46

ivo

преди 11 години

До американо.Дай си адреса и идваме."Демократично",'братята от маалата" ще прибетрат кавото ти е излишно ( за по-лесно всичко ),и после държаното чиновник да си го платиш .

45

ЕРП -та

преди 11 години

Граждани на Република България, Ние, от ЧЕЗ, ЕVN и Енерго-про, заявяваме, че не носим никаква вина, затова че не можете да си платите сметките. Ние сме частни компании, чиято цел е да печелят пари. Държим да подчертаем - и дано да успеете да го разберете, - ние не сме благотворителни дружества, ние работим за печалба. Вие твърдите, че живеете в демократична страна и желаете да развивате пазарна икономика. Ако това е така, то молим ви приемете факта, че всеки бизнес търси печалба. Крайно време е българите да разберат, че не живеят в комунизма, а в капитализма и ако преди държавата се е грижила

44

Анонимен

преди 11 години

ВРЕМЕ ИМ Е НА НАГЛИТЕ ДА СЕ РАЗКАРАТ !!!ОСТАВКА !!!

43

Рапонов

преди 11 години

До Анонимен 21Как може да сравняваш тиквун с Жан Виденов?!На Винденов (ерудиран човек, идеалист) другарите му скроиха шапка и го изчистиха от политическата сцена, а Боко / Буда / Тиквата или както там се нарича си е един обикновен ***, доносник, мафиот и поредна грешка на чело на държавата. И за това, което се случва тиквуня си е виновен сам!!!

42

Анонимен

преди 11 години

Само на герберастите не им пречат високите сметки, не протестират лаят по форумите и възхваляват вожда, а той страхливеца го няма

41

Анонимен

преди 11 години

Ето докъде ни докара гербавото комунистическо милиционерско управление

40

хАХА

преди 11 години

А МУТРАТА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ КРИЕ В МАКЕДОНИЯ И СЕ ПРАВИ ЧЕ ОПРАВЯ ТАМ ПОЛИТИКАТА?!!!!!!!!!!!!*** ТЕ ХОРАТА И В МАКЕДОНИЯ СЛЕДЯТ НОВИНИТЕ И СЕ ЧУДЯТ И ДИВЯТ НА ТОЯ *** КЪДЕТО МУ СЕ ЗАПАЛИЛА ЧЕРГАТА А ТОЙ СЕ ПРАИ НА ГЕРОЙ ПРЕД ТЯХ!!!!!!!!!

39

ЕРП

преди 11 години

До Перникти си за затвора! мародер. е сега като ти дойде следващата сметка вътре ще е включена и цената на прозорците.

38

rokambol ДО ПОМОЩ

преди 11 години

АБЕ НЕ РАЗБИРАМ САМО ЕДНО АВСТРИЙЦИТЕ ВИ Е.........Е ПАК СА ВИНОВНИ *** МАЛЕ МАЛЕ МАЛЕ

37

Провинция

преди 11 години

Гледах протеста братя и сестри по канал 3 и през цялото време плаках и бях мислено с Вас. Възмутена съм от факта, че никой от управляващата клика не излезе и не уважи протестиращите за да им каже нещо успокоително , а се бяха изпокрили като мишки. Господа управляващи, Вие за чии интереси работите - за Българските или за чужди? Имайте доблестта и отговорете на народа.

36

dada

преди 11 години

konzertfilmer.de/alice/Alice-Electric_current-bg.html cenite na toka

35

Анонимен

преди 11 години

На снимките виждам само атакисти. Този с дългата коса е знаменосеца ПЕТКО.БРАВО АТАКА!

34

Срамота

преди 11 години

Жалко, че няма кой да предава на живо от Варна, там са се събрали десетина хиляди!Очевидно нарочно няма медийност на събитията!

33

БМ_21 Град

преди 11 години

Не тъпаино "антиком" или каквато друга глупост си измислил .. в съвременните учебници по Микроикономика, написани от същите тези шиани западняци ... отиди в една библиотека и прочети, ако може да четеш .. това е същността на капитализма !

32

американо

преди 11 години

изпълзяха русофилските предатели на България...Пак ще помагате за окупацията ли, дребни душици? А народен съд искате ли пак?

31

Анонимен

преди 11 години

Мястото на всички опозиционни партии е при народа в този момент. За никакво политизиране не става въпрос.

30

Кутев

преди 11 години

Моля за повече активност на нашите хора!Трябва да се опитаме да насочваме общественото мнение!

29

chalmata

преди 11 години

fucking freak english bastrads ingilizite sa vinovni

28

Перник

преди 11 години

Супер... В Перник се събрахме около 5-6 хиляди души и 90% от прозорците на сградата на енергото паднаха, но явно не е достатъчно за да се отбележи в "днес".

27

Анонимен

преди 11 години

Активисти на атака и ВМРО се оптиват да яхнат народното недоволстов - не ги ли е срам. Дано им наритат псевдо-патриотичните ***.