40

ангел

преди 13 години

именно това казах и аз - НЕ СЕ радваме. нищо радостно няма в това някой да умре, размазан в дърво, заради собствената си глупост. но фактът, че не е убил никого освен себе си, СИ Е радостен. щото вместо в дърво, можеше да се забие в автомобил, автобусна спирка.... такива работи. има не един и два случая. не мога да го съжалявам. всеки ден такива като него убиват невинни хора - нечии деца, нечии родители.... всеки има близки, и за всеки загинал някой страда.

39

lol

преди 13 години

Не изпитвам съжаление към келешчетата, които се правят на пилоти. Добре, че е убил само себе си.

38

Баба Яга

преди 13 години

Жалко за младежа! Що приказки се изприкзваха да не карат като бесни...какво демонстрират, какво? Ето безумието по пътищата до какво води! Вечна болка на родителите му.Мир на праха му! Мило дете!

37

Кардашев

преди 13 години

Браво на момчето, жалко че няма да може да си подобри рекорда и другият път да убие двама вместо един.НУЛЕВ ТОЛЕРАНС ЗА ВСИЧКИ *** КАТО ТОЯ САМОУБИЕЦ И ТЕХНИТЕ *** ПРИЯТЕЛИ, КОИТО СЕ КАЧВАТ В КОЛИТЕ ИМ ЗА ДА УМРАТ.НУЛЕВ ТОЛЕРАНС, ЗАЩОТО ЛСЕДВАЩИЯТ ПЪТ МОЖЕ ДА БЛЪСНЕ ВАШАТА КОЛА ВМЕСТО ДЪРВО И ВИЕ ДА СТЕ ТРУПА С СМАЗАНА ГЛАВА НА АСФАЛТА.

36

БЪЛГАРИН

преди 13 години

като гледам ти си ***

35

РПГ-7

преди 13 години

Бат`Бойко стига си строял магистрали, асфалтирал пътища, колкото е по-хубав пътя в България е по-зле, този *** народ ще се изтрепе, без война .....

34

Анонимен

преди 13 години

Ако имах възможност щях да сложа 10 плюса за коментара ти.За жалост е така че *** в България рискуват живота на невинните.

33

аз

преди 13 години

Думата "радост"е крайно неподходяща.Той е само на 19 и е нечий син!

32

Анонимен

преди 13 години

Диви селяни от дивите села на България - рожби на чалгата, безработицата и продажното управление!!!

31

ангел

преди 13 години

до АЗ: не знам дали 27 е нормален, но е АБСОЛЮТНО ПРАВ. ако *** не се беше утрепал днес, забивайки се в дърво, утре щеше да се натресе не в дърво, а в нечия кола - и да убие невинни хора. е, защо невинни хора да плащат с живота си заради комплексарщината и простотията на някой пикоч? не се радваме за смъртта на *** - радваме се, че не е повлякъл и невинни със себе си. а можеше и той да е жив - ако беше спазвал правилата.

30

БЪЛГАРИН

преди 13 години

за СЪЖАЛЕНИЕ много млад

29

ангел

преди 13 години

до Гредоред: абсолютно точно! една заплаха по-малко на пътя.за *** зад волана: шосетата са създадени, та нормалните хора да се придвижват с автомобилите си. правете си състезанията и самоубийствените номера на други места.

28

БЪЛГАРИН

преди 13 години

като са роми(турци)ги изписват само с инициали а като е БЪЛГАРИН цялото име,това се случва само в тоя сайт

27

аз

преди 13 години

до 27абе ти нормален ли си?

26

Machiavelli

преди 13 години

Проблема не е толкова "стажа", както ти каза, а това че повечето са просто *** и хващат колата и със 100км в час искат да взимат завойте и т.н.Колкото и да си инвалид зад волана (примери колкото искате, предимно жени), ако поне използваш мозъка и не караш като луд, няма да правиш смъртоносни инциденти.

25

Гредоред

преди 13 години

Похвала за младежа!Не разбирате ли, младежа е герой, предотвратявайки МАСОВО убийство на други невинни пътници, жертвайки своя живот... Иначе заглавието щеше да е от сорта на "Младеж се вряза челно в автомобила на младо семейство"... КОГАТО СЕ КАЧВАШ В АВТОМОБИЛ, С ЕДИНИЯТ КРАК СИ В ГРОБА, А С ДРУГИЯ - В ЗАТВОРА.. В случая пишлемето е направило по-малкото зло...

24

Анонимен

преди 13 години

natural selection

23

Анонимен

преди 13 години

Brawo na smeloto donor`e...dano ima zapazeni organi...

22

Hippaforalkus

преди 13 години

И как ще се докаже, че през тези година-две след изваждането на книжката е карал? Ето, синът ми миналата година си изкара книжка без нито една грешка на листовките (за разлика от мен, преди време, където на едната имах 2, а на другата - 1), но не кара. Нямаме автомобил в момента, не за друго. Та, ако догодина по някое време си купи автомобил, кой ще му каже копче, задето няма и 1000 километра стаж? Вярно, карали сме заедно, ама... Да дозатегнат контрола при курсовете и това е. Ала-бализми...

21

Москвича

преди 13 години

Тва момче е карало "Опело", какво очаквате да стане?