326

Даниел

преди 13 години

На Станишев му пожелавам да го срещнат 50 мечки и да му унищожат аналния пръстен. Егати крадливия ***. Ама какво друго да очакваш от Комунист.

325

Анонимен

преди 13 години

Ми те хората май продължават да викат мамата.

324

Колт

преди 13 години

Гейчо, ти се радвай, че си се разминал само с псуването! Щото по-правилно беше да те замеряме с камъни и др. тежки предмети! Че твойте наследници от ГРОБ са същата крадлива *** е ясно вече на всички. Проблемът е, че трябва да си ходите в небитието заедно, а не да си играем на днес премиер е комуниста Тиква, а утре е комуниста Станишев. Просто си тръгнете и двамата с добро, защото нещата вървят на много лошо. А народа е търпелив, но ако го избият балансите тоя път от парламента няма да остане.

323

Анонимен

преди 13 години

Ей тия *** не могат да живеят, ако не оплюят през деня я ББ или ЦЦ или някой друг от ГЕРБ. Това са си били комунистите още едно време, едни плюнковци и нищо повече. Преди години денонощно плюеха по капитализма-колко бил прогнил и т.н., после пък станаха първи капиталисти така наречените червени капиталисти и сега като ги изгониха от власта и им спряха кражбите ореваха орталъка колко ГЕРБ са лоши, само исамо пак да дойдат на власт и да продължат да крадат на воля.

322

ЕКСПЕРИМЕНТАТОР

преди 13 години

Я, ела при мен! Нема да ту псувам ВЪОБЩЕ, направо ще те "уважа" - може пък и да ми хареса!

321

яя

преди 13 години

аз и без да те виждам пак те псувам!

320

User

преди 13 години

А ти какво мислиш, че ти не си псуван ли?

319

Хахахаха!!!

преди 13 години

Я на пъдара дето не му става де не се обажда:) Стегнали му топките в менгеме, пък после иска да е сексуално активен:) А ти помниш ли,че като не успя да се самозадоволиш, как седна на онзи прът и ти излезна през устата,заедно със сливиците:)Сега си като 40-тона кола в устата и отзад.Ама то като излезе отзад ти си го връщаш отпред,нали:)

318

Анонимен

преди 13 години

И аз!

317

Анонимен

преди 13 години

оооо милото аз още те псувам скъпи ....

316

Костов

преди 13 години

Импотентност:) Май са те пробвали някои *** и си разбрал кой е потентен и импотентен:)Браво! Браво! Сексуалната революция е внесла промяната в теб:)

315

Аз

преди 13 години

Бате Фреди, ти вече като правиш бибитки гълташ ли, или го плюваш както през миналото лято?

314

555

преди 13 години

Ша ти отворим място:) Нали знаеш къде:)

313

2200

преди 13 години

Ба ти много сереш бе! Откакто Доган те оноди си като самосвал:)

312

any

преди 13 години

"Станишев призова кметовете да тръгнат из регионите и да обясняват на хората колко лоши са ГЕРБ."-ХАХАХАХАХАХ! Това се казва сам да си признаеш политическото безсилие (да не кажа - импотентност ;) ). НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДЛОЖАТ ВЕЧЕ ОТ БСП НА ХОРАТА!!! Само плювни - де от тях, де върху тях... ХАХАХАХАХ!Тоз ако знае колко човека познавам, които казват "Аз съм с левичарски възгледи, но БСП НЕ е моята партия" - и гласуват ЗА ДРУГИ!!!ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! ОТВОРЕТЕ МЯСТО ЗА НОРМАЛНА ЛЯВА ПАРТИЯ!

311

Фред

преди 13 години

Я сексуално неудоволетворените постчета 315,315,317,318 пак проплакаха:) Спокойно! Ще ви уважи на задна скорост:) То нямате търговски вид и много миришете,но в името на БГ и подобряване на качествения потенциал след години ще се пренесе в жертва:)Вие обаче ще си бъдете *** маймуни на Б.Димитров и лошия мателиал на ББ,защото генетическите ви заложби стигат дотам:)Само за задната скорост:)

310

perdahko

преди 13 години

Защо говори в минало време тоя ***?

309

ГИНЕКОЛОГ

преди 13 години

Гейчо, като ти гледам тумбака, май не само са те псували. Май си хванал вече.

308

На всеки км

преди 13 години

Тоя не да го плюеш , я да му сереш отгоре , пак ще напира за власт ...

307

антихамстер

преди 13 години

Не е важно кой точно е на власт - важното е на червените хамстери да им е тъпо.