29

Анонимен

преди 13 години

За предумишлени убийства - доживот.

28

Sin

преди 13 години

Както винаги нашата полиция търчи след вятъра и ще четем за поредните успехи срещу престъпността. А къде е превенцията за да ни пази?

27

Ковача

преди 13 години

Ти ще си някой гадател-екстрасенс, щом виждаш даже къде живея. Ей заради такива чугунени глави, като твоята, където всичко им е ясно, сме на това дередже!

26

Nosferatu

преди 13 години

Добре, ***, не е ***, а е РОМ! Така олекна ли ти?

25

Не държава а АУТЛЕТ

преди 13 години

Къде е убиеца ? Защо не снимате убиеца да го видим ? На жертвата и казвате трите имена , къде живеее и едва ли не домашния и номер , а убииците вечно се крият. Когато един *** убие човек и влезе в затвор и след това излезе (тука в БГ убийството си е нормално явление и не се лежи много) не им ли минава през ума на съдиите , че може пак да посегне , не би ли следвало да се назначи човек , който да наблюдава какви ги върши ? Пълно е с убиици навън бе хора , живеем в концлагер ! Доживотен затвор !

24

ПАТРИОТ

преди 13 години

Г-Н ЦВЕТАНОВ КАЖЕТЕ КОЙ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ *** НАПАСТ?УБИВАТ,КРАДАТ,И ИЗНАСИЛВАТ НАШТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ,И НИКОЙ НЕ ВЗИМА МЕРКИ,ПРЕДЛАГАМ ДА ПОЕМЕМ НЕЩАТА В НАШИ РЪЦЕ,И ДА СЪЗДАДЕМ ЕКСКАДРОНИ НА СМЪРТТА,ЗА ОТБРАНА НА БЪЛГ.НАСЕЛЕНИЕ ОТ ***.

23

Анонимен

преди 13 години

Не сме "познали", но статистически сме прави на 85-90%. Ти ако не си ***, живееш ли в "квартал със смесено население" и ако не - защо не се преместиш в такъв? Наемите са ниски, къщите са евтини. Ама не, някак възвишено звучи, като го играеш либерал по форуми, нали?

22

Rudi

преди 13 години

Според милиционерските измислени сводки-престъпността намалява

21

Анонимен

преди 13 години

да убие майка на две деца.....заклана като животно. не ми се мисли как го преживява семейството. трябва да бъде публично одран жив и който каже че е против е лицемер

20

Ковача

преди 13 години

Умници, от къде разбрахте че е ***?! Едни и същи ***, си търсят място да се изакат всеки ден в тоя сайт!

19

Йордан

преди 13 години

"Задържаният е криминално проявен и е с излежана присъда за убийство" - ама защо изобщо я е излежал, как може да убиеш някой, да си излежиш присъдата и да те пуснат. Господата в съда да започнат да си вършат работата, защото ето до какво се стига. Този не убива жертвите си по невнимание, за да лежи малко, а целенасочено. Доживотна присъда.

18

Nosferatu

преди 13 години

*** - рецидивист, какво искате? Въпросът е, кой ги пуска тия животни от затвора?

17

Abv

преди 13 години

Ami da mu otrejat gurloto publichno pred poshtata, zastoto ako go bqha napravili kogato e izvurshil purvoto prestulplenie sega nqmashe da moje da izvurshi tova!Mamka vi mrusna s kakvo pravo shte otnemash nevinen cheveshki jivot be prase mrusno...

16

Анонимен

преди 13 години

и аз не намирам никаква разлика м/у двете най-гнусни племена

15

lav4o

преди 13 години

Ще излежи още няколко присъди за убийство този...Така работи правителството,чрез убийци,убийствени данъци,мизерни пенсий и заплати към прогресивно намаляване на гражданите!!!

14

282

преди 13 години

Да ти кажа честно като видя един *** се оказва ,че е турчин ,а такъв дето вземам за турчин се оказва *** тъй ,че за мене са едно и също поне тия в БГ.

13

Анонимен

преди 13 години

"Нашата полиция на пази"

12

666

преди 13 години

Така ще е, след като присъдата за убийство е само няколко години, а не доживот или най- добре смъртна.

11

гражданин

преди 13 години

ако беше българин,щеше веднага да кажат,но е *** и мъл4ат,толкова нагли са станали,в моя 4астен имот влиза да рови кофата за болкук,аз му казвам да се маха,той продължава да си рови,утре в дома ми ще влезе,и трябва да го трепя,42 на полицията не мога да раз4итам въобще.

10

Ivan Grozni

преди 13 години

В България можед а излежиш присъда за убийство и като изленеш да си толкова млад и силен, че да пребориш 45 годишна жена... Бог да я прости...А тоя криминалн о порявен без инициали даже яко смърди да е ***...