22

руски протекторат

преди 13 години

българи в българия нема днес по официална Статистика в българия живеят турци- ***- помаци- арменци- македонци- евреи - руснаци- арумъни власи - каракачани - гърци - власи- украинци- араби - кримски татари - огузи- румънци- поляци - черкези- гагаузи - каракалпаци - сърби - чехи - албанци - унгарци - французи- англичани- словаци- кюрди- палестинци- словенци - бошняци - други 5 641 - неопределени 62 108 - неизвестни - 24 807 днес живеем в Демокрация и всеки човек има свободно право на Самоопределение Аз съм Македонец Вие като какъв се самоопределяте от горнопосочените ?

21

руски протекторат

преди 13 години

Така наречената територийка българия е само един обикновен руски протекторат, сътворен от Русия през 1878 год, за нейни имперски интереси на запад од Черно море, върху една част снагата на Македония. Руски протекторат, сътворен с руска войска, руски институции, и княз Александър Батенберг. Тотава руснаците кръстиха този свой руски протекторат със смешното руско име балхария, и дори история написаха на народа в протектората .Демек ,народа не живее от памтивека време на тези простори ,а е дошъл на кобили и с ханове от Азия. С една дума, руснаците искаха да докажат кръвната връзка между тях и народа в протектората ,и да го държат в свои ръце за веки веков.И до днес този руски протекторат балхария е вързан със синджир за руската мечка и още не може да се освободи от нея.

20

Анонимен

преди 13 години

ПРЕКАЛЕНО ЕФТИНО ЗВУЧИ : НЯКОЙ НАПИСАЛ ЕМЕЙЛ ,ИСКАЛ НЯКАКВИ МИЛИОНИ И ТО НЕ КРЪГЛА СУМА ,ПОМИСЛЕТЕ ,ВСЯКО ДТЕ МОЖЕ ДА ПРАТИ ЕМЕЙЛ ,ТУК ПРОСТО МИСЛЯ ЧЕ ТОЧНО Р.П Е НАПИСАЛ ЕМЕЙЛА ЗА ДА ЗЛЕПОСТАВИ ГЕРБ

19

руски протекторат

преди 13 години

Дури мегю "бугарските" Ханове (Канове) и Цареви нема ниту еден "бугарин". Првиот "бугарски" владетел од родот Дуло - Курт и неговите наследници биле УНОГОНДУРИ. Родовите Вокил и Угани биле ХУНИ. Крум и неговите наследници биле АВАРИ. Асеновци биле ВЛАСИ. Тертеровци биле КУМАНИ, а Чака е бил ТАТАРИН. Шишмановци биле КУМАНИ. Е сега !? Зошто нема барем еден владетел "бугарин" во древните Хроники ??? Одговорот е ясен ! Пошто "***" како посебен етнос никогаш не постоеле и не постоят !

18

Анонимен

преди 13 години

не се занимавай с мъжки работи бе ***

17

xph

преди 13 години

"голЯми" ?????! Я се научи да пишеш и се върни пак

16

Анонимен

преди 13 години

Комунист ли е - нож!Няма какво да го мислиш.Ама щото като в Румъния не ги колихме затова сме на тоя хал.

15

гражданин

преди 13 години

Не мога да повярвам, че премиерът се е хванал на въдицата на този *** Р. Петков.Сигурно далаверата е много голяма, щом комунист се е заел с нея.Пък и щом я докарахме до там, че да строим писта за Формула1, значи в страната вече всичко е наред.Не ви ли се струва някак цинично.Има нещо гнило в цялата работа.Най-вероятно пикаещият във фонтани иска да злепостави премиера.А може би това е най-малкото, което иска да постигне.На този човек не може да се вярва.

14

Анюта

преди 13 години

Хайде престанете да делите хората на комнисти и не знам си какви Седесарите не са по-добри Просто хората са МОРАЛНИ И НЕМОРАЛНИ Каквито и да дойдоха след комунистите-все таяче дори по-лошо за народа Закриват ми болници,училища,читалища,театри,кина,а откриват молове и банки,тенис кортове,писти и т н ЗА КОГО СЕ СТРОИ ВСИЧКО ТОВА

13

Анонимен

преди 13 години

''автонтично''

12

Dido

преди 13 години

Депутатът от БСП Румен Петков и самата БСП дали имат интерес да се изгради писта за Ф1 по време на управлението на ГЕРБ? В отговора на то зи въпрос е отговара и на въпроса кой съботира проекта! :-)

11

шибаняк

преди 13 години

Трябва да сте голями кретеноиди,щом изпитватемазохиски оргазми от това ,че в БГ нищо няма да се направи,личи си седесарският манталитет на пишещите-след мен и потоп-Ив. Костов-ех,*** ,***,за какво ли ви учихме........

10

Бай Благой...

преди 13 години

Някой ще ми обясни ли значението на думата "автонтично" в "...инвестира в България, е автонтично и не е дописвано...". Dnes.BG - кефите (както обикновено)

9

do 8

преди 13 години

Ти къде живееш бре?Дядо ти и баба ти ,че и тяхните баба ,и дядо къде са родени?Къде ти е Турския корен *** нещастен!*** Доган се разкарва с яхта за 10 милиона ,а *** баща ти получават пенсия 120 лева!

8

Turk

преди 13 години

mechti mechti za F1 v BG :D obache toq ali baba deto lqvo na snimkata , koy e :D

7

Анонимен

преди 13 години

Румен Петков саботира, то е очевадно...

6

Анонимен

преди 13 години

А защо не и топките....

5

Боко Тиквата

преди 13 години

Абе Румба, що прецака далаверата бе??? Са пак Серьожата Станишоолу ще е виновен!!!

4

плъхчо

преди 13 години

Комунист ли е не ми го хвали а главата му резни.

3

Антикомунист

преди 13 години

Разтури се далаверата на *** Р.Петков и Б.Борисов..........