32

77

преди 12 години

Като не сте КОРУМПИРАНА,защо първо не казахте че:ПАЛАТИТЕ са НЕЗАКОННИ нали вие ги снимахте от хеликоптер със служителите на НАП,и как едни НЕЗАКОННИ постройки-палати запалени за да се каже стига БЕЗЗАКОНИЕ,вие ги определихте като *** и дрогирани фенове,това явно показва че сте КОРУМПИРАНА и обслужвате паричните интереси независимо кой ви плаща,вие сте ПОЗОР за обективната журналистика,да не споменваме разследващата такава...

31

Петър Ангелов

преди 12 години

Само един въпрос имам, защо след това bTV изряза частта в която г-жа Бенатова нарича протестиращите Лумпели и Маргинали? Смятам, че коректната журналистика изисква коректност и от станата на медията излъчила въпросният репортаж! Напълно е възможно някой да е записал целият репортаж и ще се радвам да го сподели, за да се изяснят веднъж за винаги нещата и дали е имало рязане на определени кадри или не!

30

66

преди 12 години

*** БЕНАТОВА

29

13

преди 12 години

Стига призиви за смърт и саморазправа!Нека МВР си свърши работата и опази хората,независимо роми ли са или българи!А Миролюба не е виновна,че това се е случило, а тя го е отразила!Не разбирам настроенията срещу нея!Аз напълно я подкрепям и много я харесвам - и като жена и като репортер!!!ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ЖУРНАЛИСТИ КАТО НЕЯ!!!

28

ddd

преди 12 години

По-добре замълчи продажна ***,скрий се от лицето на медийте и не се показвай по-вече.Дано те хванат 10 *** на тъмно и да ти променят начина на мислене да видим тогава каква песен ще пееш......

27

Пловдив

преди 12 години

Мръсен ***.Ти и твоята *** тв сте ***.

26

Анонимен

преди 12 години

Тази е 100% гьон сурат!Но и плислужника Босфор ТВ е същата.Слави се изцепи с кучешката защита, защото същноста му е Учиндолско ***.Не му гледайте предаването, не гледайте проциганската телевизия БТВ!

25

МАРШ ПРИ КИРО

преди 12 години

Долна *** лъжкиня. Долна *** лъжкиня, нагло пренебрегваща истинския въпрос, който не е за къщите а за живота на двете деца, няма място в журналистиката, нито сред нормалните хора. Вече се появи термин БЕНАТЕНЕ т.е. безскрупулно безчовечно лъжене.БЕНАТОВА МАРШ ПРИ "СПОНСОРИТЕ СИ".АЗ ИСКАМ ИЗСЕЛВАНЕТО НА БЕНАТОВА ОТ ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА.

24

чочо с москвича

преди 12 години

Миролюбке, върви да правиш фелацио на *** !!!Само за това си годна !!!! *** гнусна !!

23

Анонимен

преди 12 години

Атака, но без Волен, най-големия шут!

22

Анонимен

преди 12 години

БТВ в желанието си да омаскари родната полиция сама си го наби този път!А Миролюба тъкмо се мислеше че вече е голямата работа и падна отвисоко!

21

BG

преди 12 години

Цитирам: "...Момчето е сгазено, вероятно нарочно..." Срама нямате ли от паметта на зверски убитото дете. Поне замълчете, защото хората започват да ви мразят истински.

20

anonimen

преди 12 години

za tezi koitf za6titavat ***

19

Монархист

преди 12 години

Едно директно извинение в ефир означава много повече от хиляди телевизионно-писмени оправдания! Ама то понякога самочувствието преди, а пък откъде толкова акъл?

18

Мирко

преди 12 години

Бенатова ,отвратен съм от теб и твоята телевизия.....Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти. От там не виждашпродажните лица на достойния ни род.

17

tankista

преди 12 години

само факта че бтв, открито е про правителственна телевизия е достатъчен да не я гледам, като добавим офцата от сутрешния блок дето се мисли за неземна прелест и сегашното *** на бенатова за мен вече бтв не съществува като опция, единственно съжалявам , че ще се наложи да спра да слушам z- rok, но това са рисковете тази групировка бтв и производни е вредна за България, бойкот на *** докато се научат да бъдат преди всичко професионалисти и после печалбари.

16

Наблюдаващ

преди 12 години

Ами то се оказа, че тези къщи не съществуват. Интересно как ще ги съдят за запалване на несъществуващи къщи??

15

siim

преди 12 години

Не Бенатова е виновна, а политическия елит, допуснал да се толерират *** безчинства две десетилетия. Той е за псуване, бой и саморазправа, не журналистката!!!

14

Анонимен

преди 12 години

"Не съм корумпиран и пристрастен журналист, твърди репортерката "В такъв случай си много некадърна и не трябва да се показваш!

13

Иван Димитров

преди 12 години

***.