136

Анонимен

преди 13 години

За него историята ще каже ,след време ! Но е жалко ,когато един Министър Председател взема страната си за *** ! Да ,ама след няколко месеца , тези прасета ще трябва да гласуват ! И тогава големия нерез , който предвожда *** ще получи един голям отрицателен и наказателен вот !

135

до 132

преди 13 години

Защо забравяш сините като вариант хората да си насочат гласа? Що пък трябва за туските комунисти да гласуват хората? Поне Костов няма се обедини с Доган, това е сигурно.

134

ZLA

преди 13 години

Абе,тоя не се научи ,че освен първо лице,единствено число -има и други !Аз направих!Кво си направил ти бе?С кои пари?С моите пари!!Значи аз съм направила магистралите!Ама аз не ги искам.Искам с моите пари,да мога за живея,а не ти да правиш магистрали!Щото за тия магистрали трябват коли и пари за бензин,а за нямам.Значи -няма и да ги ползвам!Искам с една заплата спокойно да изкарам месеца и да съм си платила всички данъци,храна,почивка..Вижте му снимката-само дето не евикнал-ХАЙЛ!

133

До 109

преди 13 години

Пешо,Не е хубаво и да си заравяме главите в пясъка обаче.Не е рай наоколо.. за мое голямо съжаление

132

пеци

преди 13 години

Не България е *** ,а тоя е правен в ***!!!!

131

Анонимен

преди 13 години

Това за цената на тока не е вярно, както и за цената на газта - вижте си решенията на ДКЕВР, това твоето, Борисов, се нарича нагла лъжа. Колкото до ***, тука си прав, но отлива на инвеститори се забелязва полседните две - три години, тъй че. Иначе знам, Фукушима, световния тероризъм и Кадафи са виновни за това, което се случва в България. Тогава за какво ни е правителство, да си изберем Кадафи и с него ще си се оправдаваме.

130

кл

преди 13 години

малко ли прасета си отгледахме в парламента и власта,вижте масларова,,стефан данаилов и т.н.

129

Ф.С.В

преди 13 години

Реколтата в Сомалия е застрашена от скакалци ,Милиардера Доналт Тръмп счупи кракът си при слизане от хеликоптера -Всичко това ще рефлектира на най бедната икономическа пустиня наречена България--очаква се ново вдигане на горивата и храните - да припомним че след селското въстание в Мозамбик ,цените на олиото в БГ станаха двойно ..надяваме се че в близките 10 г няма да има световни катаклизми и полюсите ще спрат топенето си за да може да има икономически растеж и малко по светло бъдеще в БГ -

128

Иван

преди 13 години

Много точно заглавие! Кой ще инвестира в страна без магистрали, с пътища като лунни пейзажи, без пристанища, без летища, без лесен достъп до суровини и материали! Това е, което зависи от държавата! Колкото до "Медиана", ако ги слуша човек, рейтинга на ГЕРБ се "топи" по 8% на месец! Ако го слушаме Кольо, то до изборите трябва да имат някъде около минус 16%!!! А гоце винаги си има "одобрение" с около 50%! Т.е. всеки 2-ри българин би гласувал за него - пълно безумие и манимулация!

127

галактика

преди 13 години

Премиерът повече от 12 години е във властта и би трябвало да се чувства неудобно от това в какво е превърната държавата ни ---- Не казвам, че само той е направил това, но не казвам и че е невинен --- Преди 20 годиниБългария имаше съвсеееееем друг облик - ЗЕМЯ -РАЙ /така се пее в песента *Хубава си татковино* / ---- Той самият е пял тази песен и е вярвал в това, което пее

126

Анонимен

преди 13 години

Стига ревали сте, *** некадърни, изберете си пак Масларова да ви вдига пенсиите и да ви праща на море, или Доган да ви строи язовири, или Миленчо да развива луксозния туризъм на Слънчев Бряг. Плюете ***, но чакате на държавата точно както и те, с какво сте по-различни?

125

Хм

преди 13 години

"Чужденците не искат да инвестират в ***", отсече Борисов. Хубаво е да знаеме мнението на премиера за страната ни... Но познайте кой е главната *** в ***!

124

Анонимен

преди 13 години

115 - Бе то и ние се бъзикаме с теб платена подлого:))

123

до 117

преди 13 години

Мне, не значи ТОЧНО това!

122

ШИМБА

преди 13 години

ТИ СИ ЗА ***,*** ТИКВА ТАКАВА!НИЕ ПРАСЕТА ЛИ СМЕ ИЛИ ЛОШ ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ???

121

Пламен

преди 13 години

С теб сме Бойко.Сигорен съм,че след 2-години ще се чустваме европейци в България.

120

Анонимен

преди 13 години

и на къде водят тези магистрали дето ги строим - от един мръсен и беден град до друг

119

Мрази ближния си

преди 13 години

Мрази ближния си така, както аз обичам само себе си и мразя всички останали! Допълни пожарникарят.

118

Хабим се...

преди 13 години

Не мисля, че трябва хабим толкова енергия за да плюеме по Боко. Необходимо е през есента, на изборите да гласуваме правилно. Тогава Боковата групиравка ще спре да ни занимава със себе си. Хем и специализирания съд ще има работа.

117

Бай Колю

преди 13 години

Ами.....какво ми остава, освен да напиша пак, сигурно за двеста и осемдесети път вече...НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ПО ***, НА ПО ВИСОК ПОСТ.....