76

Анонимен

преди 13 години

Ще има цунами и за правителството...

75

до 57

преди 13 години

Абе като само това говорите, като развалени плочи ,че имало палтени драскачи,кажи къде да се запишем и на мен да плащат,защото сега пиша без пари.Дайте телефон или адрес да се свържем с тая агенция дето дава тия пари!

74

Гошо Тъпото

преди 13 години

Браво Бойко,на който не му хресва твоето...управление,да ходи да се оплаквана арменския...поп.Всеки иска увеличение на ...доходите,но,всичко бе ...опоскано предварително;*** обяснявай на ***...глави.

73

НЛО

преди 13 години

КАТО ГЛЕДАШЕ ПРАСЕ В *** И ГО ХРАНЕШЕС ПОМИЯ ОТ СТАНЦИЙ НА МНО И МВР НЕ СЕ ОПЛАКВАШЕ.ПРАВЯ МАГИСТРАЛИ ЗАЩОТО ПРОЦЕНТА ОТ СДЕЛКИТЕ Е ДОБЪР ЗА МЕН.ПРИКЛЮЧИХ С ГРУПИРОВКИТЕ ЗА ДА СЪМ НОМЕР 1 НА ПАЗАРА ЗА ДРОГА И ПРОСТИТУЦИЯ.ПРЕСТРОКТУРИРАХ ДАНС И МВР ДА РАБОТЯТ ПО МОЙ СЦЕНАРИЙ КАТО ГРУПИРОВКИ.КОЛКОТО ПАРИ ДАДЪТ ОТ ЕС ГИ УСВОЯВАМ И ПРЕНАСОЧВАМ В КАСАТА НА ГРУПИРОВКА ГЕРБ-МОЯТА.СМЕНЯМ БАНКЯ С ПАЛАТ БИСТРИЦА ЗАЩОТО Е ПО ЧИСТ ВЪЗДОХА.НАШАТА ГРУПИРОВКА Е НА ВЛАСТ С ИМОНИТЕТ ПРЕД ЕС И НАТО.ОСТАВКА.

72

Лъжат

преди 13 години

Ве как да не се строят върху пепел ве, това червеното под чакълка кво е?!!!СГУР И ШЛАКА от мините, то с просто око се вижда, те с анализ не могат да го открият!!!

71

Анонимен

преди 13 години

Ооооомръзнаха ми всичките лъжи и дрънкания.

70

Ф.С.В

преди 13 години

Всеки който държи властта "ослепява" за това което става с народа --Костов навремето беше попарен че не го избраха повторно -Борисов сега си мисли че всичко е наред --но не е така =когато хората го избираха и избраха и Волен мнохо голяма част от тях искаха справедливост --комунисти и царисти вкарани в затвора ..мутри с взети замъци и конфискувани милиони --Нищо подобно не стана -поредните крадци обединени с монополистите задружно лапат парите и правят бедните по бедни ,Бойко е дете на комунисти

69

Анонимен

преди 13 години

Каква наглост е това да кажеш ,че цената на газа не е увеличавана от две години,като само преди няколко месеца беше увеличена с 25%.Тока също.Ти поглеждаш ли си бележките за тока или теб това не те интересува.А за увеличаването на пенсиите си пълен ***.Е друго беше в предизборната ти програма некадърник такъв.Пенсионерите наистина ти повярваха.В пожарната ти е мястото.

68

Анонимен

преди 13 години

Мислете позитивно!Само с позитивно мислене и общи усилия ще се справим!

67

Анонимен

преди 13 години

Тоя под дисциплина сигурно разбира полицията да охранява *** докато разграбват мандри и убиват хора! Другите трябва да са дисциплинирани и да не пречат на електората на ГЕРБ:)

66

Tina

преди 13 години

До ТОНИ: За мрънкалата като теб и Раят никога няма да стане нормално място за живеене.По принцип Борисов е точен в изказванията си. Но един политик, който иска да покаже, че го е грижа за страната и народа си, трябва да избягва изрази като "***", "българинът това и онова..." и подобни.Това е като съвет.

65

ебаси

преди 13 години

Напреди Станишев му беше виновен,после кризата,а ся явно и майката пирода.На калпав Бойко цунамитата му били виновни.Ей такъв некъдърник не съм виждал честно.

64

!

преди 13 години

До сега не знаех що е омраза, но тоз го мразя!

63

Анонимен

преди 13 години

Има го качено в тв7 интервюто. Вижте го.

62

Ами да

преди 13 години

Право куме в очи.

61

Анонимен

преди 13 години

Каква дисциплина, като всеки ден виждам каручки по улиците. Няма за тях винетки, няма пътен данък, няма гражданска отговорност, но и те създават ПТП. За каква дисциплина говорим ? Каква дисциплина след като стотици хиляди незаконни къщи на социално слаби граждани гордо стърчат в гетата, да не говорим за хилядите незаконни гаражи. Ежедневните измами в чейндж бюрата и масовата практика да се наемат работници без да им се плащат осигуровките. Да не забравяме и кучетата по улиците?

60

:)

преди 13 години

Борисов айде пържо направи магистралите и после се хвали. В началото на мандата говореше за 3 магистрали, сега за 5 :). Това е повече от добре, но айде мойто момченце, първо издействай тези 3-и после се хвали. Знаем , че те друса яко комплекса :).

59

Анонимен

преди 13 години

Най-некадърното управление от 21 години насам!!! Единственият изход е емиграция!!!

58

Анонимен

преди 13 години

Добре майка му стара хората искат нормален живот,Бойко досега не осигурява на хората такъв живот и даже няма лъч светлина че в скоро време ще се подобри нещо в тази държава.Само обяснения,оправдания и мечти.Как може в такъв тежък за народа период да излезеш и да кажеш на народа че замразяваш заплатите,че няма да има намаление на стоките на горивата.Това не е нормално.Как може всичко да расте така главоломно.Аз живея и във Испания и там храните са във пъти по-евтини от тука.И там е криза ама.....

57

Тиквен герб

преди 13 години

"Чужденците не искат да инвестират в ***, наречена Тиквен герб", отсече Борисов.