40

Анонимен

преди 13 години

"Кючук Париж" официално име ли е станало ?

39

м

преди 13 години

Само ми е чудно къде е полицията в този случай? Вместо да разследват,както трябва и да намерят виновника,то не им пука хич.Горко на семейството на жената.Мир на праха и! Цветанчо що не излезе сега и да запретне една акция за навиране на доказателства.За глупости ги бива да мислят,ама щом се отнася за такова нещо,никакви ги няма.

38

КИК

преди 13 години

Когато се случи нещо лошо-не започвайте с това комунисти ли са,*** ли са,седесари ли са,гербери ли са ВЪЗМУЩЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е В ТОВА,ЧЕ ЛОШОТО СЕ СЛУЧВА И СЕ СЛУЧВА И СИ СЕ СЛУЧВА И ВСЕ СЕ СЛУЧВА И ЗАЩО СЕ СЛУЧВА И ДО КОГА ЩЕ СЕ СЛУЧВА

37

м

преди 13 години

Как може такова нещо? Не мога да разбера как има такива хора,способни на такава жестокост.Това са животни и не заслужават свобода.Само решетки в този случай и то доживотна!

36

Бойко Тиквата

преди 13 години

Много комунист,много нящо бре...

35

ash

преди 13 години

това е непланирано убийство; т.е. в 90% от случаите,че и повече се разкриват,така че, не се съмнявам, че ще бъде разкрито мн скоро .... остава да видим колко грамотно ще бъдат събрани доказателствата, работата на прукурора и като естествено продължение на случая - една хубава доживотна присъда ... или повече от една .

34

main_creator

преди 13 години

Трябва като ги заловят извършителите да се постъпи като с Пламен Куцаров *** да се респектират навреме без съд и процес - шутове по пътя и я стигне до ареста я не

33

Анонимен

преди 13 години

Поредното убийство на бай М**гал!

32

ха-ха

преди 13 години

Щом и при такова нещастие може да пишеш подобни идотщини........Мир на прахът и

31

Бойко Тиквата

преди 13 години

Мисля че убиеца е Сергей Станишев,иска да дискредетира успешното управление на ГЕРБ!!

30

Джаф

преди 13 години

Абсолютно никаква сигурност няма, когато излезеш от дома си(а и в него също) ако си сам на улицата без значение по кое време!Клошарите нямат сили да вървят, винаги омаламощени от евтин алкохол, малко се съмнявам, че са те!Май пак опити да се защитят братята!

29

*

преди 13 години

Къде е"родната полиция"-убиват ни по улиците, продават дрога на децата ни пред училищата,провеждат се гонки и никой нищо не вижда и не чува а когато стане непоправимото всеки да се оправя.И ега ли всичко ще мине в графата НЕРАЗКРИТО? Дано го-ги хване тази РОДНА ПОЛИЦИЯ дето жадува за цвете а ако не при следващият им протест да им дадем по едно цвете и да сиходят по живо по здраво.На тази жена -ЛЕКА И ПРЪСТ .

28

Анонимен

преди 13 години

Сериен убиец ли върлува в Пловдив? Оня ден едно момиче,сега жена... Господи,какво става с хората? Откачат ли? Какъв кошмар!1

27

анонимен

преди 13 години

така е...нали няма смъртно наказание вече...вие какво очаквате...трепане и плитко заравяне..това му е майката

26

аз

преди 13 години

А каквочакаш,започваъ да ги избиваш

25

aaa

преди 13 години

V nqkoq evropeiska strana da sa gi namerili ve4e izvur6itelite!

24

uui

преди 13 години

1000% *** ще е

23

Дидо

преди 13 години

Жертва на КЛОШАРИ ???????Вие нормални ли сте, *** задръстени,, затворени в домовете си пенсионери!!!!!Кой им дава правото да разсъждават пред медиите? Айде сега пак отбийте топката и обвинете някакви си клошари, ввместо да заловите истинските ***!

22

хх

преди 13 години

ако са *****али трябва да станем и ги избием до крак

21

бЕдНяК

преди 13 години

Трябва да се покаже нетърпимост към случая. Натрупва се страх у хората. Навсякъде се наблюдават потенциални възможности за подобни неща - да не дава Господ. По улицата никъде не можеш да видиш полицай, да го попиташ най-малко за даден адрес. Превенцията къде е, какви са тези клошари дето са живеели наблизо, полицията знае ли за тях и ако знае, та какво и т.н.