716

bg

преди 13 години

Celata statija e to4na.Trebva da sme blagodarni na 4oveka i da si vzememe pouka,koeto me sumnjava oba4e,kato se ima v predvid tvurdite ni gjaurski glavi.P.S.-v statijata nishto ne e preuveli4eno ili naki4eno.

715

Анонимен

преди 13 години

Варна е най-мръсният град в България, може да хванеш СПИН от километър разстояние.Нищо чудно, че хората не искат да идват повече.

714

Анонимко

преди 13 години

Я да правим анализ ... 6800 лева, махаме поне 1000 транспорт, да не кажа и повече, остават по кажи го 400 лв на ден. Да са му взели по 70-80 евро на ден в хотела с всичко, та остават по 250 на ден харчене. Ами може и да ги е похарчил, но се съмнително да се циганиш за 15-20лв за шезлонг при такива джобни, а при такъв алл-инклузив ти дават и плажна такса. Което наистина води съмнения, че нещо не е в ред. Но може и да е, ако са се охарчили да кажем 1500-2000 лв за подаръци му остават 100 лв/ден.

713

до 718

преди 13 години

Хубаво е човек да види що е в странство, но не и да се прехласва прекалено. А да се опита да пооправи къщичката си. Като за начало своята, а после да погледне и навън, дали ще може да направи нещо градивно и позитивно.И, като начало, защо не вземе да понаучи и нещо от правописа роден, като например, думата "съжАлявам".

712

Анонимен

преди 13 години

елементарно решение , просто пълен бойкот на бг черноморие.лично АЗ ог 2003 г. не съм стъпил и няма да стъпя там.поне докато не се очисти от застроеното.

711

rusnak

преди 13 години

ХАХАХА, е този пич изби рибата, 6800 лева за тази дупка си е много!!!:)))))

710

АБСОЛЮТНАТА истина

преди 13 години

Колкото си по- голям ***, толкова повече мразиш РУСИЯ.

709

Цялата истина! ;х

преди 13 години

Цялата истина! браво на туриста!

708

някой

преди 13 години

Има по-интересни статии за червените другари от поизтърканата вече тема за руските "туристи". Вижте - 9-ти септември идва! Обединявайте се всички под знамената и целувайте краката на статуите от паметника на Съветската армия!Червените бабички вече са се подготвили - има тема за това в същия сайт!!!

707

възмутен

преди 13 години

Що ли чета глупости а не взема да си лягам!Преди няколко години на варненския плаж видях трима руснаци в ранна пролет - бяхме седнали на едно одеало а те във водата - двама носят трети. По-скоро го влачеха и явно го спасиха от сигурна смърт щото беше кьор кютук пиян. Като легна на пясъка и захърка като дъскорезница! А водата беше студена, вятър духа, той се дави (пардон - къпе)!Е, дръжте си ги далече оттук тия пишман "туристи"! Не ги щем!

706

555

преди 13 години

от 4 години не почивам в България и съжелявам, че някога съм ходил и харчил пари на нашето черноморие...

705

Анонимен

преди 13 години

Напълно е гнила тая статия. А мнозинството тук се лепнаха като мухи на мед да пригласят, то нищо чудно де. Ми отворете цените през лятото и ги вижте на хотелите. 6800 за 2 седмици - тоя трябва да е харчил като за световно. Има перфектни хотели по 100лв за всичко в цената, има и по 50лв за по-непретенциозните.

704

нквд

преди 13 години

след малко 6те си лягам...........с маика ти

703

тур

преди 13 години

Неграмотен *** защо не си си легнал ,лека нощ деца отдавна мина.

702

123456

преди 13 години

Не мога да разбера,как за 6800 лева,не може да изкара една хубава почивка 4 членно семейство - две седмици ... близо 485 лева на ден.Има прекрасни хотели,за 1800 лева ол инклузив за 4 членно семейство за една седмица ...пресен пример от тази година?!?!?!Има нещо гнило в тази статия според мен.

701

турист

преди 13 години

Морето е мръсно, защото тази година водата стана 30 градуса , а и Черно море не е достатъчно солено и въобще не може да се сравнява с Средиземно , което от сол щипе

700

Обективен

преди 13 години

Пообъркал се е руснака по отношение на изводите, които прави. Има в случая два вида българи - собственици и хора, които работят за тях. Собствениците в повечето случаи са дебеловрати бизнесмени, които знаят само да крадат, но не и да правят бизнес. За тях работят хора, които получават примерно една десета от това, което би трябвало да получат като заплата. Е, какъв ентусиазъм за работа ще има в тях прио това заплащане. Това не е мързел, а пасивен протест срещу ниското заплащане.

699

SS

преди 13 години

Описанието на грозната бг действителност е вярно,даже е смекчено,според мен.Могат и много по-грозни истини да се кажат.Срам и позор.Последните години почивах в Гърция и съм много доволен(и в Турция,но там е по-зле,от Гърция,не от бг).Това лято по принуда бях за няколко дни в Ривиера,в 5 звезден хотел и храната беше смайващо отвратителна.........морето е много мръсно и т.н.

698

турист

преди 13 години

Братушка е баба ти !

697

крал 3ти вулкан

преди 13 години

не го разбирам, ниска топка за удар с глава, неа да му лазим, баровец бил богат в главата, и допрел до златни, и брои не харчи, и не е пенсионер от млад, де тръгнали харисони хоумлеси да ме замерят