69

на

преди 13 години

Браво на Борисов,че никой тук не чете това което е казъл на тази среща.Първо иска Франция да не мисли че България е с Румъния федерация.Върна ти са 41 цирани и стига са ни кипазили.Защо като е станал скандал,Борисов ще лъжи света.Много ясно че ще брани българските интереси и няма защо да говорите неверни неща.Бориксов е ясен,точен и Примиер на място.ЕС го уважава.

68

бай ганю

преди 13 години

А на повелителя Ви илия лайняра шефа на мултигруп :По добре млад и богат,от колкото беден и болен!отговарям така: аз все още се лигавя в нета но младия и богатия не иска да чатим!

67

проблеми със себе си

преди 13 години

СТРАНДЖАТА има проблеми със себе си!

66

Мозъчна операция

преди 13 години

Мозъчна операция ли е имал пожарникарят, че изглежда така на снимката?

65

Франция има проблеми

преди 13 години

Борисов: Проблеми с Франция нямаме. Само дето Франция има проблеми с нас!

64

бай ганю

преди 13 години

Като го гледам този социален реформатор се замислих дали той е луд или аз!Никога не съм си и помислял,че съм наполеон,но този (ТИКВАТА)е върха!

63

Анонимен

преди 13 години

Иване, ти ходил ли си в ЕС, кога и за колко време. Ако не те е срам да напишеш ...

62

Анонимен

преди 13 години

Пич, това е копи и пейст от сайта на ЕС. Жалвай се там ако не ти харесва. Правилата са си правила, сори, майна.

61

Анонимен

преди 13 години

az systo se radvam 4e Boko nai setne izre4e nesto umno i dyrjavniceski.DO sega imam pone 50-60 postera tuka i ne sam propusnal da mu se prismivam.Dano ne e pyrvo i posledno umno izkazvane. 4e na fona s onia tam smeshkite ako bese plesnal nekoia igriva duma-oide i konio i pojarnikaro u rekata za gola voda

60

MURDOC

преди 13 години

До Анонимен 54 Какви регистри, какви заявки за присъствие в дадената страна? Нали уж сме "едно семейство" ? Целта на махането на границите нали беше да се сближим "да сме едно цяло" ? Направо едни номера на ръцете да ни татуират и да ни залепят по едни етикети с надпис " източно европейски ***".

59

Иван

преди 13 години

Абе момче, пак ти казвам,вземи и чети. Свободно движение на хора,стоки и капитали. Вземи прочети,какво е подписала държавата ни за нашите граждани и какви права имаш,че утре като идеш в чужбина да знаеш,че нямат право да те връщат.Могат да те сложат в затвора,маже да ти сложат парично наказание,но екстрадиция за граждани на ЕС не се предвижда.

58

Анонимен

преди 13 години

Добро утро бе ***. Хората ти обясняват, че всяка страна си има срикове и правила а ти гражданин на ЕС и това е. Общото правило е срок от 3 месеца. Но страните подхождат различно иси имат собствени правила. ЕС е единен но не съвсем. Ама голям си тъпан ей ...

57

mao_dze_dun

преди 13 години

Не мога да повярвам,че го казвам, но в случая Боко е прав. Когато се ритат атовете - магаретата го отнасят. Най-добре да действаме по байтошовски и да се правим на ударени докато онея се разберат.

56

Иван

преди 13 години

Това,че не могат да си платят глобата е съвсем друго...В Австрия като не можеш да си платиш глобата,1 седмица ще миеш,чистиш улиците и ще си ги платиш. Ако имат наказателно постановление във Франция,то и тук ще цъфне като акт...

55

Иван

преди 13 години

"Правото на пребиваване върви ръка за ръка с правото на работа в друга страна членка."Абсолютно не е така,защото например във Германия мога да пребивавам без разрешение(само с регистрация в полицията),но без разрешение от германските власти не мога да работя все още.

54

Анонимен

преди 13 години

Една моя позната работи в емигрантски център (нещо като арест) е страна от ЕС. 1/3 от арестантите са от стани на ЕС но изен Шенген и са задържани за нарушаване на правилата за пребиваване. Работили са в страната нелегално, без регистрация повече от 3 месеца и са ги хванали. Не могат да си платят глобата и чакат да минат през съд за да им се определи наказание. В повечето случаи ги депортират. Нашите *** са минали по бързата процедура, това е.

53

Иван

преди 13 години

Да де,точно... интересува ме дали нашите роми са спазили френския закон и ако един французин направи същото,дали ще го екстрадират другаде?Забравяш,че законите трябва да са равни за всички!

52

Анонимен

преди 13 години

невежество.чао

51

Анонимен

преди 13 години

Оставям с впечатлението, че малко информацията за малко по-острия тон между Барозу и Сарко е излязла от устата на Боко. Боко ти си голяма клюкарка бе. Единствено България няма позиция по темата. Всъщност позицията е прътно снишаване и заходи с прибежки и припълзявания. А това че света буквално преля от съобщения за български и румънски роми за Боко, Цуци и Ники няма никакво значение. Те не са от тук и са за малко.

50

Георги

преди 13 години

Най-много се дразня , когато такива като " Ваньо " пишат по 50 коментара по тема , която ама въобще не разбират. Поздрави :)