368

Анонимен

преди 13 години

Декларация към националния отборСкъпи ми Смехурковци,Докато играете като баба Цоцолана и ставате за смях от кой къдет ви хвана ще си страдате самотни.Аре у лево, ***!

367

Paco

преди 13 години

А бе, футболистчета и ръководителчета от българския футбол, докато се бъзикате така нагло с феновете си няма да има подкрепа. Срещу вашите огромни претенции, че познавате тази игра и можете да я играете както трябва и срещу вашите неоправдано високи заплати (за разлика от заплатите и пенсиите на по - голямата част от вашите фонове) вижте какви резултати стоят.

366

Пламен

преди 13 години

Може и да ги бием.Ама ако мача се играе в СЪН СИТИ и съдия е Цеци Красимирова.Или ако играем на " народна топка ".Тогава направо ще ги побъркаме.А иначе във вторник - жална им майка на нашия национален келеметор.

365

се

преди 13 години

Боби Сираков и Стоилов вън от футболният съюз .Призовавам всички да не ходят на стадиона докато тези смешници не се махнат от БФС.Това е най слабият национален отбор който сме имали някога а това е резултат от тези тримата хубостници.

364

аре стига бе

преди 13 години

94 ония в САЩ да не би да ги подкрепяха целите съединени щати.........СЛАБАЦИ СПРЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ЗА ПРЕМИИТЕ И ЩЕ БИЕТЕ

363

пешо

преди 13 години

защо пак да дадем шанс, бе finchy? ми те до сега нямат никакви победи! освен когато киряков бръкна със златния си среден пръст в *** на балъков за късмет, те само губят! да ги разтурим и да нямаме национален отбор, защото само срамят българия! или да викнем киряка да бърка още на целия национал! какви са тези декларации? като не могат да работят, да напуснат! *** и некадърниците!

362

Fen

преди 13 години

Интересно кой този национален съзтезател на снимката между Ники Мих. и Бербо - нещо не се вижда!!!! Май е новата звезда и единствения, който дава всичко от себе си :)

361

Расъл у Расник

преди 13 години

Прави са - Като ревнат 50 хил човека на Васил Левски, ще им се смрази кръвта на Черна Гора и ще им хванем равен /0:0/

360

finchy

преди 13 години

Дайте им шанс.Предната кампания беше трагедия, но нека все още не отписваме и тази заради... загуба от Англия на Уембли! Лично аз не съм оптимист, но не знам кой се е надявал да извадим нещо от предния мач.

359

Анонимен

преди 13 години

АМИН.

358

топсерсем

преди 13 години

не ходете на мача във вторник.спестете си малкото пари каито имате за да гледате оядените ни примадони.не допускайте шепа самодоволни чалгари да се подиграват с националното ни достойнство.нека като видят празните трибуни най после да им светне че *** не сме ние.

357

------------

преди 13 години

предлагам националния стадион да се исползва само за концерти за6тото в бг няма клуб и даже националите не могат да накарат хората да го напълнят поне да искарва някакви тази сграда

356

SilverJohn

преди 13 години

vmesto da iskate podkrepa s deklaracii ili pisma i tn,izleste ot kra4mite i zapo4nete da davate vsi4ko ot sebesi v vseki ma4 koito igraete,ne e sramno da zagubi6,sramno e da hlen4i6,badete maje i na terena,a nacionalnia otbor e ogledalo na celia ni futbol,koito 6te nareka posredstven

355

bg

преди 13 години

по хубава снимка не можахте ли да сложите

354

P.djuf

преди 13 години

Докато Михайлов, Стоилов ,Сираков и Лечков "оправят" фетбола в България, така ще е!Трябва Стоилов веднага да се маха, да вземем качествен треняор от Германия/от ранга на Рехагел/, или Холандия, който не участва в мръсните мениджърски игрички , и тогава да се надяваме на нещо.

353

топсерсем

преди 13 години

Футболистите ни и те като политиците.Като им трябва подкрепа са щедри на обещания.Абе мани,яко чалга.

352

Казано в стил

преди 13 години

Мишки срещу мене църкати ка'т ме видят познай къде си бъркат

351

P.djuf

преди 13 години

В България футбол нама!Няколко мътни мафиотски физиономии си играят някакви игрички.Откакто спрях да гледам български футбол, съм много добре с нервите.

350

777

преди 13 години

Нищо не мога да кажа, защото ми е болно.

349

Анонимен

преди 13 години

айде има конкурс за нов национален отбор.пишещите под статията / най вече плюещите/ да кандидатсват за него.вие няма да срамите България,ще разбиете Англия с 6 на 0 /за България/:)