541

Смях

преди 13 години

Има разлика между могат да ходят, и могат да работят :)А след време ще поискат и ИСЛЯМА да стане официална религия !!!!!

540

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ ТЪПАТА ДЪРЖАВА В ЦЕЛИЯ СВЯТ .....МИНЕ СЕ ВРЕМЕ ПАК НА ТУРЦИТЕ СЕ НАДУПИХМЕ ...МЪКА ,МЪКА...

539

Анонимен

преди 13 години

Това сме ние българите, големи простаци.Когато влизахме в НАТО, Турция ни подкрепи безусловно, сега се правим на големите националисти.Много сме продажни, затова никой не ни вярва!България=Голямата измама

538

Бойко

преди 13 години

Взе ми думите от устата :)И най точно казано е не вие решавате а АЗ :) А това че със Доган и Ердоган имаме общ бизнес не е истина :)

537

Цецко

преди 13 години

от 35 години могат да ходят където си искат. Досега да са наводнили Европата. Членството им не променя нищо, докато не станат част от Шангенския договор. Същите страхове ги имаше за поляците, но напразно. Дори и в най-изпадналите държави максимум 20% от населението емигрира. А относно това дали са образовани...ми след 15-20 години турците ще ни превъзхождат по образование. Всичко това - за наше съжаление!

536

Ердоган

преди 13 години

Дреме ми дали България е съгласна или не!Ние решаваме, а не вие!Може да стане по желание или по нежелание, резултата ще е един и същ!

535

za 565

преди 13 години

Kato im nalojat zabrana , kato na nas shte mi tyrsiat dedovia........

534

Смях

преди 13 години

До 567А колко века тези обичани от теб съседи са ни тъпкали ???Точно Турците ли ще ни пазят, който вече втори мандат се управляват от Ислямистка партия ???

533

Анонимен

преди 13 години

светьт се запьтил на много опасна драма пази сьседа си да те пази колко пьти тоя сьнуван и обичан западна европа на тепсия е поднесьл родината

532

Смях

преди 13 години

Съжалявам но аз не работя за никой :)) А давам работа така че злобните коментарчета във стил ГЕРБ си ги задръж за лидера Боко :))

531

Смях

преди 13 години

Много добре съм запознат със факта че всички големи фирми имат изнесено производство във Турция !!! Но нали се сещаш на какво се дължи ....Двадесет милиона необразовани Турци !!!! И същите тези който защитаваш ще се изсипят във Европа на тълпи и ще заемат европейски работни места !!!! Те не че не са се изисипали във Германия и Холандия но все пак се търпи но си представи нови ДЕСЕТ милиона Турци във ЕС да си търсят работа !!!!

530

Анонимен

преди 13 години

А ти като си много умен за колко работиш?За 240 лв. ли?Ей, простотията няма край в България!

529

Анонимен

преди 13 години

Турция ще влезне в ЕС и никой няма да може да й попречи, това е въпрос на време.На тези, дето пишат глупости само ще кажа, че минималната пенсия в Турция е около 700 лв.А ние дето сме в ЕС сме много по назад и от Македония и Албания дори.Стига да плюете, защото нищо не може да направите, това са процеси независещи от нас.

528

Цецко

преди 13 години

че турците са в Европа мноооого преди нас. Със стоките си и със работниците си. Няма значима европейска марка, която да няма фабрика в Турция. Я да се сетя у нас кои марки произвеждат? ....май само "амфетамин" ЛТД :))))

527

NAROD

преди 13 години

mnogo si nazad s materiala.s omraza ni6ti4ko ne se pe4eli.za tui nie nikoga nqma da se opravim

526

Смях

преди 13 години

За какво лидерство се борят във Анадола ??? Най вероятно се борят за върховенство на шириата във ЕС :) Да си стоят във Азия и да не припарват във цивилизования свят знаеш ли какъв е процента на неграмотните във тази супер сила Турция :))))) Имат икономика благодарение на неграмотните който работят за 200 долара на месец във фабриките !!! Сега да се преселят необезпокоявни и във Европа със тяхата религия !!!!

525

NAROD

преди 13 години

prav si,te ne mogat da bidat 4ast ot es,te vodqt svetovna politika.i sis tqh se siobrazqvat vsi4ki.az se pitam nie kade sme na svetovnata karta.ne e mnogo vajno turcia za kade si e zapitil,vajno e nie kade sme

524

Анонимен

преди 13 години

радке я си бьрши *** взе да миришеш на пор РЕПУБЛИКАТурция и РЕПУБЛИКА Бьлгария винаги ще са от един отбор тва да ви е ясно. Който има комплекси и паничен страх да се лекува Турция е запада на азия и стратегически партнюр на Бьлгария Не герб които и да дойде на власт вижда как стоят нещата.

523

некои

преди 13 години

А на тебе ванка в лудницата.

522

Иван

преди 13 години

Разбира се, че местото на Турция не е в ЕС!