75

Жорж

преди 13 години

До # 62: Добре отпращате агите в Анадола,но там никой няма да ги вземе - та-кива катили като тях си имат немалко; валии и кметове - също,и то истински турци, а не българо-турци,които и турски не знаят като хората. Така че сегашни-те ръководители и активисти на ДПС до гроб ще стоят тук - имат си електорат, крадат на воля,депутати,кметове - дал господ, а в Турция малко да мръднеш или да се опиташ да кажеш нещо за Страсбург - съд.Кой ще разреши на Доган да се пише хидроинженер от УАСГ - никога!

74

Amenhotep

преди 13 години

76, по въпроса се работи ... ама нещата стават бавно.

73

Анонимен

преди 13 години

Ами ГЕРБ ще направи едно много добро дело ,ако внесе този закон и за парламентарните избори.

72

до 73

преди 13 години

Аз също не съм пич, ама докато това е законно нема мърдане. Не мислиш ли.

71

Amenhotep

преди 13 години

За местните избори вече е въведен принципа на оседналост и няма да има автобуси с поганци ... въпросът е да се направи това и за парламентарните!

70

до 69

преди 13 години

Не съм съгласен да гласуват хора, които не са живяли през последните 20 години в страната и да ми определят кой да ме управлява. Ще ме извиняваш,но и така мисли целият БГ народ.

69

Amenhotep

преди 13 години

67, гледай филма "Новото Робство" (има го качен във ВБОКС7) и пак ми кажи доколко си вярваш, че религията не е фактор за националното самоопределине!

68

Един Българин

преди 13 години

Пич, вас (както и нас) ни лъже дпс. Небиваше да бъде регистрирана подобна "фирма" у нас. Тя ви купува евтино продукцията евтино. Не се чувствай привилигирован. Не е така. Всички сме в кюпа и колко по-бързо се отървем от навлеците с дворци в цялата страна (направени от евтиното изкупуване на нашия общ труд) - толкова по-добре.

67

Amenhotep

преди 13 години

66, да бе "граждани" като теб - дето мразят държавата, не знаят езика и през целия си скверен животец не са дали 1 стотинка за данъци (само дето си гушат пенсийките идващи от България). Скоро двойното гражданство ще бъде премахнато и на всички вас българомразчета ще ви бъде даден избор да решавате дали да сте граждани на Пуйката или ще сте граждани на България.

66

до 66

преди 13 години

*** ли си или се правиш на ***??? Никой не казва да не гласуват, а да не го правят по два и три пъти.

65

атомен физик

преди 13 години

Това ми прилича наа приказката за "Дядовата ръкавичка" обабщена с друга поговорка така: "Ти го пускаш в църквата, той иска зад олтара"....

64

Анонимен

преди 13 години

Да те германците , смазаха *** и за наказание построиха една камара джамий в Берлин и не само , религията вече не може да бъде фактор момчета , но националното самоопределение е много важно !

63

Анонимен

преди 13 години

reisuvete deto idvaha ot Turcia biaha palni s grajdani na tazi darjava deto o6te se kazva Bulgaristana ma oste malko e to i tez hora det bqha v tez reisuve imaha pravo da glasuvat Ko samo neduvolstvate vii kak glasuvate

62

Gabi

преди 13 години

Доживяхме и това - турци да съдят България в Страсбург заради разместените им мандати. Защо БГ не съди агите за далаверите с гласуването им в Turkey - по 60-80 човека на час.Очевидно на някои бивши и сегашни ръководни хора им е при-ятно турците да ги лъжат и правят на будали,или пък работят комбина с агалари-те.Зер, както е тръгнало, след петдесетина години в *** ще има турци, *** - роми по научному и малко българи.Затова Данчо Ментата и Бисеров преминаха в ДПС, а Станишев е съюзник.

61

red

преди 13 години

И БСП СА ПОБРАТИМИ С ТИЯ АНТИБЪЛГАРИ АМА КАКВО СЕ ЧУДЯ ТО БСП Е ПО ЗЛЕ И ДПС

60

red

преди 13 години

НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ 1 РЕЙС ДА ДОКАРАТ ВЕДНАГА ДА БЪДЕ РАЗБИТ

59

red

преди 13 години

нали уж милеете за БЪЛГАРИЯ *** АНТИБЪЛГАРИ МАРШ В АНА ДОЛА МАРШ

58

Един Луд

преди 13 години

Айде и ние да съдим ДПС за рейсовете от Турция!!! То бива наглост, ама тия прекалиха!

57

Анонимен

преди 13 години

На такава държава и на такъв народ 10 ДПСта и са малко, на сега ..... като търпите и като ви харесва да ви го таковат.....

56

Анонимен

преди 13 години

Този 15, 29 и 50-я вярно трябва да не се трие. Такива бисери са в речника за съжаление на доста промити мозъци от турски произход.И това трябва да го разберат колкото се може повече българи.Това е същността на турчина- така мисли, но иначе е лицемер очи в очи.Живял съм достатъчно сред тях.Искат да е турско тук...но нямааа да ги огреее.