136

Ало

преди 13 години

Ало, къде са драскачите от ГЕРБ да пишат минуси на коментарите? Защо мълчат като г*зове? Пак ли подкрепят Б.Б. и шуробаджанащината му?

135

Анонимен

преди 13 години

Тази ентелигентна физиономия обеснява всичко - висок пост, пари и още нещо.

134

dede

преди 13 години

Az i go napravih, golqma besnica e

133

Анонимен

преди 13 години

Айде сега да са проверят лекарите с фалшивите бележки !

132

501

преди 13 години

Браво,на Бойко май най-после ще му се роди момче !Сега поне знаем защо и как е назначено тове светило в земеделието на такъв пост:)))

131

Анонимен

преди 13 години

Нова промяна в правителството на ГЕРБ и пак лъжи и подправени документи и корупция, в която е замесен приятеля на Бойко от пожарната и самия Бойко, както и техни роднини. За подправени документи се лежи в затвора, за корупция и семейни назначения от такъв мащаб всеки друг щеше да си подаде оставката, но не и Бойко.

130

Киро

преди 13 години

Искам коментара на ББ,които иначе дава по 5 интервюта в минута:2305 европроекта за 1,2 млрд. лв. са били отхвърлени за 1 г., показват данни.Още 331 кандидати за субсидии са оттеглили заявките си, а хиляди стари се проверявали по пет-десет пъти.

129

акушера

преди 13 години

Е.мнимия любовник е свършил и най-важната работа.Ми, че то както е видно навсякъде у нас ,,батко и братко,, май никога няма да си,,отидат,,от БГ.

128

ачо

преди 13 години

На такава как да й вярваш,че няма да лъже и за въпроси касаещи работата й и Еврофондовете?

127

Анонимен

преди 13 години

Както беше написал един човек в един форум, че е сигурен, че са изхвърлени по така нар. административна реформа на Бойко най кадърните и добрите служители и са останали некадърниците, явно човека се оказва прав!

126

Ахх палавница

преди 13 години

Ехх момичето е много ама много некомпетентно ама е бременно ,явно за нещо става... Гледах я преди време по телевизията я питаха по различни въпроси в земеделието ами то горкото се пъна, развива свободни съчинения, обяснява ама нормален и смислен отговор не чух... интересно ми е как е назначена на този пост след като за него има хиляди по подготвени и компетентни хора? Всъщност знам беше любовница на някой...

125

смрад

преди 13 години

Тази "компетентната", дето имала 1 година и 3 месеца стаж, и вече знаела абсолютно всичко, е чудесен пример за "компетентността" и на б.б.Ударихте Станишев, Догаган и царя в земята по простотии.Иначе дано да е живо и здраво детенцето и като порасне да не поема по наглия път на майка си.

124

незнайко

преди 13 години

Само един въпрос имам към ББ,как може държавен служител да представя документ с невярно съдържание/болничен лист за тежко здравословно състояние/ и какви ще бъдат последствията за служителя?Дали има съдебна власт и прокуратура?

123

Анти

преди 13 години

ТОВА Е САМО ЕДИН ОТ ПРИМЕРИТЕ ЗА КАДРОВАТА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ. СРАМ И ПОЗОР!!! АКО И ТОЗИ ПЪТ ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА СИ ЗАТВОРИ ОЧИТЕ ЗНАЧИ НАИСТИНА НЯМА ДЪРЖАВА. ОТВРАТЕН СЪМ.

122

ха

преди 13 години

.. Та ... по същата логика избрали и тази дама. С учудване защо трябва да разбира от земеделие или селско стопанство , нали е завършила статистика примерно... А да не говорим за това , че трябва да е ПОДСЪДНА за ФЪЛШИВИ БОЛНИЧНИ ЛИСТОВЕ .... Нали обвиняват народа за това ,пък то какво било чиновниците лъжели с болнични

121

ха

преди 13 години

Ходих да кандидатствам за аграрен кредитен косултант в Прокредитбанк. 23-24 девойка - човешки ресурси. Следния разговор :- Защо искате само аграрен консултант да сте ? / бяха обявили и за други дейности/- Защото от това разбирам. -Хъм , че защо пък трябва да разбирате от селстко стопанство за да сте кредитен консултант? - Защото като видя едно стопанство ще мога да Ви кажа след една година дали бай еди кой си щее изял и изпил кравите или ще ги е увеличил примерно.... Станах и си заминах.

120

Червената помия

преди 13 години

Уважаема госпожо, не бъркайте частните фирми с държавния апарат.Разлика-от небето-до земята.В държавния апарат, висшестоящия е зает предимно с едно-да не дава на подчинените си да се развиват, да придобиват информация и квалификация, за да не седнат един ден на мястото му.Държат ги в шах и неведение за много неща, за да се изживеят по-късно като незаменими специалисти, без които не може.Така е на всякъде, където парите идват от държавния бюджет.В частните фирви е друго-там се работи.

119

КИРО

преди 13 години

Браво ББ същият *** си като тия от ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ --ДРУГАР ПОЖАРНИКАР ДРУГАР. тая ПИКЛА на тате си пожарникарчето е ЛАПНАЛА явно ГОЛЯМ МЪРКУЧ който пръска яко ......Но преблемно е ,че ЛЪЖЕ при това на доста отговорен пост....в гуглето има клипове от ПРОСТОТИЯТА И БЕЗХАБЕРИЕТО НА ТАЯ ***

118

БАТ БОЙКО

преди 13 години

Да ама на тях им ги спират,пък на мен ми ги пускат.И ша стъпите на магистрала за морето.Айде стягайте багажите!

117

Анонимен

преди 13 години

разБойко - уволнение на момента за тая лъжлива ***, иначе следващият път губиш моят глас! а като гледам май не е само моят. така че, разБойко, умната! мисли с тая дебела тиква и най-важното - действай, че да не приключиш и ти като цар-вула симо-2 политическата си кариера.