170

Анонимен

преди 13 години

Хора,всеки ден все по-лошо става е*аси майката

169

NM

преди 13 години

Тези хора от космоса ли идват, не виждате ли че всички тънем в мизерно съществуване, нека първо имаме средства да нахраним и облечем децата си, а след това поставяйте искания за по-високи проценти, просто разберете бе тикви не се издържа повече

168

Калин

преди 13 години

Дянков не каза кои данъци са най ниски - налозите на олигархията :).. у бг ако не сте разбрали вилнее олигархичен модел!

167

Анонимен

преди 13 години

Тези от бизнеса ,ако мсилете че не можете да плащате на работниците ,освободете ги и работете вие ,колкото повече работници имате значи толкова повече произведени блага ,така ч е не ги разправяйте вие тези че нямате печалба

166

Анонимен

преди 13 години

А колко ще са жертвите на инфлацията?Не казваш нали?Не ги и смяташ защото те не ти правят впечатление.Явно си от по-заможните и за теб бедните трябва да идат в кофата.Но ако беше малко в час с търговията щеше да видиш ,че има такава инфлация за която говориш.

165

БГ

преди 13 години

Няма ли в БЪЛГАРИЯ политическа партия която да яхне протеста на хората и да ни изведе на ПРТЕСТИ.На някой стиска ли му.САМО ДА НЕ Е ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ И СИНДИКАТИТЕ.

164

Венелин

преди 13 години

А *** Дянков седнал да се хвали, че данъците у нас били най-ниски - 10%!Какво значение има, че данъка е 10%, като осигуровките са 40%?!

163

Калин

преди 13 години

пари за по високи заплати ще има когато се намали разходната част на бюджета, но не с орязване и прочие шменти капели и искане на пари за реформи - що то това няма да е реформа, а чрез преструктуриране на няколко възлови публични сектора - образование и здравеопазване - социални дейности - местна власт!Реформа не се с пари това не са реформи а социален грабеж!А тези на снимката Митревата и Тотю *** да кажат как се разпореждат с парите ни, докога с рекет ще събират пари за преразпределение ?

162

Анонимен

преди 13 години

Не сме единнино ако бяхме и всички работодатели не внесат осигуровки умишлено за 3 месеца ми е много интересно какво ще направи Дянков????

161

Анонимен

преди 13 години

те това правителство му давам още 1-2 месеца и са аут от политикатаизчерпаха се,а Тиквата се издуха тотално

160

Рара

преди 13 години

Трябва да се вдигне минималната работна заплата, а не процента на осигуровките.Валутния борд трябва да се отмени, защото вече се авява вреден за икономиката ни.Правителството /без Дянков/трябва да пусне малко инфлация за да се завърти колелото иначе ще вегетираме още 4-5 години и ще ни е виновна световната криза и глобалното затопляне.

159

Анонимен

преди 13 години

до никои Капитан планета е бита карта ! Бизнеса не му вярва ,работниците не му вярват ,държавните служители не работят от страх да не объркат нечии интереси ...и тн и тн .....Дори *** и кебапчетата няма да вървят вече

158

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХ УВЕЛИЧИЛИ ОСИГУРОВКАТАЧЕ ТО ОСТАНА ЛИ КОЙ ДА ПЛАЩА ?АЗ НАПРИМЕР СЪМ СПРЯЛ ДА Я ПЛАЩАМ ПОНЕ 10 ГОДИНИ. НЕ ИСКАМ ПЕНСИЯ!СЪС СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ МОГА ДА ПОСТРОЯ ЕДИН ГАРАЖ И ДА ГО ДАВАМ ПОД НАЕМ ЗА 300 КИНТА НА МЕСЕЦ - ТОВА МИ Е ПЕНСИЯТАВСИЧКО ОСТАНАЛО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

157

Анонимен

преди 13 години

аз ще излезна да протестирам не срещу осигуровката от 3% ,а искам по голяма заплата от 300 лева

156

Анонимен

преди 13 години

С това аз приемам ,че правителството казва:''Смърт за бизнеса и неговите съкратени работници!''и''Нашето правителство гледа какво ще каже МВФ и ЕС а народа кучета го яли..''Това е факта с който ще запомня ГРЕБ!

155

никой

преди 13 години

Въпрос до всички-защо Бойко намали осгурителните вноски с 2%? Предизборно се врече на бизнеса да ги намали с 5%.Аргумента му беше да се запазат работни места.Знаеше ли ,че осигурителната система е продънена?Знаеше!Питам ви-кой финансира изборната му кампания?Кой ще му финансира и битката за президенската кампания?

154

Анонимен

преди 13 години

Страхотно. Още проценти. Сякаш не си плащам на частно като ми се наложи да ходя на лекар, защото дори отношението е гадно като отида на държавно!!!!!!!!

153

Анонимен

преди 13 години

ВДИГНЕТЕ МИНИМЛАНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА 400ЛВ ,ТОВА ЩЕ Е НАЙ ИЗГОДНО ЗА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ,ВМЕСТО 3% ОСИГУРОВКА НА 300ЛВ В ПОВЕЧЕ ,ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ДАВАТ ПО 100 ЛЕВА ГОРНИЦА ВЪРХУ ЗАПЛАТАТА ,А ТОГАВА Д А ВИДИМ КОЙ Щ Е СКАЧА ,МАЙ САМО БИЗНЕСА?

152

работодател

преди 13 години

като съм на светло - какво от това ? плащам абсолютно всички данъци и осигуровки и накрая остава една сума която е някаква мижава печалбичка ....изтегляики тази печалбичка веднага ми вземат данък дивидент - тоест на чисти пари с платени всички данъци като ги тегля - хоп още един данък ....е как няма да има сива икономика ...ама какво обяснявам аз след нова година съм решил да затварям фирмичката и това е - спирам да се мъча

151

Анонимен

преди 13 години

Кой не скача е гербе'р,кой не скача е гербе'р,кой не скача е гербе'р.....