119

Анонимен

преди 13 години

Пич, не са ни помохамеданчили по една проста причина. Трябвало е някой да храни империята, не може да има само господари, че ще умрът от глад. Като са почнали и след 20 - 30 г. е настанала криза и до там с потурчването. После са потурчвали само по влиятелните родове с цел да не се появяват водачи сред раята. И не смятам, че трябва да съм благодарен на фесовете, ти ако си значи си роб, наведиим се ...

118

Мангал Дьо Фханс

преди 13 години

Глас народен - глас Божии , щом французите не искат да гледат пингвини облечени в чували по улиците , правителството взема мерки , така поне французите , а тайно и жените ще се чувстват по-добре , а фанатизираните резани карабини , да ходят да тероризират жени по пустините , не в сърцето на Европа , революцията тръгва от Франция , дано скоро да се забранят тия чували и в целия ЕС , а правозащитните организации да ходят да заяитават човешките права там където наистина има нужда Ирак и Афганистан

117

Деко

преди 13 години

Да речем, че е така. Ама ти говориш за Истанбул, Анкара, Анталия и други подобни места. А в Анадола, дали е така ? Съмнява ме.А в Иран, Афганистан и други подобни ?! Говориме за баш ислямистки страни, а Турция поне засега се води светска.

116

Кара Ибрахим

преди 13 години

Белият ни цвят идва само от жените ви и мъжете нямате голям принос в това.

115

Февзи

преди 13 години

Най добре правят французите.А ние тука, нека слушаме още ходжите,които нищо друго не ни учат,а само на разврат и как синовете ни да спът с мъже.

114

Анонимен

преди 13 години

Проблема в България е че етносите се експоатират политически - за да Доган да влезе в парламента той и неговите съпартиици всячески се опитват да изолират и капсулират мюсюлманите в България. Турция е светска държава и носенето на бурки мисля че даже беше забранено, така че българските турци ще е добре да вземат пример от истинските турци.

113

Мъдовски

преди 13 години

Няма лошо! Пий си бирата, разхождай съпругата си, но размисли за: как географски бе разпределен вота за новата Конституция. Не ги гледай празноглавците в ЕС и САЩ, които начело с Обама се скъсаха да хвалят резултатите. В цял Свят, военните ги съди военен, а не граждански Съд.

112

Анонимен

преди 13 години

А ние на туркините. И нашето се вижда за 500 г. турците станаха по бели от италианците а българите не сме мръднали като цяло е има тук там някой по черен но това е нищо. А сега и турците сте като нас, тук там някой по черен. Да сте живи и здрави ...

111

ЗЛОБЕН

преди 13 години

ФРАНЦИЯ Е ЛЮЛКАТА НА СВЕТОВНАТА КУЛТУРА , И НАЙ-ТОЛЕРАНТНАТА СТРАНА СПРЯМО РЕЛИГИИТЕ. ПОЗДРАВИ ЗА ПОДЕТАТА КАМПАНИЯ ,ЯВНО ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ ИМЕ ПИСНАЛО. ЧАКАМ КАМПАНИЯТА ДА СЕ ПРОВЕДЕ В БГ. И ЦЯЛА ЕВРОПА ЗА БУРКИ, ФЕСОВЕ,ШАЛВАРИ И ДР. ОТЛИЧИТЕЛНИ БЕЛЕЗИ.

110

Кара Ибрахим

преди 13 години

Името ти много точно те охарактеризира.Умствените ти възможности се простират единствено до органите,чието име ползваш.Тези,които не влязат в ЕС,рано или късно,ще са в Ислямски съюз.

109

Анонимен

преди 13 години

Ти защо си анонимен бе пръч. И не бъди сигурен много много в тези неща. Че нещата в ЕС се променят и то по бързо от колкото на такива нкато вас им се иска. Скоро време ще се запътите с керваните към арабистан да ядете пясък. Демокрацията е хубаво нещо но за хора които знаят как да я живеят. Утре ще глсуват подходящ закон под обществен натиск и чао за сахара. Аман от *** ... Дошли на готово и с претенции.

108

siana

преди 13 години

Живеещите в една държава,трябва да спазват общоприетите норми на поведение,особено на обществени места!При опасностите от терористични актове,още повече е необходимо всеки човек да може да бъде идентифициранПроблема на мюсюлманите е че се опитват в 21век да спазват традиции от 15век

107

Сакинех

преди 13 години

Бил си в Родопите (в 16-ти век ) да колиш и измъчваш беззащитни хора, лишени (от теб) от възможност да носят оръжие и да се защитят. Това не го може всеки. Това го може само най-долен червей!

106

Мъдовски

преди 13 години

Държави, в които населението е предимно с мюсюлманско вероизповедание, визирам Турция, "Македония", Албания, "Косово", Босна и Херцеговина, няма какво да търсят в ЕС. Нямам нищо те да бъдат със статус "асоцииран" и да ползват определени митнически преференции, но до тук.

105

Кара Ибрахим

преди 13 години

Аз Шипка я пропуснах-бях само в Родопите.

104

До 77

преди 13 години

Абе всъщност си има доста големи християнски малцинства в Ливан, Иран, Египет и т.н., но както и да е. Няма смисъл да залитате в някакви верски разправии - всъщност българи и турци сме с много близки култури, всъщност като оставим настрана религията сме почти еднакви. Проблема в България са ***, които имат много по-различни виждания за живота от всички други етноси в родината ни.

103

Сакинех

преди 13 години

В Турция Следва - да се приеме да бъдат убивани жените с камъни, заради изневяра на мъртвия си съпруг. И това ми било цивилизация. Това е мръсно гадно безчовечно робство. Кара Садиста да се маха от тук, че Шипка ще му се стори като детска игра. Насилници гадни!

102

Кара Ибрахим

преди 13 години

В Турция си пия биричката навсякъде,жена ми ходи без фередже и навсякъде е пълно с църкви,вкл. и български.И камбаните им бият ли бият и не се дразня от това.Напротив-различните култури създават атмосферата на Истанбул.Иначе,ако ме питаш и аз съм против нинджите.

101

Кара Ибрахим

преди 13 години

Бъркаш.Нито бия жена си,нито я забулвам.Обществена личност е и е много вероятно да си я виждала много пъти по телевизията.И не бързай да плюеш на някого.Тука само дразня тъпите псевдонационалисти.

100

Деко

преди 13 години

Ибрахиме...ще ти задам простичък въпрос. В ислямска страна ще ми разрешат ли да пия бира, жена ми да ходи без фередже и да строя църкви на всеки ъгъл ?Е, тогава как искаш в християнска и светска държава да се допусне налагане законите на шериата ?!Не може ние да бъдем толерантни, а вие не.