167

Кара Ибрахим

преди 13 години

Само с ескимосите.

166

Анонимен

преди 13 години

ХА ,ЯЗЪК ЛОША НОВИНА,А ТЪКМО СЕ ЗАРАДВАХ

165

гг

преди 13 години

"Швейцарският институт по генетика Игенеа би могъл да нанесе доста голям удар на всички, които до вчера се кълняха в чистотата на нациите, към които принадлежат.Така жителите на България, дължат половината от генетичния си профил (без един процент) на траките, по 15 процента на славяните и елините, на древните македонци 11 и на финикийците 8 процента.И нито един процент на прабългарите."Да, именно! А ти май не си запознат с теорията за сродството между траки и пра-българи, нали?!

164

Кара Ибрахим

преди 13 години

Питай баба си.

163

гг

преди 13 години

"Ще се посереш още като ме видиш" - Ми хайде покажи се да те видиме, бе! Много говориш а нищо не правиш! Куче, което лае, не хапе! Ти куче ли си?

162

Гневчо

преди 13 години

*** верно ли?!Ама ти насериозно вече се вземаш нещо,май?Ай гледай си двора там,че май нещо животинките са ти гладни...и спри да крадеш нет от комшията!

161

Кара Ибрахим

преди 13 години

Швейцарският институт по генетика Игенеа би могъл да нанесе доста голям удар на всички, които до вчера се кълняха в чистотата на нациите, към които принадлежат.Така жителите на България, дължат половината от генетичния си профил (без един процент) на траките, по 15 процента на славяните и елините, на древните македонци 11 и на финикийците 8 процента.И нито един процент на прабългарите.

160

Кара Ибрахим

преди 13 години

Хехе и лаптопа ми е в каруцата и е със сателитен интернет.

159

гг

преди 13 години

Няма такова нещо, като "тюркобулгар". Май трябва да задълбочиш изледванията си на историята, че като гледам познанията ти са доста ограничени. И тоя историк и коментара му, дето го извади - това са остарели комунистически небивалици. Едва ли има много още останали хора, които да вярват, че ние, българите, сме с тюркско-алтайски произход. Така че си заври идеите за българо-турска етническа връзка в... отходното отверстие!

158

Обективен

преди 13 години

Камене, Камене! Предател български си ти и всички българи наредени на софрата на ДПС. Ако можеха Левски и Ботев да ви видят, що за стока сте - 100 пъти щяха да се обърнат в гроба! Искам да те питам теб аз - Нима намираш за морално и етично, един български политик (Философ по образование и алкохолик по призвание) да "получи" хонорар за стреж на огромно хидро съоражене! И ти *** и *** ще защитаваш този ***, все едно ти е роден баща! Срам за България си ти!!!

157

Гневчо

преди 13 години

Ха Опел... По скоро с каруцата... пълна с "джилязу" пътуващо за вторични...

156

Анонимен

преди 13 години

КАКВО МУ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ФЕСА КАРА ИБРАХИМ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОСТАВЕТЕ ГО ДА СИ ПЛЯМПА

155

Гневчо

преди 13 години

Като дойдеш ,малък *** приятелю лице в лице да се запознаем да излезе обратното... А и не се крия зад чужди снимки...за сметка на теб...хайде покажи си грозната черна мутра... с девствен мустак,да те видим що за макере си ТИ!

154

Анонимен

преди 13 години

Ти си *** от София каращ раздрънкан опел и ако продължаваш да лаеш и адреса ще ти напиша тука в форума.

153

Кара Ибрахим

преди 13 години

Така е,прав си.Аз съм тюркобулгар,а ти си тракиец.

152

Анонимен

преди 13 години

Кара Ибрахим не е турчин

151

Кара Ибрахим

преди 13 години

Идеята,че всички са маскари,не е моя.А,нима ти не мислиш така?И само Доган ли ограби тази държава?Това в момента е само опит за политическа чистка.

150

гг

преди 13 години

Прав си, от нулите нищо не зависи. Тогава к'во се буташ сред останалите цифри, като си кръгла нула?! И между другото - вица за 3-те проблема на турците май не го знаеш, а?!

149

българин

преди 13 години

Че има много политици крадливи, особено в България - вярно е. Не знам, как е в "любимата" ти Турция, но на Запад, понеже има гражданско общество, крадат много по-умерено. Освен това, не се хвалят с това, както Медито (Ахмедчо). Не са нагли поне, демек. И не се влияят толкова от мекеренца като тебе, дето обясняват, че всички са маскари и вечно такова ще бъдат.

148

българин

преди 13 години

Така кажи, бе Пишман Ибрахим, да разберат и ***, че си *** на ДС. Вярно, че е кукла *** Доган, произведен от ДС в баш на турците в България. Ама хич не е вярно, че конците му дърпат от Анкара. Оттам го сиктирдосаха още преди 20 год., после, преди 15 г. - пак. Не са будали. А сказките, дето ги диплиш, са ти ги написали наследниците на ДС и ЦК - днешните червени. Но не всички в Родината сме шарани.