55

Балин

преди 13 години

Не е като Цецо *** дето се виси пред камерите и *** милиарди за ресор който никаква полза няма. Човека е прав, този бюджет е бюджет на държава управлявана от Ким Чен Ир.

54

Анонимен

преди 13 години

а бе тия "БОРЦИ"не ги ли създадохме ние от" БКП" бре......май съм забравил нещо

53

но комент

преди 13 години

МВФто един път ни дра кожата, сега ни хвали пак каква ни е хубава кожата-екстра за дране!

52

Стенограма

преди 13 години

Бюджетът за образование и наука е 3.3%, беше 4.2%. Статистиката е следната - под 3.5% са само неразвитите страни, тоест с бюджет 3.3% ние казваме, че образованието е основен неприоритет. Това са неразвити страни, трябва да ги търсим в Африка и в Азия, които са под 3.5%. Като имате предвид, че в системата има един милион деца и ученици, не включвам учителки, родители. Към 400 хиляди студенти. Всъщност ние казваме, че системата, която и сега е в доста тежко положение, дори не можем да кажем, че тя ще оцелее, тя ще скърца. Средното образование, за да оцелее, му трябват още 50 милиона по най-пестеливи изчисления.Университетите ще оцелеят тази година с изключение на 3-4, които са в по-тежко положение, но това ще бъде положението до януари. Оттук нататък те вече нямат мазнини подкожни, на които да оцелеят. Моля да се замислим, преди да придвижим докрай текста!Министърът на образованието Сергей Игнатов

51

Анонимен

преди 13 години

До 42:Невежа трътко, пред "и че" - сложен съюз, НИКОГА не се поставя запетая!

50

един там

преди 13 години

цялята визия на ББ и ГЕРБ ни показва едно: не им дреме за образование, наука, здравеопазване и култура! Те знаят, че хората, които биха гласували за тях на следващите избори не им пука за тези неща и няма да оценят ако там се налеят пари. Чалгата влезе в парламент и правителство, с гръм и трясък. Това е положението. Дано отнякъде изплува някакъв разум, който да спре тази лудост.

49

Анонимен

преди 13 години

ДИМИТРОВ,ДИМИТРОВ,ПЕШКО,ГОЛЕМИ *** СТЕ!КАЗВАХА ВИ УМНИ ХОРА ДА НЕ ДЕРЕТЕ НАРОДА-АМА,ВИЙ-КАТО НЕ ВИДЯЛО БЕ,СЪДРАХТЕ НИ И ВЪТЪКА!ТА СЕГА САМО КАТО ЧУЯ НЯКОЙ ОТ ВАС СЪВЕТИ, НАПЪТСТВИЯ И УМНИ ПИТАНКИ ДА ЗАДАВА И КРЪВТА МИ ЗАКИПЯВА.

48

но комент

преди 13 години

пък за анонимника по долу-ами ако умрем българите от глад МВФ направо медали ще даде на нашите управници.Тия където отидат , с камъни ги гонят-нашият много се впечатлил от техните похвали.Айде сега за благодарност за похвалите вземаме едно "кредитче" от 10 милиарда от МВф, пък после децата и внуците ни да му мислят как ще го изплащат.

47

До 42

преди 13 години

до: АнонименДо 37: Освен че съм учен, очевидно е и че съм грамотен. За разлика от теб - двуного, безполезно, неграмотно и никому ненужно псе!Пропуснал си една запетая след "очевидно е". Не си толкова грамотен.

46

Анонимен

преди 13 години

46типично по мутренски.като не знаеш какво да отговориш - `абе аз що не ти забия една`....мутри управляват държавата и се опитват да налагат мисленето си на всички останали - е това е най голямото престъпление на тиквата....

45

Анонимен

преди 13 години

ДАВАЙТЕ ДРУГАРИ...за СТАЛИНУ за РОДИНУ

44

до 24

преди 13 години

Ценностната система се налага в семейството,не в училище.

43

Анонимен

преди 13 години

Във война сме от 65 години другарю Димитров-БКП/БСП срещу народа!!!

42

Анонимен

преди 13 години

Във война сме от 65 години другарю Димитров-БКП/БСП срещу народа!!!

41

Анонимен

преди 13 години

До 42Не се хаби,пич!Все пак сме анонимни и то зад компа,няма как да ми се удариш в ръката!

40

Анонимен

преди 13 години

бай"пепи пак се изказа

39

Анонимен

преди 13 години

38e и?какво променя тази платена твоя публикация факта, че за един полицай се дават с пъти повече пари отколкото за един студент? и кой ще ни вади от кризата?дебелия полицай скрит зад храстите, приготвил палката за да те рекетира на улицата, или студентите?съдейки по драсканиците ти - ти смяташ, че трябва полицаите.явно и ти си платен полицай-списовател по форумите....

38

но комент

преди 13 години

При 17 хиляди армия-милиард и двеста милиона за отбрана!Че те нашите военни трябваше с извънземно оръжие и екипировка да са!При милиард за полиция-470 милиона за образование.Еми ако и това не е полицейска държава-здраве му кажи!

37

Анонимен

преди 13 години

До 37: Освен че съм учен, очевидно е и че съм грамотен. За разлика от теб - двуного, безполезно, неграмотно и никому ненужно псе!

36

до 35

преди 13 години

Гърция и Румъния не са мутренски държали и срещу думи едва ли са обещали комисионата която тази ще си подели с ГЕРбЕрите или по точно с *** като Вас. Излез малко из родината поразходи се и виж къде е останало производство, къде има заплата по голяма от 300 лева, къде хората гладуват и къде изобщо има бизнес. Стига с нашите пари ходихте по скъпи ресторанти и луксозни курорти. Ама всичко се върти и дано изпаднеш в тяхно положение.