90

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ П..РАС, ***..РАС БОЙКО БОРИСОВ ***..РАС ***..РАС

89

Анонимен

преди 11 години

Комунистите и позитанковците да бъдат изхвърляни от протеста.

88

Г-н Слабаков

преди 11 години

Г-н Слабаков е режисьор на филми, за които е получил МИЛИОНИ ЛЕВА ДЪРЖАВНИ ПАРИ.БНТ пуска филмите му във времето когато дават ШАМПИОНСКА ЛИГА, та да не могат хората да видят каква бълвоч е произвел. Пускат един път и повече не повтарят.Някои да е видял или гледал филм на СЛАБАКОВ.

87

Анонимен

преди 11 години

Всички управляващи следваха планът Ран-ЪтТрябва да се изпълни планът "Сидеров"

86

о Странджа

преди 11 години

Как е след националната катастрофа до която ни докара Бащицата още ли сме оптимисти!

85

Анонимен

преди 11 години

Бойко просто трябваше да подкрепи контрапротеста и всичко щеше да си одйде на мястото. Сега ще им гледаме простотиите по телевизията всяка вечер.

84

Анонимен

преди 11 години

ей това да не постановка на ГЕРБ, хората като видят тия мутри пак ще си искат Бойко, тия ако искат нещо да се явят на избори, ние за каокво бутнахме Бай Тошо, пак диктатура ли ще си правим, на безработните по площадите, самоназначили се за глас народен, айде чупката

83

Анонимен

преди 11 години

Андрей Слабаков ако ще ми е коректив, наистина трябва да емигрирам. Той е еманация на простащината. Ето част от негово стихотворение: Вървях нехайно по шосетоВървях и нижех стихНо ето, че в *** проклетоСе спънах и се строполихВъв упоргледаме се двамаВъв упор с ледена омразаИ както в стара, гръцка драмаЛайното патетично казва:Защо ме гледаш с укор и насмешка?Защо от мене се гнусиш?Къде е твойта топлота човешка?И ти сереш! И ти пърдиш! ИЗВОД: Съдбата на *** днес е тежка!

82

Анонимен

преди 11 години

Най-важното e съд за крадците на прехода! Политици,бизнесмени,съдии,висши полицаи и чиновници и пр.

81

Анонимен

преди 11 години

Натискът на хората излезли на улицата да протестират е важен, за да се принудят факторите държащи ключовете на властта да отидат към сериозни промени в полза на целия народ. Но какви промени? За да изкристализира всичко това е необходимо технологично време. Например, възможен и то сериозен вариант е президентската република. Но президент с големи правомощия върви в комплект с двукамерен парламент. Такива промени не могат да се направят без легитимен референдум. Така че протестите са изключително важни, но е важно също решенията да не се взимат под действие на емоциите.

80

Гладен

преди 11 години

До всички долупишещи!Моля кажете къде заплащат за писаниците ви, да се предложа и аз?

79

В София

преди 11 години

Протестиращите в София -- не знам какви са тези протестиращи с бири в ръка ?.Какво искат не се знае може би да им се дава безплатна бира? Журналистите трябваше да ги попитат -- колко от тях плащат някакви данъци та да имат искания.Колко от тях са гласували на последните избори.Повечето от тях не могат смислено да се изразяват. Какво могат да искат тези хора и какво те могат да дадат на България.

78

Berta

преди 11 години

Никога не съм харесвал Борисов, но-голямата му глупост е, че се поддаде на простотията на тия сульовци и наркомани и си подаде оставката, като разчисти пътя на Доган и Станишев. Докарайте ги пак на власт, и след това до следващите протести пак си драскайте по форумите. Просто няма такава държава.

77

mglishev

преди 11 години

Всъщност доста по-голяма среща на представители от всички градове имаше днес в София.

76

НОВИНА БСП ПРЕДУПРЕЖ

преди 11 години

ГЛЕДАХ БТВ И ИМАШЕ НОВИНА КОЯТО ГЛАСЕШЕ - БСП ПРЕДУПРЕЖДАВА ,БОКСОВЕТЕ СА ИЗКУПЕНИ ОТ МАГАЗИНИТЕ И УТРЕ ЩЕЛИ ДА УЧАСТВАТ ГРУПИЧКИ ТРЕНИРАЩИ БОЙНИ СПОРТОВЕ ,ГЛЕДАХТЕ ЛИ ГО КАК ГО РАЗБИРАТЕ ТОВА!!!

75

Анонимен

преди 11 години

В Сливен бяха нашите водачи. Ние от Варна сме с тях. Какви са тези флейтисти и лесбийки? Хора да помогнем на истинските. Да ги припознаем докато медиите не са ги загърбили съвсем

74

сб

преди 11 години

До Анонимен 77Приятелю, а ти не си ми приятел, защо не си гледаш в канчето, агледаш в чуждото? Това е невъзпитано!

73

Анонимен

преди 11 години

ИМАШЕ В СЛИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ОТ СОФИЯ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ,А СБИРКАТА В СОФИЯ ДАЖЕ НЯМА ДА Я КОМЕНТИРАМЕ ,ЗАЩОТО ТЯ БЕШЕ ЕДИН ФАРС НА ОЛИГАРХИЯТА НА КОЯТО СРЕЩА БЯХА ДОВЛЕКЛИ НЯКАКВИ *** И КОЯТО СЕ ВОДЕШЕ ОТ НЯКАКВИ ЛИЗБИЙКИ И *** ОТ ГЕЛЗИНСКИЯТ КОМИТЕТ

72

Фидосов

преди 11 години

Продавам жената!

71

Анонимен

преди 11 години

кой ще е тази гражданска квота бе ей, тия пияни или дрогирани саще се избира ли тази квота, и ако се избира какво ще е по-различното от партиите, ако не се избира кой ще се класира, кой въобще ни занимава с тия ***, има си ред, едно правило не можем да спазим като хората, който нещо не успял в живота и айде юруш да прави какво си иска