50

Анонимен

преди 11 години

Не съм гербав комунист, но тая *** ли ще ме управлява, и тия ***, хулигани и наркомани ще налагат ред в тая държава. Ето поради това на следващите избори гласът ми ще е за Герб. Но тия *** да ми определят начина на живот-няма да стане.

49

Анонимен

преди 11 години

Мажоритарният вот е най-прекият път да си вкараме пълни *** във властта и хора, неговорещи български също.

48

Анонимен

преди 11 години

На кръглата маса в София имаше лидери от ДПС и Ромски организации.

47

MARODER

преди 11 години

VSI4KI DA SI DOKAJAT PROIZXODA HA IMOTNOTO SI CACTOIANIE I FIN.BOGATSTBO!!!!

46

Не може така

преди 11 години

С ***, мързелив народ. Манипулиран от Комунисти и от Държавна сигурност не може да се живее добре в България. Народ видиотен от чалга и турски сапунки, дето се влачи поулицата с бутилки бира и крещи някакви искания нищо няма да стане. Така, че НИИИЩО няма да стане. На улицата или в къщи -- по-добре не може да стане, може само по-зле да стане.ТОВА Е ДРАГИ ПРОТЕСТИРАЩИ

45

Анонимен

преди 11 години

Хайде братя на протестите, да сме все така надъхани и интелектуални като тези на снимката горе. После избираме Станишев,Доган и Кунева и ще цъфнем и ще вържем, а пенсиите ще станат по 5 бона.

44

Анонимен

преди 11 години

Ха хаааРепортерите на Сашо Диков броят в момента плочките на Орлов мост .На това му се вика гражданско общество ...5 човека на кръст протестира , скоро очаквам да почнат да си взимат взаимно интервюта самите репортери ..Тези на БТВ да интервират Канал 3 и ТВ7 и обратно.ххааххахаха

43

Анонимен

преди 11 години

Blakanskiat LUV se sabodi Neka Bog Blagoslovi BULGARIA

42

АЗЗЗ НЕ СЪМ ТЕРОРИСТ

преди 11 години

МОЛЯ , ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ АЗ НЕ ВИ НАРИЧАМ / *** / ДА НЕ МЕ НАРИЧАТ ТЕРОРИСТ, АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ КОЯТО Е В ПАРЛАМЕНТА И ТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ МОЯ ГЛАС, КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА.

41

Анонимен

преди 11 години

Мажоритарни избори ще вкарат само мутри, турци и *** и ще доведат до отцепване на цели области от България. ДПС се готвят с избори да отцепят Кърджали и Добруджа от България както стана с Косово. Същото е и с *** в София и Пловдив, които искат *** за депутати и министри.

40

Спонги

преди 11 години

До ОРГАНИЗАТОРнаПРОТЕСТНе беше ли Мира семейна приятелка с Мирослав Севлиевски - енергиен министър на НДСВ.

39

Анонимен

преди 11 години

ИСТИНСКАТА СРЕЩА БЕШЕ ДНЕС В СЛИВЕН ,А ТОВА КОЕТО БЕШЕ В СОФИЯ ПОКАЗАНО ПО бТВ Е ПОРЕДНИЯ ФАРС НА ОЛИГАРХИЯТА ,С ЕДНА ДУМА МЕНТЕ ,В СОФИЯ ТЕЗИ ДЕТО СЕ СЪБРАХА И ДЕТО УЖ БИЛИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ Е ДОЛНА ЛЪЖА САМО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОИ БЯХА ТЕЗИ ТАРИКАТИ В СОФИЯ НА СБИРКАТА -АНДРЕЙ СЛАБАКОВ ЕДИН ОТ ОСНОВАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ И СЪПРУГ НА ЕВРЕЙКАТА ЕРНЕСТИНА ШИНОВА,ЛИЗБИЙКАТА ИЗВЕСТНА КАТО СИЛДЖЪРА И ЛИЦЕТО КРИСТИЯН КОЕВ С ИСТИНСКА ФАМИЛИЯ КОЕН ТЕЗИ СА ДО ЕДИН ХРАНТУТНИЦИ НА СОРОСОВИЯ ХЕЛЗИНСКИ КОМИ

38

а

преди 11 години

като ви гледам какви сте на снимката просто не ми се мисли такива като вас да бъдат да бъдат представители на нещо изобщо!

37

Анонимен

преди 11 години

нова конституция и повече власт на гражданите !!!

36

ПРОТЕСТИРАМ!

преди 11 години

ТРЯБВА ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО КЪДЕТО Е ИМАЛО ПРОТЕСТИ ДА ИЗЛЪЧИ СВОИ ЛИДЕРИ, КОИТО ДА НИ ПРЕДСТАВЯЛВАТ В СОФИЯ, ЗАЩОТО ХОРАТА СЕ ПОЗНАВАТ.КАКВИ СА ТЕЗИ ЛИДЕРИ, КОИТО НЯКОИ НИ НАТРАПИХА.

35

....

преди 11 години

Проявите са яко финансирани и за това е тази конспиративност при провеждането им. Без "външни" хора и журналисти , та нали исканията са демократични и поставено от народа ?

34

бу ха ха ха

преди 11 години

Ква е тая *** бе?Има ли искания?Дооообре!Явно в БГ не трябва да има демокрация.Факт!

33

Анонимен

преди 11 години

Исландският модел не може да проработи у нас. Ние имаме твърде много малцинства и всички те ще искат да участват, т.е. пак ще има разногласия, понеже не можем да ги лишим от участие, и представям си какъв народ ще се нареди на опашката.

32

АнаЛиз

преди 11 години

Аз пък искам , тези да си направят една партия и да се явят на изборите , да се представят с биографията си ...Да си кажат аз съм карал като бакшиш 10 години примерно , или пък аз съм продавал вестници и така нататък , тоя от Варна да каже , че е бил футболист .. И НАИСТИНА хората да преценят дали да се доверят на УЖ новите спасители.Това ще е най честното , а не да ми се представят за говорители на народа и да си преписват подкрепата на милиони българи.Избори и победителите решават нататък .

31

до 42

преди 11 години

До азкакво блокиране.това е граждански контрол над държавата.какво по хубаво от това ти да решаваш нещата,а не те вместо теб