77

Анонимен

преди 13 години

И каквo стана cя? Вече официално лъсна гъ.а на Боко Тиквата. Видния борец с корупцията!

76

ж.ж.

преди 13 години

Бойко Борисов да се обади на Иван Славков - Батето как го прецакаха ангичаните и го изхвърлиха от МОК.Не знам дали и нашата държава е като МОК, имаш провал и си даваш оставката.Ще доживеем и ще видим.ДАНС се опита да прецака Яне Янев като му подмени някой страници от списъците, но от това компромат не излезе.На ход е Правителството.Очаквам в най-скоро време да излезнат компромати от страна на МВР

75

Анонимен

преди 13 години

Tolkova puk da ne mogat da se opravqt s Alexej Petrov.To e qsno - pusnaha go nego i zavalqha razni zapisi

74

Ъ1

преди 13 години

Оставка дали ще има ? Въпроса е ЗАЩО ДО СЕГА ПРОКУРАТУРАТА НЕ Е РАБОТИЛА ? До сега трябваше да има повдигнато обвинение срещу ББ за покровителство !ГЕРБ сами си го забиха !

73

Анонимен

преди 13 години

Добре де каква е целта ?Да свалиме едната мутра и да сложиме другата ли?Ми те са си приятели има ли значение кой ще е?Всичко е техно вече.

72

do boko !!!!

преди 13 години

haide boko ti si na red ::DDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

71

за всички тракторист

преди 13 години

стига сте роптали, де..явор дачков най-сетне се еманципира, до дни ще разберем пола му :D

70

.

преди 13 години

много заблуден народ има като гледам......явните неща не ги виждате,а някакви измислени срс-та приемате за достоверни,толкова лекомислено анализиране на нещата............сиг и ГЕРБ са същите като предните,доста мъгляви неща има,но не мога да приема мнението на хора,които приемат едно срс от жълт вестник за чиста пара,по дяволите хора,вие гласувате на изборите,затова сме на такова положение,замислете се,как мамка му труд и 24 часа или някоя световна медия не разпространиха това срс,а ГАЛЕРИЯ?

69

!!

преди 13 години

Ako pазговора е автентичен - жална му майка на Тиквата. Жална и майка на България, щото се вкарваме в такъв филм - Герб компроментирани, Сините в трета глуха, ДПС са ясни - остават БСП+РЗС+Атака. Директно трябва да стягаме куфарите, тоя *** е обречен!

68

Speza

преди 13 години

Ай сега да видим държавата или мафията ще спечели.да са им честити милионите срс-та.

67

бай Ганьо

преди 13 години

Всичките са маскари!!!

66

:)

преди 13 години

Трактора излезе и се почнаха едни .. ако онова СРС от Яне и това тука се окажат изфабрикувани трябва да има чистка.Примиера ще лобира за БИРЕНА фабрика и то пред Танов дето се знае че го подслушват омг ..Продължавайте да вярвате на РЗС , Галерия (дачков) , Алексей и други.

65

Dido

преди 13 години

Ивче, тази информация ти я показаха в Шоуто на Слави, а анализа е правен по поръчка на Филп Морис от статистическа агенция и бе представена от депутат от БСП (как да не и вярва човек :-) :-) ..... но си постигна целта, овчиците и вярват :-)

64

Анонимен

преди 13 години

Ще ви се...

63

876

преди 13 години

мисля да се местя в судан...

62

Анонимен

преди 13 години

Ами след като се започна такова безконтролно милиционерско подслушване под натиск на правителството, то беше въпрос на време ГЕРБ и ББ да попаднат в собствения си капан. На ви сега едно подслушване!

61

Анонимен

преди 13 години

a be ovce sme vsi4ki te pak ste si opravqt bakiite pomejdusi ,stiga sme se darlilim po forumi ami aide pred parlamenta ,moje i za nas da ima :DDDDDDDD

60

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Октопода хвана и Борисов"Скандални СРС-та: Премиерът опъва чадър над "Бирата"Давай ТРАКТОРЕ, давай...Гази ортака си ПОПУЛИСТ, гази го..., така ще знае занапред дали ще предава едни от ортаците си, а други като ПАШАТА ще ми правел събирач на приходите от контрабанда...

59

Анонимен

преди 13 години

Този разговор все едно аз съм го писал.Нещо много менте ми звучи....

58

Ивка

преди 13 години

Мислешите хора не се нуждаят от СРС-та, за да анализират ситуацията и да стигнат до извода, че Гейб подкрепя контрабандата.