71

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Да продължим с имперската политика и манипулациите.Доган също е работил за ДС,но ислямиста Ердоган го е приемал,но Генджев -не!А защо?Турция си е военнополицейска държава с вековни исторически проблеми със своите съседи в която за дълго на власт ще са ислямистите,както и да се маскират,даже и кандидат европейци.Въпрос-какво може да предложи Турция на Европа освен пазар за стоки,може би визия за бъдещето?А тиквата от Баккя плюев в лицето на 350х.искащи референдум!А "патриотите" не му искат скалпа

70

Анонимен

преди 13 години

само недим генджев за главен мюфтия да се дразнят в турция

69

Комар

преди 13 години

Аман от турски игри. Тази е играта за "умрялата" лисица. Ердоган, Доган, Дал, Взел, Осман, Орхан и прочее ***. Всички са един дол дренки и служат на една и съща идея. Правят се на луди и се опитват и нас да ни правят на луди. Който и от тях с когото и да се среща линията и целта е една - турцизация и ислямизация. И ако някой смята да им се върже толкова по-жалко за него. Може и да има лоялни турци, но няма лоялни ДПС-ари и отговорни фактори. Последното е уйдурма, на която само ББ се връзва.

68

anonimen

преди 13 години

az ako sam na Dogan 6a digna tupchilqta i 6a q gatnem taq mrasna darjava ,

67

s

преди 13 години

Браво за статията....

66

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Поредното материалче на хора тотално сбъркани и не разбиращи нищо от имперската политика на Турция в осъвремененият и вариянт!Срещата с четиримата лидери на азиатските бивши соцрепублики говори много,но не и на политически игноранти като Борисов,Костов,Станишеф,Димитров."Империята" винаги има готови полезни изпреварващи ходове.Важно за тях е да идентифицират исляма с турците,да се месят в мюфтийството а Доган знае,че не е вечен и при заповед сам ще се оттегли защото е временен избранник !

65

народ

преди 13 години

и турския етнос в българия не одобрява политиката на доган.но все пак той е човек на дс,и някойи хора имат интерес той да е на политическата маса.с тези негови постъпки той вреди на избирателите си,и в това число на съседна турция.

64

do 48

преди 13 години

Само неграмотни *** като тебе целуват *** на Доган...

63

РМ

преди 13 години

Анализа ми хареса! Дано изводите, които извежда да са верни!

62

Не ми е жал за него

преди 13 години

Не е рак, според мен е получил инсулт. Говореше като 99 годишен, когато се появи от дупката си. Каквото и да е, няма да ми липсва този душманин на България и българите ! А на ***, които му се възхищават ще кажа, че той е една самозабравила се пионка и нищо повече !

61

Анонимен

преди 13 години

do 60 q kaji na dogan ba6ta my li my ostavi nasledstvo ta e tolkova bogat

60

Анонимен

преди 13 години

г-жо Анелия Димитрова с кого си чешите езика "Кучетата си лаят а кервана си върви" Всяка партия освен АТАКА си точи зъбите за гласовете на ДПС но едно е да искаш а друго е да го можеш.

59

Анонимен

преди 13 години

do 60 dogan nee nai bogatia a e nai golemia kradec

58

ДГДГБ

преди 13 години

ОТ СНИМКАТА СТАВА ЯСНО ,ЧЕ ДОГАН Е БОЛЕН ОТ РАК .ЯВНО Е НА ХИМИО ТЕРАПИИ И ЗАТОВА ОТСЪСТВА ОТ ПАРЛАМЕНТА.ЛИЧИ МУ ВЕЧЕ КОЛКОТО И ДА СЕ КРИЕ ...РАКЪТ ГО ИЗЯЖДА ОТ ВЪТРЕ.

57

Анонимен

преди 13 години

to se vijda koi e prost....koito ne moje dori da pi6e

56

Просто и ясно !

преди 13 години

Нещата са прости. ББ ходи в Америка, а малко след това Ердоган му идва на крака. Нашият пък дава подкрепа за членството на Турция в ЕС?В Щатите явно са им набили канчетата и са стигнали до компромис - Доган си отива в Турция, ДПС го цепят на 2, Бойко пък се отплаща като дава подкрепа за Турция... въпреки че никой не го пита :) Американците подкрепяха ДПС, американците ще го съсипят. Явно ДПС са си изиграли ролята, каквато и да е тя, щом и *** от Турция вече не искат Доган.

55

Toprealizator

преди 13 години

go 48Dobre, 4e si ti, za da ni svetnesh za "nai-velikiq POLETIK", negramotniko!Hvashtaite se sys Sopola za ra4i4ka i si otivaite po rodnite mesta, po jivo po zdravo!Lepkavi syzdaniq!

54

pege

преди 13 години

Вече не е актуален сокола Пълно демоде

53

Анонимен

преди 13 години

този алкохолик още ли го броите за нещо

52

анти-турция

преди 13 години

европейския съюз -за християните.това е!!!турция- в азиятската лига примерно-нали.в европа няма място за мюсулмански държави!!!