

Неизвестен

преди 13 години

Излез на улицат и се бий за земята си, Феодал! Иначе и този 1 дка няма да получиш.

56

Чочо

преди 13 години

Бабе, аз също желая успех на Цветанов и Борисов. Какво ще правим с тебе , когато едно друго правителство провери имотите в с. Банкя, хотелите в Банско и собствениците на Сибанк и т.н. ? Мисля, че сегашната ни радост ще бъде кратка. Бабе, остави компютъра, *** зад блока и виж, че огънят изгасна. Лютеницата няма да стане. А идва зима. Т.г. отнова няма да има увеличение на пенсиите. Истината е в лютеницата. Отивай.

55

Неизвестен

преди 13 години

Колкото на теб ще ти платят обезщетение за пропуснати ползи за това, че навремето БПК е отнела нивите на баба ти, толкова и на тях ще им събират данъци със задна дата. *** държава, *** народ...ех няма оправия. Бягайте извън България или пък се борете с кръв за просперитета си тук! Това истината! Друга истина няма!

54

Феодали

преди 13 години

Пък аз 22 години чакам да получа нотариален акт за 1 дка селска нива,закупена по онова време за 3300 лв,когато можеше всеки от нас да си купи една гарсониера.И въпреки че е поддържана,отмениха закона до 2012 г,а ако сега искам да го узаконя за себе си,ми искат още 6 хил.лв??? Ало,вие нормални ли сте? АЗ съм си ПЛАТИЛ и то навреме,а ВИЕ сте собствениците още!!!

53

Румен Путков

преди 13 години

Обърнете внимание на комунистическата тактика! Когато някой престъпник (национално/световноизвестен) бива арестуван, когато данъчните започнат да си вършат работата, когато се прави нещо позитивно, *** реват с пълно гърло : "Ама защо само този арестувате? Пуснете го! Ама защо, само тези палати ще събаряте? Оставете ги!" Ами другари, все от някъде се почва! Вие 60 години лъгахте, че всичко е наред, не пипнахте нищо да съградите, крадохте до откат, а сега имате наглостта да сте недоволни?!

52

Неизвестен

преди 13 години

Абсолютно вярно!

51

Анонимен

преди 13 години

те,че ще ги узаконят,ще ги узаконят. ами поне да им вземат данъците със стара дата,от преди 10 години,откакто имат ток и вода,и си ги ползват.така,както със стара дата прибират здравни осигуровки от живелите в чужбина. и след това да ги проверят,с какви "доходи"аджеба са построени палатите. от тях тръгва кризата-от кражба на народни пари.и не ревете против бойко,че иначе всички ще живеете в гета около тези палати.

50

пенсионерка

преди 13 години

На тези хора които забогатяха незаконно да им се вземе всичко и да влязат в затвора.С какви пари са се построили тези имоти ,а и сигорно имат и много-скъпи коли и какво ли още .Мисля че тези *** вършат незаконна дейност,като кражба от държавните средства.наркотици ,простетуция ,корупция и т.н.Трябва най-после да има наказани.И тези всички богаташи са все или кметове, митничари,областни оправители,магистрати ,даначни и т.н.Надявам се Бойко да се справи. Успех за Цветанов и Борисов.

49

Будалкат ни !

преди 13 години

Полицейските акции по телевизиите оредяха.Нормално е. Гледахме ги еднва година. Започна сезонът на данъчните акции. НАП със сигурност ползват режисьорите от киностудията на МВР. Целта е да има зрелища за населението, да няма бунтове за пенсии, заплати, данъци, акцизи, безработица, осигуровки и мизерията. Гледайте вертолета на "Отряд-28", там е истината. Колкото забогатяхте от акциите на МВР, точно толкова ще забогатеете и от акциите на НАП. Това малко ли е ?

48

wiktor

преди 13 години

Не мислите ли, че прилагателното "гъзарско" не е много подходящо да се използва в новинарска статия, която се чете от хиляди хора? Това не е блога ви все пак... Стегнете се малко.

47

Неизвестен

преди 13 години

По-зле за нас! Тогава да не се чудим, че има бум на ракови заболявания. А богаташите ще се оправят. Те имат палати не само в България, но и в цивилизованите страни, а дори и по островите. Не мога да разбера, защо продължаваме да си мълчим?!

46

Анонимен

преди 13 години

за пореден път никой нищо няма да докаже и никой нищо няма да направи

45

Неизвестен

преди 13 години

Въздушните акции на НАП ще продължат докато вниманието ни бъде съвсем отвлечено от един наистина важен проблем - екологичната катастрофа в Унгария. Токсичното петно по река Дунав вече е в страната ни. Да ни е "честит" втори Чернобил! Най-гадното е, че се замърсява не само водата в реката и рибата умира, но и почвата.

44

Някой каза...

преди 13 години

Искате ли да присъедините вашия коментар към коментар 40 ?

43

анонимен

преди 13 години

И какво се оказва в краина сметка - бедните плащат данаци, богатите си строят палати с парите !

42

пенсионерка

преди 13 години

Браво на Бойко и на Цветанов те самелчаги мислят за народа и народа трябва да ги поткрепи.Досега нито едно правителство не се противопостави за тези незаконни строежи.Такива палати има в цяла България , уж е криза, а за тези нагли *** няма криза .През тези години на преход само трупат немъчено богатсво, хората мизерстват.Ние- нашето общество сме виновни, защото им позволяваме да го правят .И сега ще е трудно да се справим с този голям проблем.Време е гражданскотони общ. да се вземе в ръце.