110

Анонимен

преди 11 години

Комуноидните форумни плъхове се опитват да разделят народа на герберасти,***, комунисти и др.подобни.Номера ви вече не минава другари.

109

Анонимен

преди 11 години

Тези, които говорят за управление на улицата, сами ще разберат онова, което не са учили и за което са необразовани - че улицата може да изтика всекиго напред и утре бай *** ще каже, че е бил на протеста и ще седне на маса. Затова са партиите, за да не подменят гласа ти. А че партиите са лоши-те са такива, каквито сме и ние. Всеки народ има политиците, които заслужава, колкото и да не му се вярва. Казвано е много пъти, още от античността, стара истина, която се изучава във 2-ри курс по право.

108

Анонимен

преди 11 години

до тук всички управляващи доказаха ,че са октопод съсипаха държавата никой не помисли за народа няма кой да оправи държавата сега е времето да се обединим и да им потърсим сметка от нас народа трябва да дойде промяната ,а не да търпим и да чакаме някой друг

107

Анонимен

преди 11 години

Дайте мандата на ДПС, те са най-зрялата партия и най-способни да управляват!

106

Анонимен

преди 11 години

вие в Сливен кои сте, какви сте може ли да говорите, да пишете, дебат да водите , работа да вършите, данъци плащате ли, юристи ли сте, щангисти ли стеявете се на избори, след поне един месец на срещи с хората дебати с опоненти, да видим какво мислите и дали може да го изговорите дта да ви разберат, то пак ще си бъде обещания ама поне да ги обещаете като хората, какво се самоназначихте за главатари

105

boiko

преди 11 години

dobre de dobre

104

Анонимен

преди 11 години

Ха ха,тика нясолко драскачи си мислят,че ще заблудят хората.Вие ако не искате смяна на статуквото,ние искаме.Провинцията обезлюдя,няма работа там,*** грабят поголовно,корупция,безпътица,отчаяние.Но винаги е било така,сития на гладния не вярва! Той да е добре!

103

Анонимен

преди 11 години

Тия пияндета и хулиганчета, не мислят ли с кратуните си, че на изборите хората ще си дадат вота, за когото пожелаят. И че тези хора и ръченици само създават хаос и задълбочават още повече проблемиет. Ама то акъл се иска.

102

Анонимен

преди 11 години

Всички управляващи следваха планът Ран-ЪтТрябва да се изпълни планът "Сидеров"

101

човека от снимката

преди 11 години

ВЕНСЕРЕМОС , ДРУГАРИ !

100

Анонимен

преди 11 години

тия *** пак гербавите ги водят за носаспешно служебно правителствои избориникаква амнистия са икономическите престъпления никаква давностзатегне ли се ппроцеса всичко ще се покрие и ще го отнесе народа това искат гербавите --те и за това изчезнаха щото ако бяха останали още 3 месеца с камъни щяха да ги изгонятповтаря се спасителния вариант на правителството на филип димитровсценаристите са от едно и също посолство

99

Лицето на протеста

преди 11 години

Слабаков е лицето на протеста -- щом и този *** се включи в протеста е ясно кои дирижира нещата -- БСП и ДСГ-н Слабаков е режисьор на филми, за които е получил МИЛИОНИ ЛЕВА ДЪРЖАВНИ ПАРИ.БНТ пуска филмите му във времето когато дават ШАМПИОНСКА ЛИГА, та да не могат хората да видят каква бълвоч е произвел. Пускат един път и повече не повтарят.Някои да е видял или гледал филм на СЛАБАКОВ.

98

Анонимен

преди 11 години

Изборите не трябва да са по-рано от средата на май.28 Април е най-неподходящата дата (по време на празници), облагодетестваща ДПС.

97

Анонимен

преди 11 години

Преди 23 години, некадърни, а те мислеха, че не са оценени, унищожиха икономиката на страната. Сега други правят същото. Да ама ядец. Страната е опоскана.

96

Анонимен

преди 11 години

тези филми с програмни правителства сме ги гледали . стари комунистически постановки. С Попов ни излъгаха , с Беров също.

95

Гражданка

преди 11 години

Целта е постигната-некадърността на Мутрата(скри се и никой не го търси)се разми в искания за какво ли не.А истината е,че ако всички,сключвали договори в ущърб на държавата бяха наказани и всеки,който се е облажил за сметка на другите си носеше последствията-няма нужда от нова конституция.Българите в голямата си част не искат да живеят в чисти градове и села,не искат да живеят по правила.ББ се провали тотално,но някои продължават да го подкрепят-обичат да живеят в ***,в която се превърнахме

94

Анонимен

преди 11 години

Представям си как някой такъв кресльо с бутилка бира в ръка ще упражнява граждански контрол.

93

Анонимен

преди 11 години

Не е вярно, аз не искам програмен кабинет !!!! Аз съм протестиращ по барикадите, КОЙ говори от мое име ??????

92

Анонимен

преди 11 години

Хората, които протестират и вдигат бунтове уж са против БСП и партиите, но в момента се опитват да направят една революция на пролетариата.Пак най-бедната прослойка и необравозаваната иска да определя политиката на страната.Това никъде в световната история не е довело до добри резултати.

91

jojo

преди 11 години

Утре,като видите провокатори на протестите-ОТДЕЛЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ!ДАНО ДА МИНАТ МИРНО ПРОТЕСТИТЕ,НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СТРАДАТ НЕВИННИ ХОРА!