220

Кифла с малко мозък

преди 13 години

Искрено се надявам следващият министър да не е отново някой, на когото са предложили поста на някой междуградски път само 12 часа преди да му обявят името, че такива министр явно изветряват също толкова бързо, колкото е времето за "подбора"....

219

БСП

преди 13 години

Всъщност знам как го е решил :))) като има тази власт сега нищо и никой не може да го спре да си прави далаверките я с винетки , я с нещо друго ! А ние сме били "далавераджии" хмм...

218

Анонимен

преди 13 години

Станишевата коалиция ни загроби с тези договори за газ и аец, направо грабеж в особенно големи размери.

217

БСП

преди 13 години

:))))) да на снимката е готов да нокаутира някой :)))) е като Бойко втори няма :)))) , но точно с политика незнам как се реши да се занимава :)))

216

димитар велицчков

преди 13 години

Днес АННА,утре Дянков ,вдругиден Цветанов и следващият си ти,марионетка в ръцете на БСП и ДПС.Вместо да ги извади извън закона той испълнява тяхната програма.Това ли ще бъде бъдещето ни ,тново комънисти да ни управляват?

215

JD

преди 13 години

Аз пък, може и да не много в темата, но да питам - как в град с население около 60 хил. в момента има 4-5 болници, господа какво става??? А по комунистическо време - една районна болница и една районна поликлиника!!! Населението е едно и също, дори има демографски срив, господа, каква икономика и доходи трябва да имаме за издържка на докторите, които понякога ни разболяват повече отколко-то лекуват????

214

Анонимен

преди 13 години

Кой каквото може,каквото е вършил и на каквото разчита:)))))))))))))))))))))

213

БСП

преди 13 години

Човек,да се надяваме нещо да се случи и нещата да се стабилизират!Дано не стане наистина по-зле,че 92% от народа в настоящия момент мизеруват,не че не може и по-лошо,но да се надяваме че няма да е !!!

212

gaga

преди 13 години

на снимката сякаш ще подпука от бой някой всеки момент.

211

Анонимен

преди 13 години

Ква виденова зима бе, да си се редил скоро 4 часа на опашка за да купиш 1 хляб? Много бързо свикнахте на хубаво и много бързо забравяте нещо... Светлинни години сме напред от Виденов насам

210

212

преди 13 години

Ще ти се на теб Виденова зима :))). Сумалийска пролет ще има след Боко :))). При виденов поне отоплението зимата докато се усетят не беше поскъпнало - сега ти го вдигнаха в аванс :)

209

БСП

преди 13 години

Прав си Станишев е виновен , както за това което посочи ти , така и за други неща нчма да навлизам в подробности , но незнам по какъв начин , но трябва незабавно да изкореним хора като Дянков от парламента , защото иначе не виденова зима ами незнам страх ме е да си помисля! Цялото правителство да си ходи!!!Не искаме политика , водена само по медиите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

208

Анонимен

преди 13 години

Как може да се говорят такива глупости?Моделът с касата е разделянето на осигуровките и плащанията в здравната система от бюджета. И си работеше перфектно при Костов и при Царя. При триглавите поради ред причини почнаха да натрупват резерв, а компенсираха от бюджета.В момента резервът на НЗОК е над 1 млрд. лева, а гербавите отрязаха дофинансирането от бюджета.Би ли ни обяснил как и защо при резерв от 1.2 млрд. Касата има неразплатени около 250 милиона към болниците? И кой стиска разплащането?

207

но комент

преди 13 години

По добре да ги беше раздал на заплати на хората тия 8,5 милиарда Станишев.Трупа като невидял резерви, та да дойдат разбойниците да ги оберат.

206

Анонимен

преди 13 години

До колкото знам, изучаващите медицина са тесни специалисти (най-вече) .Отделно има специалност-здравен мениджмънт.Не е ли по-удачно новият министър да е с такава специалност?......

205

Анонимен

преди 13 години

ББ ще прати на съд политици от ДПС и БСП преди да падне от власт. Помнете ми думата.

204

ББ

преди 13 години

Нали още като дойдох на власт ви казах, че ние се учим. Какво искате сега от мен. Ами сбърках, голема работа! Обучавам се в движение. А както знаете аз никога не съм бил от добрите ученици, за цял живот една книга съм прочел и бавно схващам. Още повече, че на мен ми трябваха пет години да се науча да чета (да пиша още не съм успял), а вие искате за една година и кусур да ви оправя здравеопазването. Проявете търпение, някъде къде 2050 г. ако съм още на власт всичко ще е ок.

203

но комент

преди 13 години

Станишев е виновен.Прави ли се 8,5 милиарда резерв бе серсемино!Нали разбойниците ще ти превземат държавата, само и само да ги докопат.

202

БСП

преди 13 години

... и продължи с клеветите : Тези далавераджии ли ще ми искат вот на недоверие , тези , които докараха здравеопазването до това което е сега , тези крадци ? ... ето виждате ли колко е хитър,силата му е в това че умее да напада и вечно се оправдава с предишните!Ами това е разликата между него и Станишев,че Бойко говори това което народа иска да чуе,а Станишев пък предимно мълчи и по този начин става обект на още повече нападки!

201

leketo

преди 13 години

ВРЕМЕ Е ДА МАХНЕМ ГЕРБЕРИТЕ. *** НА *** И ПАШАТА. СТАВАИТЕ ОТ СЪН БЪЛГАРИ ААААААЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ