50

Анонимен

преди 14 години

адска досада е той, направо ме напряга, като го гледам, то едно викане, налагане на мнение, егати журналистиката

49

За анкетата

преди 14 години

Личи си, че съставилият анкетата е пристрастен ... Доста неразумно решение за събиране на обществено мение ...

48

Анонимен

преди 14 години

доста дразнещ и нетърпим и не моменти, само вика, прекъсва хората, не приема чуждо мнение...няма да ми липсва особено

47

Анонимен

преди 14 години

Най-после!!

46

аз

преди 14 години

Много се радвам................такива като тоя и Вучков не трябва д аим се дава никаква трибуна.......................

45

Анонимен

преди 14 години

най- послееее Сега е ред на Вучков и на Кулезич и на Ани ВЪРНЕТЕ НИ КОРИТАРОВ

44

Анонимен

преди 14 години

4oveka e izpadnal v golqma depresiq ima nujda ot le4enie

43

Димитър

преди 14 години

Абе в Нова ТВ са само Бойкофили ! Вижте Иван и Андрей ! Те колко често показват хора от партията на ББ, министри и т.н. В тази телевизия не се допускат критики към "Вожда". Малко предавания вече казват истината. Видах с очите си при скандала с Румяна Желева се обърна в новините на водещите телевизии компромата от Първанова, а не некомпетентноста на Желева. Това ако не е цензура здраве му кажи.

42

Разумен

преди 14 години

Далеч не смятам, че Милен Цветков е на същото журналистическо ниво като Коритаров, че да се прави каквото и да е сравнение.Относно Лорчето - прави каквото се очаква от нея жената, тя е водещ на сутрешен блок, не разследващ журналист - та се справя. Дали е к**** или не е, едва ли е наша работа.Всяка сутрин гледам блока на нова от години, повече като навик от колкото по каквато и да е друга причина, Миленчо ми опротивя напоследък, ама чак да не се търпи...

41

улегнал

преди 14 години

Отдавна не гледам сутрешния блок на нова телевизия именно заради Милен Цветков. Все ми изглеждаше, че е лигав, отвращаваше ме. "Часът на Милен Цветков" беше хубаво замислено като идея, но присъствието му го превърна в такава боза, че накрая никой не го гледаше. Радвам се, че го махнаха, ама то вече и кьоравия видя, че Милен Цветков пъди аудиторията.

40

Анонимен

преди 14 години

най добрия водещ последните години

39

Анонимен

преди 14 години

Гола вода е Миленчо! Колкото и да се опитват сега някои да му вдигнат акциите щото "виж Бойко го свали", няма да стане. Свален е поради некадърност

38

GOSHO

преди 14 години

Според мене Милен Цветков и Бареков са намислили нов медиен проект и затова се махат от телевизиите в които бяха.

37

ВАНГА

преди 14 години

МИЛЕНЕ СЪРДИ СЕ НА Б БОЙКО

36

Анонимен

преди 14 години

таман мислех да му се обадя в сутрешния блок и да му тегля една майна, но вече няма смисъл от това. беше добър журналист, но на последък страшно изпростя. радвам се, че го махат!

35

.......-------......

преди 14 години

Sega e vreme i tova kufte Lor4eto, mnogo antipati4na li4nost.

34

Amenhotep

преди 14 години

Айде, без тоя гамен, ще е по-добре!

33

belle до 24

преди 14 години

Беше много стюпид това. Дори и да не бяха в ефир, това е доста показателно как Милен се отнася към колегите, било и на шега. Аз никога не бих си позволила така грубо да се пошегувам с колега. Но проблемът на Милен е,че не е никакъв журналист. Един журнлист никога не би си налагал мнението и гледната точка на зрители и гости и да започва да крещи и вика, обижда само защото другите имат противоположното мнение. Това виждах у него- като не стане на неговото мнение, започваше да напада и обижда.

32

Кирил

преди 14 години

Аз пък съм на мнение, че "Милен отдавна трябваше да бъде свален" (само че гонямаше кто избор в анкетата)! В един момент почна много да дразни.. И то не с пиперлив език, а просто изпростя и се държеше надменно и неприятно. В началото му гледах сутрешния блок докато се оправях за работа, обаче се отвратих в един момент...

31

за високите дървета

преди 14 години

Всеки по-способен човек в България бива преследван, уволняван и мачкан ! Сивите и посредствени хора са бутани напред и нагоре ! Това продължава вече десетилетия ! Пример : Лора Крумова, която е едно посредствено момиче вече е несменяем водещ в Нова ! И Милен Цветков, и Георги Коритаров са отлични професионалисти и ярки личности за разлика от Лора ... Тя обаче ги "надживя" като водеща и двамата ... Факт !