135

питащ

преди 13 години

Ама това нали не са мръсни пари?

134

Бий по герберите

преди 13 години

Гербери прости вие сте за бесилото

133

Анонимен

преди 13 години

На метър пожарникарски ***

132

Трамвай №2

преди 13 години

Тиквата нищо не изпълнил за тази година през която само се чеше през панталона. Да припомня само: Съд за крадците.....нещо от сорта на Р.Офч. Петков, Софянски, Доган, Станичев, Велчев, Топлофикация, АЕЦ и т.н. Закон за пресичане на изборния туризъм-не съществува. Закон за защита на частната собственост-нямат и намерение да го приемат. В резултат става ясно, че бойко е марионетка на червените си господари на които винаги е бил слуга.

131

метър или на килогра

преди 13 години

Как ще мерят лъжите на пожарникаря - на метър или на килограм?

130

Аз

преди 13 години

В сайта следва да се добави още едно неизпълнено обещание - заплащането от страна на работодателите на първите 3 дни от болничните ще продължи само до края на 2010. Е, сега вече стана ясно, че обещаното не е като даденото.

129

Анонимен

преди 13 години

абе някай хора май трябва да си сложат Дивомери а какво ще кажеш българино

128

Борисов си спазва лъ

преди 13 години

"Бойко-лъже-метър" следи дали Борисов си спазва лъжите!

127

Един Луд

преди 13 години

Трябваше още през 2001 да се направи такъв сайт, за всички "вЕрващи" в думи и невярващи на видео запис при Кеворкян...ама на *** народ и 100 тояги са малко :)

126

отговарящ

преди 13 години

Парите са на Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа. Хамериканска организация сайта им е ceetrust.org

125

ГМСсКопчета

преди 13 години

Нали трябваше да си контролира действията на избраните от него министри?Много, много лош контрол.Как си е ръководил охранителната фирма никак не ми е ясно.За година, две щеше да фалира.Тя и държавата е тръгнала реално на там.Ако наистина теглят 4 млрд заеми ще затънем тотално в блатото с тези "клиширани" министри.

124

до 128

преди 13 години

Еееее. Много грубо. За пропуска на една шпация и ме изкара ***.

123

Анонимен

преди 13 години

"Бойкометър" следи дали Борисов си спазва обещанията. Грешно сте го кръстили по истинско е да е "ТИКВОМЕТЪР"за *** герберотиквеничковци

122

Анонимен

преди 13 години

Ами аз писах в коментар откъде са парите - от Тръста за гражданско общество с директор Райна Гаврилова - агент "Рада" от ДС - може да се провери в google...

121

до 121

преди 13 години

Имали пряки доказателства, че С.Станишев е гей-ориентиран?Освен, че не е женен и няма рояк деца, а такива много в нашата мила татковина.

120

до 121

преди 13 години

За техните лъжи трябваше да се погрижи Бате Бойко.

119

Мдаа

преди 13 години

Интересна идея. Доста обещания не е спазил досега.

118

Ели

преди 13 години

Абсолютно .

117

sd

преди 13 години

А Серго има ли си "ГЕЙОМЕТЪР"? Да не забравяме неговите лъжи!

116

Анонимен

преди 13 години

Ох... не ми се коментира чак тази тема!От една страна, нито един не е избран директно, всички са част от някакви листи, но като влезе в парламента, и автоматически стават недосегаеми! Не може да бъде отзоваван, няма начин да напусне парламента, освен ако не умре.... А бе, пълен гьонсуратлък! На влизане са анонимници, като влязат, няма излизане вече, сякаш всеки един е конкретен представител на еди-колко-си гласоподаватели по поименен списък.... Ами като сте анонимни на влизане, нека партията ви има право да ви гони от НС, така както ви е вкарала! Ама не! Не става! В колкото и бакии да се забъркат, никой не може да ги мръдне с топ.... Пълна отврат!!!