94

Вирджиния

преди 11 години

Всичко зависи от това доколко ГРОБ ще успее да фалшифицира изборите отново.

93

WTF

преди 11 години

Абе за какво харчим пари изобщо за избори? Дайте властта на БСП завинаги, както го правите през 4 години, пък да си спестим някой лев и да има и за синчетата им, че пораснаха малките. Колко задръстен трябва да си да гледаш един и същ филм през 4 години цял живот ... Трябва да си меко казано ***, за да правиш едно и също нещо цял живот, а да очакваш различен резултат! Не можем явно да избягаме от ДС никога.

92

Анонимен

преди 11 години

Ако бяхме стихнали нормално до избори, най-вероятно нямаше да гласувам за ГЕРБ ... или поне нямаше да глсувам, което досега не ми се беше случвало, но това е друга тема.С така разиграния сценарий обаче нямам много избор - или ще испаднем в безвремие, когато анархизма и популизма ще изядат децата си, или ще спечели само популизма (е, и демагогията) в лицето на БСП ...

91

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ точно най-малко манипулират избори, в сравнение с всички останали. Предизборна агитация за милиони е в стила на другите партии. БСП, според официалните данни от предишните избори, хвърлят с пъти повече пари за реклама с цената на всичко. Спомнете си клиповете с брадвите "Избереш ли Борисов - печелиш Костов". Някой извини ли се после за тази лъжа... ще се извини, ама друг път, баламите никой не ги брои за хора.

90

TankoBG_

преди 11 години

Истината боли.Рейтинга на Станишката отива към едноцифрено число. Както ви разправям от няколко дни.Ама човек каквото сам си направи и цяло село не може.

89

dppp

преди 11 години

Няма и как да е иначе... Който разполаг с ресурс той печели... Половин милион на калпак!leconomics/prosta-partijna-smetka-polovin-milion-na-kalpak-za-4-g/

88

Анонимен

преди 11 години

Аз не мога да разбера,какво недоволствате.Трябва да разберете нещо и това е,че бсп и дпс си имат твърд електорат,които за нищо на света няма да гласува за друг освен за тях.Но същото важи и за герб.На първия протест хората се обединиха за справедливото искане за цената на тока.Там имаше и червени,сини,жълти,***.Но нещата се обърнаха,когато се започна да се иска забрана на партиите и други неща,които твърдия електорат не приема,а повярвайте това не са малко хора.

87

вирджиния до 104

преди 11 години

Ха..ха... глупости.......страна, в която младите хора предпочитат да избягат или да се самозапалят доведени до отчаяние от ГРОБ..Е, то вашата цел е ако можете да ги фалшифицирате и така99 за ГРОБ!

86

980 пълнолетни

преди 11 години

980 пълнолетни, но от ГЕРБ,което показва, че едва 22% от поддръжниците на ГЕРБ ще гласуват за тях. Ето с такива поръчани проучвания се манипулира народа. НЕ вярвам на такива глупости аз!

85

бюреков

преди 11 години

а от държавната нциом утре ще отчетат че даже подкрепата за гроб расте,хилядите хора по площадите масово попълват заявления за членство в герп, а бойко не се крие като мишка в правителствена а просто се оттегля да охлади любовта на народа и да вървят на работа а не по протести.жалки, жалки смешници

84

АНОНИМЕН

преди 11 години

Както се казва с техните камъни по техните глави ,ГЕРБ ще спечели.

83

Анонимен

преди 11 години

СПОРЕД МОЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ ИНСТИТУТА ЗА МОДЕРНА ПОЛИТИКА МОЖЕ САМО ДА ЯДЕ Л**НАТА ДЕТО БЪЛГАРИНА ЩЕ ИЗСЕРЕ СЛЕД КАТО ПРОЧЕТЕ ТАЗИ СТАТИСТИЧЕСКА ПОРНОГРАФИЯ,АРЕ ЧАО ГЕРБАВИ НЕЩАСТНИЦИ

82

==

преди 11 години

Понеже говорите за българите, макар и под псевдоними и то чужди, бих Ви казала само едно, че протестите не са представителна извадка на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. Сред българите има и здравомислещи, които работят различно от ПРОФЕСИЯ "ПРОТЕСТИРАЩ" и на всички нас ВАШИТЕ иначе така български действия ни се отразяват отрицателно.Аз не искам хора, които нямат адекватно мнение да не говорим за образование да определят съдбата ми. На Ваше място бих замълчала по повод излизане от ЕС. Благодарение на който, в момента хиляди земеделци запазиха поминъка си и благодарение на който в България имаше наливане на чужд

81

Малкия принц

преди 11 години

намерете си работа лентяй, ако няма в градо /вероятно не сте кфалифицирани или не се вписвате/, продавате панелката и купувате 2 дка с малка къщичка в някое китно селце ,после запретвате ръкави и взимате живота в собствените си ръце.

80

Анонимен

преди 11 години

Най-добрата новина е че България на гражданите са се сринали. Ако не бяха протестите тия мижитурки щяха да оберат негативния вот и да имат колкото ДПС сигурно. След като гражданите ще си направят свои организации, каква партия "на гражданите" може да има. Освен това кои бяха тези граждани всъщност - бивши хора от НДСВ който не бяха чак толкова явни мошенници, просто по-прикрити, водени от жълтата гостенка или просто снахата. Сега искам да се сринат до 1% и да се успокоя.

79

Анонимен

преди 11 години

Институт за модерна политика на обществените нагласи по време на криза - разбирай Джордж Сорос, а дали си струва да се вярва на това лице, всеки сам да реши. Колкото до реалните обществени нагласи и проценти - ей ги къде са изборите, тогава ще ги видим.

78

Вирджиния

преди 11 години

Интересно колко процента вярват, че ГРОБ отново ще фалшифицира изборите....

77

Анонимен

преди 11 години

Имам познати, които принципно най-одобряват ГЕРБ измежду цялата пасмина с партии... Но са хора със семейства, бизнес, пътувания, интелектуалци и много често не гласуват изобщо. Но с оглед всички тези циркове, казаха, че този път ще гласуват задължително, понеже им е обидно от всичките манипулации, които направи пак опозицията с подставени лица и биха приели много тежко коалиция Станишев, Доган и Кунева.

76

125

преди 11 години

Само нема да се плашите-ГЕРБ отново е на власт след изборите ! Запомнете го от мен !

75

Анонимен

преди 11 години

ДА ВИ ТРЪЦНЯ