97

Анонимен

преди 13 години

Ийй Боко пробили са телефона на Танов с ръждив пирон.

96

Чичо

преди 13 години

Вестник Галерия! Защо не излязоха в Труд?

95

живко сталев

преди 13 години

Тоя човек,Борисов,сам ще се свали от власт.Сам ще си подлее вода.Напомня ми на Никсън в САЩ-много власт,голяма народна любов,обаче от човека като нестава нищо-НЕСТАВА. Да държиш цялата власт в ръцете си,народа да те боготвори, а ти да се занимаш с бираджии и шефове на митници!!! И пак идваме до материала хора,,,,материала на ниско,а и на високо ниво НЕСТАВА!!! Здрави да сме!

94

Nerealen

преди 13 години

Ани, любимият ти Боко директно се показа какъв е? КАкво повече искаш? Или нашата дупка е по-дълбока от вашата?

93

Dan

преди 13 години

Аз го писах 50-ти коментар а именно - Не е важно манипулирани ли са или не са , защото "...тооооваааа е еее Бееее Сееее Пеееее" , е обработката на общественото мнение си е техен специалитет масирани комплоти едно добре забъркана лъжа с истина + ежедневно облъчване от Слави Трифонов даже и петъка вече при него си е ден на сценаристите..."Вечерта на голямото плюване"!

92

ГРЕБРИСТ

преди 13 години

Дали е вярно това?А ние му вервахме....:((((

91

MrTau

преди 13 години

Ако имат капка съвест и достойнство нека участниците в тези разговори да си подадат оставките на момента! Срам и позор!

90

Анонимен

преди 13 години

To4no zaradi tazi (mafiotska) ataka kum GERB, im vqrvam mnogo pove4e. I se zapitajte - zasto podobni nesta ne izlizaha srestu Carq i Sergeq - zastoto sa slushkali!!!

89

АНИ

преди 13 години

*** сте вие да мислите, че Б.Борисов е ***! Достатъчно образован е (поне не по-малко от неработилия никога Станишев). Много по-земен, много по-енергичен и по-деен! Смятате ли, че за толкова години в полицията, той и Цв.Цветанов не са натрупали достатъчно информация? Да сте чули да са казали нещо? Ще я използуват много по-умно от тракторчета и янчета!

88

Nerealen

преди 13 години

А в момента стои като истукан в парламента и нищо не смее да каже.....Е сега ако не си подаде оставка и не го съдят....

87

Анонимен

преди 13 години

Очаквам за почивните дни още развлекателни четива ...

86

KK

преди 13 години

Ухааааа, и да го изкарат менте, няма значение вече. И слабоумните дето вярват на лъжите до сега на Боко тиквата и Цвъ апартамента, вече са направили извода че 2+2=4. Лесно може да се докаже били ли са хора от службите при Бирата тогава, и тогава болката ще е пълна.

85

гоши

преди 13 години

И КАКВО ОТ ТОВА? НЯКОЙ ДАЛИ ГО ИНТЕРЕСУВАТ ТИЯ СЕСЕРЕТА??? ДЪРЖАВАТА НИ Е НА РЪБА ДА ЗАПРИЛИЧА НА БАНАНОВА РЕПУБЛИКА!!! СЪЩЕСТВЕНИТЕ ТЕМИ СЕ ОТБЯГВАТ...

84

Чичо

преди 13 години

Доносничеството, клеветата и манипулацията са патент на гнусните ***. Време е всеки, който скалъпява тези небивалици да си получи заслуженото. С решаването на този проблем, ше се решат и много други. А *** власт няма да видят повече. Народа не пасе трева и с изтъркани номера няма да се заблуди.

83

Анонимен

преди 13 години

Абе ако се хване Тиквата да краде от магазин... пак няма да повярват гербавите !Ще казват, че някой умишлено му е напъхал парфюмите в сакото.И за кражбата е виновен Станишев.

82

Анонимен

преди 13 години

НА СЪД !!!!!!

81

тъп и прост

преди 13 години

Разбира се че съм си сложил точен прякор,той отговаря на истината,друго щеше да е да съм бил служител на трудов договор към ДС,друга щеше да е да съм в сферата на консултантските услуги , друго щеше да е да съм подръжник на герб - обаче не съм , и си направих изводите че явно съм *** и *** ...

80

Анонимен

преди 13 години

ТОВА Е ПЪЛЕН МОНТАЖ ,ТОЛКОВА ЗЛЕ СКРОЕН

79

ССС

преди 13 години

хахахах, бил се разбрал и обещал...знаем как става "разбирането"те старите че крадоха-крадоха, но що си мислихте, че като сложите мутра за премиер работите ще се променят???смех в тая държава, смех...

78

Анонимен

преди 13 години

"Ako pазговора е автентичен - жална му майка на Тиквата."Спокойно, службите които решават дали разговора е автентичен или не е са под командвато на Боки и Цеци :)