96

Анонимен

преди 13 години

ок де, до тези които говорите против правителството, КОЙ да е на власт то други няма, всички от парламента се изредиха и вие на харесахте никой, та кажете КОЙ друг??

95

Анонимен

преди 13 години

Кой каквото иска да говори факт е само едно че откакто управляват ГЕРБ страната се връща в годините на Жан Виденов.Масово народно недоволство,липса на заплати и непрекъснато растящи цени на основни стоки.Бойко да влезне в един форум и да прочете какво пишат хората за него и правителството му а не да говори глупости.Ние сме ги избрали и след като нищо не правят е редно да се съобразят с народното желание и да си ходят.Имаха своя шанс и го пропиляха.От тук нататък всичко казано от тях е безмислено

94

t

преди 13 години

Криза му е в главата на Бойко - дефицит. ..***!

93

Анонимен

преди 13 години

ЧУХТЕ ЛИ ГО ТОЯ УВЕЛИЧИЛ ПЕНСИЙТЕ.НАГЛЕЦ МРЪСЕН ***.

92

хихихихи

преди 13 години

Не бях се досещал за такова оправдание:))) - Цунамито било виновно за положението в България:)))))) тези ГЕРБ са в тотална задънена улица :)))

91

до 70

преди 13 години

По принцип е точен в изказванията си ли? А това да намеси земетресението и цунамито като причина за състоянието ни що за точно изказване (Идиотщина) беше???

90

дуда

преди 13 години

Мутрафона от Ипона даже не може и да лъже като хората!

89

лако

преди 13 години

хората искат бес да работят да получават пари мързеливци

88

Анонимен

преди 13 години

НА СНИМКАТА ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ..КОИТО ПОЗВОЛИ БЕЗПЛАТНОТО НАСТАНЯВАНЕ И БЕЗПЛАТНОТО ПОЛЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ И ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕРОРЕСТИ4НИ БАЗИ .

87

Анонимен

преди 13 години

До 82, да да ..60 стинки кило месо :))))) Направо ти повярвахме.

86

Анонимен

преди 13 години

Предлагам всички прасета да излязат от *** и да изядат Тиквата.

85

stoon

преди 13 години

Премиерът Бойко Борисов заяви, че докато той е на власт, в страната ще има мои и свои.

84

ФФ

преди 13 години

Така в исторически план начело на държавата вече имаме двама свинари: цар Ивайло и Боко, или статистически свинарите доминират в държавното ръководство през вековете.

83

кики

преди 13 години

Ако това е дисциплина, аз главата си режа! Виж японците имат дисциплина, *** ние.... Бокоооооо много си зле! Като не можеш да намалиш цените, пипни малко социалната политика и доходите!!!

82

д

преди 13 години

Много е дисциплиниращо да играеш мачле в работно време, нали?

81

Анонимен

преди 13 години

OOOOOOOOOOOOOOOOO B A L G A R I O OOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

80

Анонимен

преди 13 години

Е кво искате, не мога да разбера ? ББ да отиде и да издърпа ушите на Кадафито ли ?Да отиде и да спре земетрсенията в Япония ли ? Да премахне световната икономическа криза ли ? Вместо да се оплаквате, вземете работете повече.

79

ГЕРБавия

преди 13 години

Бойко Борисов защити ЛУКОЙЛ, молодец !!! Ето, това е 100% мутра от ИПОН, преди от СИК и ВИС. С чалгаджийско мислене на мафиот от групировките, които сега ни управляват. Призракът на Мишо Бирата броди из страната. Нали точно ИПОН охранява активите на Лукойл, на Валентин Златев и ребятата мафиоти, които за 10 години откраднаха от България над 1 милиард лева от неплатени данъци, високи цени, работа на ишлеме, чрез офшорки и бързо вдигане и бавно сваляне на цените !!!!! Мафиот мафиоту око не вади, камо ли цени да сваля..

78

до 61

преди 13 години

Аз живея в Англия, тука храната направо е десет пъти по-евтина, кило месо излиза 60-70 стотинки наши пари, бирата - 20 стотинки, 10 яйца - 50 стотинки. А в България кило кашкавал - 16 лева. Идвайте всички в Англия, тук е 3000 евро минималната заплата, общ работник на строеж взима повече, няма криза, бензина е наполовина на цената му в България, а за ток плащам 5-10 евро на месец.

77

Apokalipsis

преди 13 години

"Чужденците не искат да инвестират в ***", отсече Борисов. Изнасяй се от власт тогава! Какво чакаш?