96

до Петя

преди 12 години

житница беше едно далечно време, когато себестойността на пшеницата беше държавна тайна и беше по-висока от тая във Франция.сега се отглежда рапица.

95

123

преди 12 години

И това са приказки на премиер...Аз на инат повече никога няма да гласувам за тая мутреснка партия!

94

Анонимен

преди 12 години

Премиера си го избра българския народ сега да си сърбаме попарата.Бойко е олицетворение на народа -*** и *** какъвто нрода такъв ни и премиера.

93

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

ИЗЛЕЗЛИ ДВАЙСЕТ *** ПЛАТЕНИ ОТ БСП-МАФИЯТА И РЕВАТ КАТО МАГАРЕТА КАКВОТО ИМ Е НАРЕДЕНО.....НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ВНИМАНИЕ.

92

протестиращ

преди 12 години

Хан АспарухЗемя Завинаги

91

Анонимен

преди 12 години

шистовия газ се добива по начин, който уврежда трайно земите и водите в района. не е нужно някоя партия да те командва, за да си против добива му.

90

Анонимен

преди 12 години

A бре форумци,защо си мислите че като сме с/у ББ и ГЕРБа ще гласуваме за вашите калфин,пръмова,а.петров,каракачанов и други от червената ВИ ***....Нещастници сте...

89

Пешо

преди 12 години

Незнаете ли как става предлагам на следвашия протест всеки да си носи яйца или домати!

88

отвратен

преди 12 години

Това вече преля чашата , ще гласувам за всеки друг , даже за Доган , но не и за ГЕРБ ! .....и мисля не само аз !

87

Анонимен

преди 12 години

Тъмъъъъън гейберунгерите се отръскаха от Цвъковия шут и днеска Боку ги изненада с кроше..... Тъмъън понапериха листенца и а да кажат нещо от рода на "кумунис" или "червен" и сеа ядец !!! На НЕГО не му харесва....ТОЙ ще казва какво ви трябва и какво не !!!Некой психиатър да земе да се изкаже какво психично заболяване забелязваме в случая ?Само такъв премиер не сме имале в историята ни - болен....П.П. Утре Цвъки или Боку ше врещят че кумунистите извъртат нещата и нема такови нещу !

86

7

преди 12 години

"Нищо няма да се случи, ако не ме дразните. Продължавайте така и може да подпишем на инат".,Нямам думи,ако това което е написано в статията са думи на Борисов,то с това изчерпва всичко.Явно вече на на нас-народа се гледа като крепостни селяни или роби ,които нямат право на глас.България вече не е на българите,а на Борисов,Цветанов и ГЕРБ.С ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ СЕ Е ЗАДЪРЖАЛА,КОМУНИСТИТЕ ЗАГУБИХА ЗАРАДИ ВИСОКОМЕРИЕ ,ТОВА ВИ ОЧАКВА И НАС ГЕРБ.

85

Фитилчо

преди 12 години

Едноличният главатар на мафиотизиралата се групировка ГЕРБ започна да си изпуска нервите защото абсолютно некадърно и некомпетентно управлява България, а последствията от това са катастрофални.

84

до 72

преди 12 години

как къде?! *** на Дондуков 1

83

Анонимен

преди 12 години

Другарю,дето пишеш всички коментари,ПОЧИНИ СИ!...Той Кутев в момента не гледа!

82

ЪПСУРТ

преди 12 години

"Нищо няма да се случи, ако не ме дразните." - Премиер, който заплашва, не който защитава интересите на хората, а който заплашва..... Вождът се дразни. Той се възприема като пастир на едно тъпо стадо овце. Аз съм черната овца и искам пастирът да се подразни.. и нещо да се случи. Крайно време е нещо да се случи. Тодор Живков умря, да живее Тодор Живков (Бойко Борисов). Не, мерси! Вярвах ти преди време, но се оказа заразен с власт...

81

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

Когато отново решите да пишете за комунази, *** и тем подобни, помислете за ВОЖДА Бойко Борисов, аз по-голям БОЛШЕВИК от него в България не виждам!!!!!Такъв изказ !!!Очаквам следващите му ЗАПОВЕДИ към НСО и МВР е да стрелят по тези които все още се осмеляват да протестират и да се надяват на Гражданско Общество !!!ХОРА СТИГА СТЕ СПАЛИ И СТЕ СЕ ОСТАВЯЛИ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ ПЛАТЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ЗАЩИТИМ НАШИТЕ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА ! БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАГА НА ДИКТАТУРА !!!

80

Анонимен

преди 12 години

Пазете се от раздразнени ***!

79

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** всичко на инат прави, на инат и живее даже, за да дразни и да прави гадости.

78

Петя

преди 12 години

Само заради този коментар на Борисов и заради дупедаването му на американците няма да гласувам за него!!! Кой е тоя селянин да унищожава житницата на България, като "подписва на инат"?

77

xxL

преди 12 години

Този *** не знае ли, че носи отговорност за решенията си като министър-председател. Това не е негова приумица, зависеща от настроението му, а сериозен проблем, който може да има пагубно влияние в бъдещето. В крайна сметка в България може и да се появи и пробългарско правителство, което да му потърси сметка.