135

Анонимен

преди 13 години

Не е работа на Турция да се меша в нашите проблеми. А проблем има - единият се казва Атака, другият е наглостта на мюсюлманското вероизповедание, което търси начин да дразни хората. Как при празна джамия те излизат отвън да се молят? На клиповете се видяха радикализирани ислямисти, както и луди атакисти! Всеки е свободен да изповядва вярата си, но нека го прави така, че да не дразни другите и да се съобразява с българските условия!

134

до 115

преди 13 години

Също и ГЕРБ, СДС, ДСБ, РЗС, ВМРО и т.н.

133

екс

преди 13 години

До 106, ама ние искаме и Сидеров, и Доган в затвора! Тези *** ни носят само разединение! Кой има желание за гражданска война ?! Кому е нужно? Не ви ли е ясно, че всичко това се прави само с цел ВЛАСТ! Разделяй и владей! ... и междувременно КРАДАТ като невидели! А ако стане напечено, веднага такива като Волен и Сокола ще си купят по една къща в Анталия или на Бахамите ... сами ние *** ще се изпозаколим ... вместо да заколим тях!

132

2

преди 13 години

В нито една държава членка на EC nqma partiq на етническа основа като дпс и новини на чужд език,така че не ни интересува турското мнение

131

до 117

преди 13 години

Ти па какво толкова не разбра?

130

акуд

преди 13 години

кви мюсюлмани ве тва са ОБИКНОВЕНИ ***

129

ШЕНГЕН

преди 13 години

Шенген ,това е граница на Христянството,в случая никога няма да влезем там.Вчера в Джамия,на средата на София бяха всички бегълци след убийството на Осама.Кога Европа ще ни приеме,та ние приютяваме бегълци терористи.И по-интересното е че живеят в околните хотели.

128

999

преди 13 години

до 102Ей смотан - родителите ми са родени тук,дедите ми също и техните прадеди!Тези земи са толкова ваши - КОЛКОТО И НАШИ!Какво значи вън от тук!Никакво вън - щом не можем да живеем заедно - разделяме България!Това е решението.Българският етнически модел не работи.Това е доказателство и вие ставате за резил пред целия свят.Гледах директно по канал 3!Не казвайте че турците са виновни!Хулиганите на Атака са виновни!И ние също си имаме хулигани кво сега,дай да нападаме църквите ли ????????

127

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 13 години

Нека пьрво дане забравяме,че живеем в ХРИСТИЯНСКА Дьржава,а не в Мюсолманска!НЕ ние(християните) да се сьобразяваме с мюсолманите,а те трябва да се сьобразяват сьс законите на Дьржавата(в случая нашата) в която живеят! Ако всеки опьне по един килим(до кадето му видят очите) пред всяка джамия в Бьлгария ,тогава няма да останат нито тротоари и нито пьтни настилки...та и паркове..Високоговорителите от джамиите трябва да ги забранят сьс закон!На мен не ми е приятно да ми "надуват" главата няколкократно на ден.. Не живеем в мюсолманска дьржава!!!Като искат,ходжите им да си се катерят по минаретата,и да пеят колкото глас имат,но не и с високоговорители!Не сьм дльжен,а и НЕ ИСКАМ да слушам молитви от високоговорители! Има много мюсолмански дьржави,в които високоговорителите по джамиите са (може би) приоритет,но тук е Християнска дьржава!!!

126

Анонимен

преди 13 години

116 - истински българи дошли от Индия ли ?

125

АТАКА

преди 13 години

ОТ 1878 г. СМЕ ИЗГОНИЛИ ТЕЗИ ***!ПО ТОЗИ ПОВОД МНОГО НАРОД ИЗМРЯ И НА ШИПКА И В ПЛЕВЕН И ....ОТТОГАВА ТУК БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА САМО БЪЛГАРИ.БЕШЕ ВЪЗРОДЕНА ОТНОВО БЪЛГАРИЯ.ТУРЦИТЕ СА В ТУРЦИЯ!

124

Българин

преди 13 години

На всички, които не виждат турцизацията и ислямизацията на България, най-искрено им желая дъщерите им да доведат турци в собствените им домове, а внуците им да са *** мюсюлманчета!

123

българин

преди 13 години

..това да слушаш тъпия ходжа да *** си е доста гадно... да я махат тая джамия,а който иска да си се моли,да си постила килимчето у тях и да се гъзи,току виш някой *** мусулманин го ощастливил... :) България е християнска държава,малцинствата да си ходят в ислямска турция!!!

122

Червената помия

преди 13 години

68, ето заради такива изказвания Атака губи всеки ден доверие.Не съм турчин, но едно ще ти кажа-само въпрос на добра воля от Турска страна е, че турското знаме не се вее на Баба Вида във Видин днес.Само Истанбул е 12 милиона, мъжки.А ние имаме 2 роти боеспособна армия.Кого си тръгнал да плашиш?Атака в момента налива вода в мелницатна на Доган, колкото и да ти е чудно.Те са скачени съдове, и подозирам че действат координирано.Не българскоте турци са проблема ни, а *** .Турците работят.

121

Анонимен

преди 13 години

Аз пък осъждам убийствата на християнски проповедници в Турция !

120

до 97

преди 13 години

Изобщо не ми дреме кой кого е нападал, че да "казвам". Ха ха Отишли да протестират пред джамията, ако даде Аллах Воленчо да вземе да направи поне 2 процентчета на изборите. ДПС и АТАКА - 1 към 1 за мен.Болният ви идол защо 2 годинки се спотайва? Умний, не умний, гледам реалистично на цирковете, които вие посрещате с отворени обятия, защото сте простодушни оФчици.

119

Анонимен

преди 13 години

А в демократичен Египет коптските черкви и манастири се палят и рушат с булдозери. Коптите биват избивани от самата полиция и военни. В ютуба е пълно с видео. Що така бе мюсулмани ? Нали сте добри и неагресивни ?!? Море вие ли мекерата ниедни....

118

Анонимен

преди 13 години

104добавен добре дошъл. От много време атакистите с ужас гледаме колко глупава е останалата част от народа и се чудим как е възможно да не виждат колко истински е ВОлен.

117

777777777

преди 13 години

В нито една държава членка на EC nqma partiq на етническа основа като дпс и новини на чужд език,така че не ни интересува турското мнение а наще политици след 89 които трябва да ги тикнем на топло за геноцид на българина в България и нарушаване на човешките ни права,както и нарушаване на Конституцията в която ясно се казва че българския език е официален,т.е.турските новини по БНТ незаконни.

116

ДО 106

преди 13 години

Ти па какво се опита да кажеш