6

!?+"

преди 13 години

Знам със сигурност, че Цветанов само преди седмици, излъга пред парламента. Не му вярвам и това е ...

5

Анонимен

преди 13 години

Не вярвам на лицето Цв. Цв., защото не виждам мотивация в действията на лекарите, да убиват бебето. В същото време Цв. Цв. е затънал в л..на и има мноооого мотиви, за да ни занимава с толкова отвратително нещо.

4

Ужас

преди 13 години

Повръща ми се от това!!!!!! Срам, позор, падение, каквото и да се каже ще е малко!!!!!! Днес си отчетох на ужасяващи новини!!!! Изводите, които си правя - свършили сме се окончателно като нация, като гордост, самосъзнание и доблест!!!! Падението е тотално!!! Тази държава, наред с опростачения и скотски народ, и благодарение на последните 20 години тотален упадък и тотални некадърни управление - ГЕРБ, БСП и всички производни, трябва да се закрие!!! Това е края... Наистина сме Мангалия вече!!!!!!!

3

Бог ще ги накаже

преди 13 години

Няма да чета тази ***.....

2

баси

преди 13 години

заради 1 *** ,която си е вдигнала краката на 16 г , сега пушилка до небето и милиция, депутати, лекари , че и целия народ се занимава с тъпотията.Никой не е искал *** и на никого не му пука за него!

1

Nobody

преди 13 години

Както вече отбелязах - СРС-та на хартия са малко смешна и подозрителна работа. Да се изслушат е друго.И, ако са истински..... Аз лично съм готов да им посегна на тея.