30

Анонимен

преди 11 години

Добри са исканията, нека да ги връчат на президента! Той пък във вторник свиква Консултативният съвет за национална сигурност във връзка със ситуацията в страната, завалията... Сега видях новината в друг сайт. Такъв е шубелия, че утре ако се появи на протеста, нищо чудно да е с памперс.

29

Анонимен

преди 11 години

Велико народно събрание само с граждани, работници и селяни и без сегашните буржоазни и антинародни партии като ГЕРБ, СДС, ДСБ, РЗС, Кунева, НДСВ, БСП, ДПС и др. Работниците да могат да контролират парламента и да приемат конституцията на Живков от 1971 г. или подобна като върховната власт да е на работниците и селяните в народни комитети или народни съвети и ръководната роля да се върне на патриотичен съюз между БКП и Отечествения фронт.

28

ok

преди 11 години

Много е важно в този момент разумните политици на България: Станишев, Костов, Кунева, Доган, Плевнелиев да деистват умно, твърдо, последователно и до краи да парират тарикатлъците на Гербаджииската пасмина. Да не оставят иницитивата в ръцете на народа, защото вече знаем мъдрия ни народ какви вековни каши е в състояние да забърка.

27

аз

преди 11 години

Не знам кой ги упълномощава тези хора,че да са представители на всички протестиращи. Аз може да протестирам,но не заставам зад това блокиране на държавата.

26

ИИИСКАМ

преди 11 години

Заплата 2000 евро!Нема значение дали ше работим или не -- 2000 Евро дайте веднага.Това е искането ми. Аз съм народа -- повече не може така 2000 ЕЕЕвроАз съм на площадите и докато не дадете ще протестирам, чупя и паля!

25

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

АТАКА

24

Анонимен

преди 11 години

Като гледам държавата не върви на добре с тоя реваншизъм. Това не решава проблем

23

до 26

преди 11 години

Държава не се управлява от хора некомпетентни. Няколко хулихага на правиха така, че да заприличаме на Латинска Америка. Първо завършете университет, прочете малко конституционно право, за да знаете с кое не сте съгласни. Другото е популизъм. И аз не харесвам политическия елит, ама ако бяхте се ограмотили, щяхте да знаете, че още Хегел е казал, че политиците са огледало на народа си. И това не се оспорва. Докато има необразовани хора като теб, ще имаме и такива политици.

22

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Сегашното Народно събрание има 6% одобрение-как може да се разчита,че в този случай ще има някаква полза от него !? ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ !!!

21

Анонимен

преди 11 години

Тия в софия не ми харесват. И тоя флейтиста какво прави там. Аз съм за Янко Петров. Момчето изглежда честно и твърд в позициите. Защо няма гласуване в нета и ние да изберем представителите си. Намърдаха се много ментета.

20

Анонимен

преди 11 години

исландците написаха новата си конституция по фейсбук,вкараха крадливите банкери в затвораи оправиха държавта за няколко месеца.щом те го могат и ние го можем !

19

jojo

преди 11 години

Дай Боже никой да не повлияе негативно върху тези хора!Да СТАНЕ ПРОМЯНА В БЪЛГАРИЯ КЪМ ПО-ДОБРО!

18

Анонимен

преди 11 години

БРАВО !!!

17

Анонимен

преди 11 години

Тези хора от снимката не могат да се разберат за общо събрание на блока си да направят, тръгнали да искат управление. Има си избори, каквото решат хората, това трябва да е. Много лесно иначе да се купят 500 хулигана да се сбият с правителството и онзи, който ги е купил да подмени вота на милиони българи.

16

Анонимен

преди 11 години

Хора мислете как да стане това? Нали има конституция. Какво значи събират се някакви хора и поставят някакви искания. Ние в държава ли живеем или в ***? За да се промени каквото и да било трябва да се започне от конституцията...

15

Аристотел

преди 11 години

Охлокрация!

14

Отвори Очи

преди 11 години

Ако някой иска да напсува някой да тръгва към Орлов мост ..Има само репортери и тв камери , които дават възможност на цялото множество от 10 човека протестиращи , да се изявят ....Дори от телевизиите може да започнат да плащат за интервюта , защото камери много - протестиращи Не.Уж докато хвърляха камъни по полицаите , викаха всеки ден ще е така , до победата ...Явно вече са победили А утре вече ще имат нови искания - Това със сметките вече не е актуално Нова конституция БИЛО НАЙ ВАЖНОТО

13

Въпрос

преди 11 години

...Протестиращите не искат служебно правителство, а продължаване работата на досега действащия парламент, както и създаване на програмен кабинет...Това не беше ли позицията на Иван Костов ?

12

шаш

преди 11 години

Не ми стана ясно къде е била Кръглата маса - в София или в Сливен?Различните телевизии лансират различни лидери, искания... Кашата е пълна.

11

Анонимен

преди 11 години

Някои май не е запознат с конституцията ми се струва..... настоящият парламент може да работи до юли! правителство може да има само с мандат на ГЕРБ, БСП или ДПС, а тях никой не ги иска!