116

анонимен

преди 13 години

Б.Б. се самозабрави................

115

брадваро

преди 13 години

*** на фесовете говорят за ***:))

114

Анонимен

преди 13 години

"Кой иска да инвестира в ***?"Така е дори си имаме *** за премиер. А Фидоска дори няма да я споменавам.Хахахахаха

113

Mats

преди 13 години

Брех бугарино 20 години те клецаха, а преди това 45 години те изнасилваха (впоследствие ти прецени, че е по-добре да се отдадеш та да не боли), а сега 2 години не траеш без нещо отзад .... е то как да траеш като за 65 години си се толко разхлабил, че не можеш да задържиш и сега излизат фекалии безпрепятствено .... направо ше кажеш, че за толко време и до *** не си ходил на спокойствие. И аз се чудя вече кое е по добре!

112

Castor

преди 13 години

Боко, никой не иска да се теглят заеми за заплати. Има друг вариянт: пресича се контрабандата и ето още едни 1,5 - 2 милиарда! Спокойно ще се вдигнат заплатите! Ама нали тази контрабанда ви храни!

111

*/*

преди 13 години

Тоз е по-голяма трагедия и от Виденов.Ония като говореше нищо не се разбираше а,тоз а си отворил устата ,а се е изцепил....абе егати какви си ги избираме бре?

110

от 82

преди 13 години

Аз се базикам с вас, а ми сложиха 11 плюса за 5 минути... ама наистина сте прости много, платените коментаторчета :)))

109

Анонимен

преди 13 години

ЗАЩО НЯМА НИТО ЕДИН НОРМАЛЕН ЖУРНАЛИСТ /А НЕ ПОДЛЕЗУРКО И ГЪЗОБЛИЗЕЦ/ КОЙТО В ЕФИР ДА КАЖЕ В ОЧИТЕ НА премиера,ЧЕ Е НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ И ДА ДА МУ ТУПНЕ ЕДНА ТАБЛИЦА С УВЕЛИЧЕНИЯТА ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ?

108

До 39

преди 13 години

Огледай се наоколо.. па после пак помисли в/у това дали няма ***

107

до 106

преди 13 години

Абе много сте ми интересни бе.Значи хората като са против ГЕРБ това означава че са за турско-комунистическата гмеж ли?

106

варна

преди 13 години

Нали всички искаха пазарна икономика?Сега какво "плачат"? Като няма оборот - няма печалба! Излиза,че борбата за пазарна икономика е само когато ни е изгодно!Само не разбрах - аз една от свините в "***" ли съм и тогава кой е нереза? Благодарен съм за откровеността!

105

до 103

преди 13 години

ти си патологичен лъжец.

104

ПЕШО

преди 13 години

Няма право никой,да нарича моята страна ***.Но щом този Бойко Борисов я нарича така значи той е една ГОЛЯМА *** ***.Извинявам се на животинката.

103

зЪбчо

преди 13 години

Бойко вземи изгони лобистите от ПГ на ГЕРБ, смени си половината некадърни кметове, уволни половината си министри и започни да работиш малко повечко вместо да си 24/7 по телевизията. Аз не харесвам Станишев, Сакса, Доган, Трактора, Янка и компания и никога не бих пуснал гласа за когото и да е от тях, но е време малко да се стегнете и да поработите. Народа обеднява натискан от комуникационни, енергийни и хранителни картели, а ти мълчиш- ако продължава това ще отидеш при предшествениците си....

102

Анонимен

преди 13 години

Бойко е точен в изказа! Знае на какво е превърнал България!

101

Анонимен

преди 13 години

Стига ревали сте, *** некадърни, изберете си пак Масларова да ви вдига пенсиите и да ви праща на море, или Доган да ви строи язовири, или Миленчо да развива луксозния туризъм на Слънчев Бряг. Плюете ***, но чакате на държавата точно както и те, с какво сте по-различни?

100

Анонимен

преди 13 години

Май решението е само масова емиграция:( Няма начин тук да се оправят нещата! Най- големите некадърници ни управляват, обиждат и вече имат право да ни ОТСТРЕЛВАТ. Този дето сам не си умре от глад - разстрел. Дисциплина му вика на това Боко...

99

ves666

преди 13 години

nai goliamata kochina se naricha balgaria v koiato jiveia praseta i razlichni vidove dobitaci ,s nisak mantalitet i jivotinski instikti.

98

и пак да кажа

преди 13 години

А аз само не се сещам де ги виде тез магистрали тая тиква???Доизкара там Люлин ку не се лъжа има нема 4-5км *** тя цялата е 19км ако на тва му се вика магистрала де и тя още не е готова.От Тракия има още само 40км и то траситрани от предното правителство тоест требе да се злее само с асфалт *** там са до никъде.И ко прай тъз тиква?Ми нищо само лъже е тва.

97

...

преди 13 години

Голям ама мек го извади тоя пожарникар! Не знам защо си мисли, че народа получава нещо работейки и ще го запомни с нещо. Всички, които гласувахме за него чакаме с нетърпение да си ходи, защото ни излъга със всички реформи.