70

Анонимен

преди 11 години

Дraboti togava za 2000 eu ama raboti a ne samo iskayо ИИИСКАМ

69

Анонимен

преди 11 години

В тази ситуация, сенчестият бизнес потрива доволно ръце. Бойко Борисов може да е всякакъв, но доста яко беше стъпил на врата на престъпниците. Забравихме колко отвличания имаше по време на тройната коалиция. Сега бандюгите ще действат - риба се лови в мътна вода.

68

Анонимен

преди 11 години

Броях с кеф дните до края на това милиционерско управление, а сега ще е обратното-денят, когато ще дам гласа си за Борисов. Тая *** да ми налага мнение в обществото-няма да стане.

67

ALOTO

преди 11 години

ZA6TO MEDIITE NE CA HA CTRAHATA HA PROTESTITE ????INFORMACIOHHA MAGLA.

66

Депутат

преди 11 години

Дано исканията на протестиращите се изпълнят..От 240 ще ни направят 400Ураааа

65

Анонимен

преди 11 години

в България все още има Конституция която урежда подобни положения.Ако *** и пульо от улицата ще решават съдбата на страната, кажете още утре да се изнасяме.Притесняваме, че имаме СЛАБ президент, които като ни6то 6те се поддаде на всякакъв натиск.

64

простиращ

преди 11 години

И аз искам всички жени да са общи!

63

Анонимен

преди 11 години

Тези протестиращи защо си мислят че представляват целият народ

62

Анонимен

преди 11 години

Тези ли изтрещяли,*** са лицето на протестиращите ?Много жалко тогава!Това са *** !!!!

61

ПРОТЕСТИРАМ!

преди 11 години

ТРЯБВА ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО КЪДЕТО Е ИМАЛО ПРОТЕСТИ ДА ИЗЛЪЧИ СВОИ ЛИДЕРИ, КОИТО ДА НИ ПРЕДСТАВЯЛВАТ В СОФИЯ, ЗАЩОТО ХОРАТА СЕ ПОЗНАВАТ.КАКВИ СА ТЕЗИ ЛИДЕРИ, КОИТО НЯКОИ НИ НАТРАПИХА.СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!

60

Анонимен

преди 11 години

Верно че тия хулиганчета взеха да се вживяват в ролята си на депутати. До какво ли не води безработицата и мързела.

59

ТРАГЕДИЯ

преди 11 години

Целта на някой е постигнаха ...С две дум пресолиха манджата и исканията станаха безумни.Чувам вече всеки протестира вече - Това е новата мода Протестират вече военни , лекари , студенти ..... .... всичко живо , но първо поискаха оставката на Борисов , за всеки случай да не би пък да има кой да им изпълни исканията..Но като разбрах вече , че и *** от Столипиново почват протести , вече щях да падна - Те явно ще искат да не им СЕ ПРЕЧИ ДОКАТО КРАДАТ , ток , вода , железа и всичко останало

58

Анонимен

преди 11 години

Участник в пъввия протест пред МИЕТПротестът е подменен тотално.Излязохме срещу високите сметки за ток и топло, а хитро провокаторите на ДС ни пуснаха дъвката Велико събрание и особено зарибяващото да се накажат всички виновни за 23 назад, защото бате Боко се на.рал!Конституция мен не ме храни нито ми плаща сметките!Чао!

57

Анонимен

преди 11 години

Чудех се за кого да гласувам, но не желая хора като тези от снимката да ми решават съдбата на мен и на семейството ми. И понеже те са в услуга на Станишев, Доган и Кунева, които желаеха да се стигне до тази анархия, по-скоро бих подкрепил ГЕРБ, понеже ми се струват най-цивилизовани.

56

до 45

преди 11 години

Как аз решавам като никой не ме пита какво искам.Не си мислете ,че всички са съгласни с тези искания и така не се прави демокрация

55

Анонимен

преди 11 години

Тия *** най-много да докарат пак Станишев и Доган. Добре че хората не им се връзват на идиотизмите. Съгласен съм тока всеки ден по три пъти да скача, но Станиошев да ме управлява-никога. Явно тия са комунистически изчадия и отрочета на бивши комунисти и апаратчици.

54

Анонимен

преди 11 години

НА СРЕЩАТА В СЛИВЕН НА КОЯТО ПРИСЪСТВАХА ДЕЛЕГАТИ ОТ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ ДНЕС СЕ ВЗЕ РЕШЕНИЕ ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА ,СЪД И ЗАТВОР ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА КРИМИНАЛНИЯ ПРЕХОД ,НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕРП,ЗЛАТОДОБИВА И ВСИЧКИ СТРУКРОРО- ОПРЕДЕЛЯЩИ ОТРАСЛИ НА БЪЛГАРИЯ СВИКВАНЕ НА ВНС КОЕТО ДА ИЗРАБОТИ НОВА КОНСТИТУЦИЯ ЗАКОН ЗА ПРОВЕЖДАНЕ О СВИКВАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМИ ПО ВСИЧКИ ВАЖНИ ВЪПРОСИ КАСАЕЩИ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА

53

pppppp75

преди 11 години

Ако хаоса продължи, голямо дърво ни чака. Очаквам пак 3000 лева за 1 долар. Реалността не прощава.

52

orce

преди 11 години

pREDLOGOT STO GO PROCITAV OD PROTESTANTITE E OBICEN ZBIR NA POPULIZAM,NACIONALSOCIJALIZAM I IDIOTIZAM.Trgnete te se od sonot vi se slucuva revolucija preedvodena od totalno nepismeni luge.Lesno go svalivte Bojko sega tek e cirkusot

51

Анонимен

преди 11 години

какво са се запенили каточели некой ги *** ***