56

уууу

преди 13 години

Нагли прасета.Какви шампиони ще ставате с тия куци коне бе.хахахах

55

Анонимен

преди 13 години

да сменим говедовъдството

54

Анонимен

преди 13 години

от Кюстендил идваме най малко 40 човека Победа Победа

53

Българин

преди 13 години

25 - МТК е многакратен шампион на Унгария, Тулуза е традиционно силен френски отбор (а не Лапландски), от кипърците загубихме в най-обикновена контрола, а не в евротурнирите. Жилина? ВИЕ паднахте от тях в официален мач.21 - ако в нашият футбол се направи разследване за корупция, каквото преви време направиха в Италия, Лефски не ще отиде във В група, ами направо ще бъде разформирован. По времето на дядо ми ли ЦСКА би еврошампиона Ливърпул насред Анфийлд?

52

Анонимен

преди 13 години

и от Монтана идваме с един автобус 50 човека

51

Анонимен

преди 13 години

и ние от Пловдив идваме 150 човека

50

Анонимен

преди 13 години

Утре след обяд отиваме съм 600 човека пред БФС и така ще е ВСЕКИ ДЕН ДО ПБЕДАТА

49

Пешо

преди 13 години

Смяна на турско-синьото говедовОдство на БФС трябва да има незабавно!

48

Анонимен

преди 13 години

Перуката Пастата Бай *** Майкъл Чорни Вън от Българския Футбол

47

KARTOFF2

преди 13 години

ЦСКА си намериха виновник. Когато целия ти клуб е една помия най-лесното е да почнеш със световните заговори срещу него, та глупавите ти фенове дано се излъжат и да насочат гнева си в друга посока от тази на отбора.

46

осман

преди 13 години

долу дпс управлението от бфс

45

Анонимен

преди 13 години

След снощния мач мога да кажа ,че ЦСКА няма да бъде шампион.Просто така е решено.

44

Анонимен

преди 13 години

Не може Гриша Ганчев и Тодор Батков да си развяват байрака как им е угодноа и народа не е толкова глупав вижда се

43

БЪЛГАРИН

преди 13 години

А помниш кои отбор беше на последно място в Европа миналата година???Ще цитирам"ФАКТ: ЦСКА най-слаб отбор в лига Европа с една ?!?! спечелена точка и заема 48 място от 48 отбора

42

Анонимен

преди 13 години

ей най после ЦСКА да е с мисленето на НародааИзбори Избори Изборииииии

41

ha-ha

преди 13 години

това е поредното умно предложение с което всички ще се съгласят че е на 1000 % правилно обаче да погледнем кой иска сега да оправя футбола ни собствениците на цска,които не са кой знае, колко по-различни от лупи а и всички видяхме как ,те самите съспиха цска и изгониха единственият, човек който искаше да въведе ред в клуба

40

Петков

преди 13 години

Ти като здравомислещ,който не го интересува футбола си стой настрани и не се обаждай.Остави ни нас нездравомислещите да си говорим. А иначе съм сигурен,че ще дойде време,когато ще се появят по-умни хора, които ще кажат:"А бе защо им даваме толкова пари на тия ритнитопковци.Не е ли по-добре да ги даваме за здравеопазване,наука,образование".И тогава всичко ще си дойде на място.

39

Забравихме а?!

преди 13 години

Помниш ли кой беше миналата година по това време на 11-то място, помниш ли кой миналата година, беше тръгнал с голямата кошница за Европа? Помниш ли за кого миналата година описахте цяла София, че му вещаете смърт? Забравихте. Все ЦК на БКП ви е в устите. Мухльовци. То няма футбол у нас от поне 15 години, откак ВИС-2 ви купиха първата титла. Не, че някога е имало де, ама Вие се пооакахте да злобеете. Дребни душици искат да се закрие ЦСКА. Тогава ще влезете ли в ШЛ? Да, ама като ПФК Поп Кръсьо.

38

Анонимен

преди 13 години

ЦЦ да изпрати ревизори и да се провери цялото БФС за корупция и съмнителни сделки и трансфери!!!!!!

37

фен на всички

преди 13 години

А как ще уреждат черното тото , как Сираков и Михайлов ще уреждат"най-талантивите" футболисти в националния,как ще си позволяват лукса с който свикнаха.Ами ако останат безработни как ще ходят талантите /Бивши и настоящи /по звездните заведения?Ами ако в националният влезе някой футболист без гаранциите им и вземе да успее- имайте милост бе хора.