182

Анонимен

преди 13 години

Изтипосали ми снощи по телевизията някакъв представител на работодателите да обяснява небивалици. Та неговата единствена цел е да задържи абсурдното положение да работим като европейци а да ни плащат като на африканци. Със спестените пари да си строят палати. Стига вече.

181

Анонимен

преди 13 години

Другия път КНСБ да закара тези 15 000 протестиращи пред имотите на такива работодатели дето осигуряват работниците си на минимална заплата. Те най-добре могат да разберат кои са. Другия път рейсовете там и да оставят малко без контрол миньорите.

180

Анонимен

преди 13 години

Ето къде са осигуровките. Заради тези тарикати ще ни вдигат възрастта за пенсия. Защо. Защото те вместо да ни осугуряват на реални заплати с осигуровките ни си строят замъци купуват джипове и издържат грозни любовници.

179

Анонимен

преди 13 години

***. Нагъвай си баничката там и трай.

178

Анонимен

преди 13 години

И после здравеопазването и образованието били в криза и трябвали "реформи"?!

177

perdahko

преди 13 години

Или някое правителство ще намери воля да направи нещо ,или скоро ще се стигне до саморазправи.Гладния човек не го интересуват демагогиите на плюнките от парламента.Тя истината всички я знаем, на очите си ли да вярваме или на политиканството на тия ***,дето ни продават всеки ден за лични облаги!Или скоро ще се сепнем или бавно ще доизпаднем в кома и ще загинем.А сега как са ги снимали и ги знаят да им спуснат едни момчета отгоре и ЯКО БОЙ,закрито е с дувари няма кой да види!Мечти!

176

Анонимен

преди 13 години

Ами чакай си. От умрел писмо....

175

Бас

преди 13 години

Ловя се на бас, че нищо няма да излезе. Това е поредната PR акция за масите, които ще продължат да блеят възторжено. Шефовете на НАП са били на гости в тези къщи много пъти. Но сега е проектирано поредното зрелище. Ще отмине, спокойно. Някой помни ли какво се случи с този дето беше паркирал поршето неправилно пред Червило? А с гардовете на Галеви дето биха полицай в Благоевград? А със спирането на новините на турски? А някой да е осъден? Нещо да е променено?

174

Обикалял Света...

преди 13 години

Е това е новобогaташите в България си остават ***. Егати "палатите" ха-ха. Средният западняк живее в много по хубави къщи, простотия до шия...

173

Язе

преди 13 години

Егати гнусната работа. Може да са палати, *** гледай к'ва инфрастуктура ги заобикаля. Като един такъв палат, дека одих наскоро до него. Зада стигнем до там, минах през черен, кален път на дупки... Дворци насред бунище.

172

Анонимен

преди 13 години

Nobi, айде сега пък въпроси, в момента в който подочуят чий е имота ще им се изпари моментално желанието за каквито и да е въпроси.

171

Nobi

преди 13 години

Че тия снимки не са за съда. Просто Нап трябва да знае адресите на интересни имоти и да почнат въпросите :-)

170

Анонимен

преди 13 години

С тези снимки ако НАП отидат на съд ще изгубят моментално делото, щото няма нито координати нито гледна точка нито отправна координатна система, освен това по никакъв начин не могат да докажат че снимките им не са манипулирани с програми за фотообработка. Това началниците на НАП го знаят отлично и използват случая единствено да си направят поредната PR акция за пред будалите, които ще поизпуснат малко парата във форуми като тоя.

169

Удар във въздуха

преди 13 години

И какво мислите че ще излезе от тези безсмислени полети и снимки - едно голямо НИЩО. Ефективност НУЛА, каквито нули има в "борбата" срещу контрабандата на цигари, алкохол и горива през митниците. Много по евтино и разумно щеше да бъде началствата да не харчат излишни пари за полети и снимки, а да закупят от съответните компании актуални спътникови снимки с много по високо качество и резолюция от НАПаджийските, снимани с някакво любителско Сони за 200лв под ъгъл който ги прави абсолютно негодни.

168

МИТКО

преди 13 години

".... НИЕ ДЪЛЖИМ НА ХОРАТА ОБЯСНЕНИЕ......" .....АЗ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ ИЗБУБИЛ НАДЕЖДА,ЧЕ НЯКОЙ НЯКОГА ЩЕ СЕ НАЕМЕ ОФИЦИАЛНО ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,КАК ОТ ОБЩАТА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ И ВСЕОБЩОТО РАВЕНСТВО САМО ДОПРЕДИ 20 ГОДИНИ,ИЗВЕДНЪЖ РОДИНАТА НИ СЕ ОКАЗА ПРЕМНОГО "ЧАСТНА",С ПРЕМНОГО СУПЕРЛУКСОЗНИ ЧАСТНИ ИМЕНИЯ,СУПЕРАВТОМОБИЛИ,ГИГАНТСКИ БЕЗМОЗЪЧНИ ХОТЕЛИ И НИКНЕЩИ КАТО ГЪБИ МОЛОВЕ.... НА ФОНА НА УМИРАЩОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ОБРАЗОВАНИЕ,КУЛТУРА, ИКОНОМИКА И Т.Н....

167

Жоро

преди 13 години

Големите пари са от Червения Развит КапиталзЪм.Какъвто и да си предприемач,каквито и качества да имаш-не си ли в "СХЕМАТА"няма как да стане да имаш пари в България.Външен дълг до 89,10-12милиарда долара,активи на държавата 50 милиарда долара,каналите на КДС(нелегални канали за оръжие,наркотици,крадени коли,проституция,Петрол към Югославия,Петрол от Ирак)към 4-6 милиарда долара.Пирамидите в България-1 милиард долара.Ето,ще ви излезе уравнението

166

za 168

преди 13 години

Bravo! Niakoi da se osmeli da kaje istinata..............nie sme robi na komundetata s razli4ni cvetove 66 godini, nito sme po-bedni ot drugite , nito po- glupavi

165

Анонимен

преди 13 години

България поддържа добра макроикономическа стабилност и нашите заключения са много позитивни" е заключението на поредната мисия на фонда у нас, ръководена от Катрина Пърфийлд.Днес, по повод на приключването на мисията Пърфийлд проведе среща в Министерския съвет с премиера Бойко Борисов. На срещата присъствахаТони Либек- директор за България и Румъния в МВФ и вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.Според Пърфийлд страната ни има добра репутация във фонда и прилага успешно политиките на финансовата институция.Политиката на кабинета трябва да остане стабилна и предвидима, което ще е и ясен положителен знак към чуждестранните инвеститори", допълни експертът.Ако доверието на потребителите и инвеститоритесе повиши, възстановяването би било дори по-голямо от очакваното, тъй като са налице големи спестявания на потребителите, коментира Катрина Пърфийлд.Тя допълни, че България вече има полза от възстановяването на основните си търговски партньори, което личи и от данните за силния износ на страната. Добрият туристически сезон и увеличението в търговията на дребнодава основания на МВФ да прогнозира ръст на икономиката от 0-0,4% от БВП за 2010 година.За 2011 година МВФ прогнозира засилване на икономическото възстановяване, а инвестициите и потреблението ще започнат да догонват ръста на износа. Това ще спомогне за растеж на икономиката от 2-2,5 на сто на годишна база, смятат от МВФ.

164

Анонимен

преди 13 години

znachi si jivql na selo kato ne si vijdal ,az sam jivql i v canada i v Germany i Usa i sam vijdal 100 pati po qki kashti ot tezi

163

Анонимен

преди 13 години

kolko si tup,ami kvo da polzvat danuchen helikopter li bre