18

Анонимен

преди 13 години

А бе откога разправям да изгонят Трайчо, ама Боко не слуша! "Шибидар" е злато, сравнение с него. В същност всичко си е по местата: помните ли, Трайчо каза, че не може да повярва, че Борисов е казал ,че няма да строи Белене, после Борисов каза, Трайчо да слуша внимателно, какво говори, а на следващия ден Борисов заяви, че ще строи Белене! На съда всичко е ясно, да влезе убития....

17

Анонимен

преди 13 години

Толкова е трагично, че чак ми е смешно. Какви ли не планове и проекти слушах за тази писта и съпътстващата я инфрастуктура, обосновки, помпозни изявления... Нищо, щом не се получи с формулата, ще опитаме да построим космодрум. Или пък ще заселим луната... Няма лошо да се правят големи планове, лошото е да се излагаш като кифладжия с неверни изказвания и да ставаш за смях на цял свят.

16

Анонимен

преди 13 години

абе Остър Гога, това твоето Кривунделово да не е близо до Доброславци

15

Анонимен

преди 13 години

Народ наивен, народ ***, народ готов да преглътна с усмивка всяка една изречена опашата лъжа и сторена му измама...народ български!

14

Гошо Тъпото

преди 13 години

Знаех си аз,че нашата кривунделска ....Ф1 ще остане единствената сериознаписта.Това е така,защото в Кривунделово имаме сериозни....зетьове,какъвто ешейха на Бахрейн,защото кривунделка е 10-тата му ....жена.Бате Бойко да се стяга да я.....открива,някъде към разпети...петък догодина.

13

Анонимен

преди 13 години

"Никога не сме се сблъсквали с подобен непрофесионален подход на правене на бизнес... това УНИЩОЖИ всякаква възможност да обърнем внимание на какъвто и да е бизнес в България и ще посъветваме нашите партньори и колеги да направят същото!" Всякакъв коментар е излишен. Само Боко Тиквата може да сътвори такава простотия. С любезното съдействие на Румен Петк

12

Анонимен

преди 13 години

Много те моля, престани, да наричаш Премиера, да се слави името Му по този начин -" Боко Тиквата"! Използвай " Бойко Формулата" - към момента това е по-актуално

11

Анонимен

преди 13 години

За сметка на това Тиквата спокойно може да кандидатства за домакинство на следващата КРЕТЕНИАДА

10

Анонимен

преди 13 години

Леле, поредната издънка на Пожарникаря Слънце. Тоя път заедно с Румен Петков. Господи, каква комбинация! Отново и за пореден път ме е срам, че съм българин. Тиква до тиква, пън до пън! Няма това да е за последно.

9

.|.

преди 13 години

Ъхъ, поредната издънка! Да ги ринеш с лопатата, няма да намериш място, къде да ги изхвърлиш!

8

Анонимен

преди 13 години

Беше въпрос на време някой да пита върпосните шейхове, след захаросаните прес съобщения на правителството. А да се мята вината към Нехаещия във фонтани е неуместно, след като лично Борисов и другите около него са се подписали там под каквото са драскали, и забележете - съобщенията излизат от прес центъра на министерски съвет, не от личната канцелария на Запалката, нали ? Тоест, ако дойде утре някой дръпнат жълт, може да се представи за Брус Лий или Джеки Чан, и премиера ще пусне услужливо квото му каже човека. Абе, Бойко, пак ли друг е виновен бе, брат ? На всички взе да ни става съмнително ... Или този ПР пушек беше предвиден да се отклони фокуса от стачките на лекарите и проблемите с документите ?

7

Dan

преди 13 години

Да ги отсвирват гнусните араби и да викат американците да направят първата писта на НАСКАР в Европа и ще им скрием топката на цяла Европа!

6

Анонимен

преди 13 години

google-translate е играаал хаахаххахахаха

5

Аз

преди 13 години

Не съм англичанин. Но имам претенциите да знам този език що-годе прилично. Нещо в правописа ме смущава..... Да не би Р. Шадраванов да се е пробвал на английски?

4

Анонимен

преди 13 години

Ей, побъркахте хорицата от Доброславци, бе!

3

Марти

преди 13 години

Цирка продължава с пълна сила.Колкото и да не ми харесва Станишев,най ще излезе пропок,след като посрещна гербаджиите с думите:"Здравейте циркаджии"ама и те се скъсаха да доказват че са ткива де..Каквото и да са направили досега е свързано с меко казано,весели случки...

2

Анонимен

преди 13 години

Защо ми изтрихте коментара???BAYNUNAH GLOBAL SOLUTIONEngineers - ConsultingP.O. Box: 31010Location: Abu DhabiPhone: 02-6262045Fax: 02-6273633E-Mail: anwarbadwan(at)aolне искате да се разбере истината , че този мейл е фалшификат!

1

Анонимен

преди 13 години

Subject-a кЪРТИИИИ:забележете "letter of attend with the Minsery of econmic"фалш лъха от това , ама якооо