18

независим

преди 11 години

до 8Е,ти какво искаш да направят агент Димитър и агент Буда-да се скарат ли?Все пак колеги са!

17

БОКО Е АДСКИ ПРАВ!!!

преди 11 години

ИМАМ ЕДНА СНИМКА НА ШЕФА , ПИЯН КАТО КИРКА ,КАК СТИСКА СЛЕЖИТЕЛКА ОТ НАШО МИНИСТЕРСТВО ЗА ***!!БОЖЕ ,КОЛКО ПАРИ ,МОГА ДА ВЗЕМА ЗА НЕЯ..............!!!!!КОГО СЪМ ЧАКАЛ ДО СЕГА.....???!!!!ЩЕ Я ПРЕДЛОЖА , ПОНЕ НА 2-РЕДАКЦИИ.....КОЙТО ПЛАТИ ПОВЕЧЕ --НЕГОВА Е!

16

Анонимен

преди 11 години

Фантазираше/измисляше/льжеше и като, че не стьпваше /поведение на психически нездрав/ на земята Боко! /Вьртя непрестанно очи! Тея по близките около него са го льгали през цялото време! Комичен бе, ако не е жальк!

15

Bai Hoi

преди 11 години

Neta li e sram ve razsipa za 4 godini stranata ostavi horata bez rabota i dohodi i da sa pokazvash pak po mediite i da lujesh !!! Mutra si i vsichki go znaem mqstoto ti e v zatvora !!!

14

Анонимен

преди 11 години

До честенА не е ли по-правилно да го пратят в централния?

13

Анонимен

преди 11 години

престъпник,дано някой се захване и да влязат заедно с цветанов в затвора

12

Анонимен

преди 11 години

Мръсен , ако падне (както и очаквам) на изборите, ще се гътне от факта, че няма да е в светлината на прожекторите!

11

Анонимен

преди 11 години

Двуличен,страхлив ***!!!

10

честен

преди 11 години

Но това, което аз разберах е, че Боци е задраскал Цецо. Няма се учудя, ако Цвъ бъде изпратен след изборите посланник в някоя далечна и маловажна страна - да не създава проблеми.

9

Анонимен

преди 11 години

UBIJTE TOQ *** MUTRA NA 12

8

Анонимен

преди 11 години

Защо Бойко се хвали, че някакви си чужди служби (подчертавам предимно американски) го тупат по гърба? Не го ли наричат това васалство историците? Да зависиш изцяло от други държави и служби?

7

честен

преди 11 години

ми гузен е, естествено че няма да коментира.странно е , че Кеворка беше толкова мек с него, иначе Кеворкям реже здраво. Бам Бам през цялото време водеше разговора, задаваше темите. Рзмята ми там какво американското правителство коментирало за УикиЛийкс - смешна история, тъпотия.

6

ТАТО

преди 11 години

БЯХА ПЪЛНИ ЛЪЖИ КАТО МОКРА ВРЪВ СИ ИЗХЛУЗВАШЕ ОТ ТОВА ДА ДАВА ОТГОВОРИ ТО БЯХА ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЧИСТА ПОРНОГРАФИЯ И ВОДЕЩИЯ КЕВОРК ПЪЛНА ПОДЛИЗУРКА НИКАКВА ОБЕКТИВНОСТ ПЪЛНА СЕРВИЛНОСТ НО ОТ БИВШ АГЕНТ Е ТАКА.

5

нормален

преди 11 години

Защо в интервюто не се говореше за реалните проблеми на т.нар. "малък", "нормален", "средностатистически" човек? Аз така и не разбрах какво ще направи ГЕРБ ако пак дойде на власт? Вместо това слушахме отдавна изтърканите лафове за партньорските служби. Добре, как ще е ориентирана икономическата политика? Как ще се справят с лошия бизнес климат, какви мерки ще предприеме държавата в защита и насърчаване предприемачеството? Какво ще стане с държавния сектор, с индустриалните мощности? За това тряб

4

Тялото

преди 11 години

Най-безумното нещо при Борисов е че си е наложил имидж на мъжкар. А реално е пълна п*тка!

3

rrrr

преди 11 години

Нагъл мафиот е боко и краде като 100 тина евреи че и повече... 12 Май мафаме престъпната групировка ГЕРБ!!!

2

Гражданин

преди 11 години

В разговора не видях и чух нищо за икономическата програма на Бойко. Самият факт, че 1 час ни занимаваха с изтъркани теми - компромати, флашки, Доган, Станишев, конспирации и тн. говори сам по себе си за едно - Борисов просто не е компетентен и това не е новост. Не съм от БСП, за да го видя. Човека просто няма необходимите познания по икономика, енергетика и тн. Следователно единственото което може да прави е да разтяга локуми.

1

Анонимен

преди 11 години

Мизерна,гнусна мишка!!!!