26

Срамота

преди 11 години

Как може само Канал 3 да предава пряко - всички останали "национални" телевизии си дават филмчета и развлекателни програми - това по важно ли е от тези сериозни събития, които се случват в държавата?!? От какво ги е страх, за да не предават - от Боко ли, от Цв. Цв. ли от кой?!

25

1

преди 11 години

Освен за ЖанВиденова вече спокойно може да се говори и за БойкоБорисовата зима. А с какви обещания и кошници беше тръгнал....

24

varg

преди 11 години

До фактАтака и Волен Сидеров гласуваха заедно с герб като имаше вот на недоверие.

23

Анонимен

преди 11 години

По канал 3 е пряко предаване единствено!

22

Анонимен

преди 11 години

Велчев, пий си хапчетата редовно момче, явно са те пусналия от някоя психиатрия порада липса на средства за лечение! На хората им писна затова са на улиците ... а западняците винаги са били против нас и само са ни крали... като се започне от Белинския конгрес, който разпокъса България и се стигне до днешното положение когато сме им една колония която изстискват като лимон ... колония управлявана от политици марионетки на които им дърпат конците от Вашингтон и Тел Авив

21

лъигф

преди 11 години

ВАРНА ЩЕ ЗАПАЛИ БЪЛГАРИЯ СОФИАНЦИ СПЯТ СЪБУЖДАЙТЕ СЕ ОВЦЕ

20

Яхат протеста

преди 11 години

Непозволявайта разни компроментирани политици и основни виновници за това положение да янахат народното недоволство.

19

Анонимен

преди 11 години

До Norge-защото всички медии са страхливци!!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Замеряли са сградата на СДС на Раковски! Комунисти! Полицията веднага да разчисти тази сбирщина на "леви" гейове и лезбийки!

17

s

преди 11 години

kanal3.bg/?cat=15gledaite Kanal 3

16

??????????????

преди 11 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА ПРЕД СГРАДИТЕ НА ПРЪМОВА,БСП И КОСТОВ,НАЛИ ТЕ НИ ДОКАРА ЕРП-ТАТА И ЗАРОБВАЩИТЕ ДОГОВОРИ?!

15

антиком

преди 11 години

До БМ_21Град"всеки, който е учил поне малко икономика..." Имащ в предвид политикономика, съветски тип? не ви увират дървените съветски глави, че България не страда от много капитализъм , а от малко!

14

Бойко, КЪДЕ СИ ????

преди 11 години

България се тресе от напрежение ... Хиляди недоволни от ЕРП-тата и политиката на всички партии през последните 23 години заляха улиците на българските градове.Някой по-обективни телевизии предават директно протестите ... Има и сблъсъци с жандармерията ...КЪДЕ Е министър-председателя на България в този момент ?!?!

13

БОЙКОВА ЗИМА!

преди 11 години

БОЙКОВАТА ЗИМА ДОЙДЕ-НАРОДА БЕДЕН И ГЛАДЕН ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦИТЕ ТЕ ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ТЕБ БОЙКО МАФИОТОВ БУДЕВ.ЗАТВОР ЗА ТЕБ И ЗА ПАРТИЯТА ТИ ГЕРБ-ГРАБИТЕЛИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ТЕ ИЗРИТАМЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ГРАБНАТ ТОЯГИТЕ И ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ СРЕЩУ ТИЯ КОИТО НИ УНИЩОЖАВАТ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЧНИ!СТИГА ТАЯ ТИРАНИЯ.СМЪРТ НА ДУШМАНИТЕ!ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА НАРЕЧЕНА ГЕРБ!БУДА И КЛИКАТА ОКОЛО НЕГО В БЕЛЕНЕ ДА СТРОИ ПРИНОДИТЕЛНО АЕЦ!

12

Norge

преди 11 години

Zashto samo Sasho Dikov predava na jivo ot protestite(i nqkakvi kratki vkliu4vaniq na BNT).Kyde sa ostanalite medii?ili sarialite sa po/vajni ot tova koeto stava v momenta v cqla Bylgaria?

11

антиком

преди 11 години

сметките са точни. протестират само безработните, комунистите и малограмотните. Ако ги няма ЕРП-та утре сметката за ток ще е по-висока. Идеите на протестиращите е добре да се приложат за 2 месеца, да се срине всичко и тогава може и да и разберат, че с комунизъм не става.

10

Анонимен

преди 11 години

Във варна жандармерииката се *** на няколко пъти като видя народа. Някой от тях им се плачеше - мишоци!

9

факт

преди 11 години

Ще политизирам колкото си искам - АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВ е единствената алтернатива , в момента пуснете ТВ Алфа да гледате на живо- единствената телевизия която предава на живо.Единствената алтернатива е ВОЛЕН СИДЕРОВ ,всичко ,ама наистина ВСИЧКО останало е буламач !!!

8

БМ_21Град

преди 11 години

Само национализацията на ЕРП-тата, може да спаси положението! Всеки, който е учил поне малко икономика занае, че целта на всеки частник е не просто печалба, а максимизиране на печалбите, с други думи всеки гледа да ти одере кожата. Жълтите *** продадоха ЕРП-тата и сега от тях се гушат чужденците а нашенеца *** мухите ... всички министри на крадците от НДСВ-то за за панделата, най-вредното провителство след промените от 89-та

7

Анонимен

преди 11 години

Урааа- в София жандармерията бие! Само така-ще ми протестират срещу цените и ще искат оставката на Вожда-Слънце-Бойко Борисов, известен като Буда Тиквата!