57

Bay Nemec

преди 14 години

Прав си, но просто приеми истината! Боли , не боли , това е :) *** народ, слаба държава. Така, че ние сами сме си виновни. Държавата не си мърда пръста и не дава един лев за нещо. Само *** и ***. Пари за туризъм няма, за пътища няма, за здраве няма ...... За съжаление ние ги избираме, а те ни *** мамата :(

56

Анонимен

преди 14 години

Може да сме се ориентирали към къркачите, но ебачите сами се ориентират насам. Жените в страната са като пощурели - всички златотърсачки и си мислят, че само с е*ане ще прокопсат в живота. Момичетата още от гимназията се дават за една водка!!! Като порастнат не се променят. И това ако не е евтино....

55

Анонимен

преди 14 години

Толкова им се връзва уискито с тия оферти ол инклузив дето вътре и алкохола е включен! Не ми се мисли какво уиски е това, много ясно, че от 2-3 такива и са се напили на *** :D

54

Bay Nemec

преди 14 години

Прав си че държавата се прави от хората. Хората избират политиците. Политиците правят законите и бюджета. Икономиката се движи от пазара и се регулира от държават. В случая държавата и пазара са ориентирали нашият туризъм към къркачи и ***. Явно тъкъв ни е ресурса и трябва да го приемем! ***, пияници и т.н. , важно е че хранят народа. Това е истината! Хубавото е че влизат свежи пари от чужбина :)

53

;]

преди 14 години

2 lv whisky ? kakvo po dqvolite ? po izmislena i neadekvatna novina za mesec sepetemvri nqma da ima sas sigurnost. Ta v ruse kadeto jiveq nqma whisky za 2lv dori v nai skapanoto zavedenie, ta mi pishat za 2lv v Slunchev Brqg hah :)

52

Анонимен

преди 14 години

Слънчев бряг някога може и да е бил курорт. Сега е помийна яма! Иначе всички псевдо БГ фешънчета и гъзарчета ходят там. Естествено, че ще е пълно с ***. Сигурно те от цяла южна България лятото се изсипват там и чакат да им дойде късмета. ***!

51

Bay Nemec

преди 14 години

Аки си мислиш че в чужбина е по различно, жестоко се лъжеш. Къдете е парти дестинация, нявсякъде е едно и също. Ако искаш да почиваш като пенсионер, върви на Албена.

50

Туристка

преди 14 години

Ами няма какво да се обиждаме- България е станата на евтините, лесни и кухи девойки..

49

Анонимен

преди 14 години

Държавата се прави от хората. Май тези, които предоставят туристическите услуги, нещо не ги изпипват съвсем, за да идва такава заляна от алкохол и стотинки в джобовете вълна туристи.

48

Ужас

преди 14 години

Истината е проста - нашите "курорти" за жалост нямат нищо общо с думите курорт и почивка! ФАКТ! Ходих до Слънчев бряг тази година, не бях ходил от 10, направо се изумих, все не вярвах колко е деградирал този "курорт", ама разбрах! Там не е за почивка! Там е като в Люлин, а неадекватните чужденци, друсани и пияни денонощно, буквално не знаеха къде се намират и какво става! Имаше 10-ки магазинчета, купуваха си бира и я пиеха по тротоарите! Това, *** "бизнесмени" не е курорт и почивка!!!

47

Bay Nemec

преди 14 години

Кой нормален и богат чужденец ще дойде тук. Това ни е държавата , това са ни и туристите. Това заслужаваме, това получаваме. Добре че все пак идват и такива туристи, защото ще умрем от глад и ще лапаме мухи. Явно е нормално да плюем собствената си държава и продукти. *** народ , слаба държава.

46

мильо

преди 14 години

tazi ot снимката на кой тел. отговаря ?

45

Туристка

преди 14 години

Е къде го видяхте това уиски по 1 евро??! Хаха На Слънчев Бряг уиски под 4-5 евро аз лично съм видяла. Но да, за Европа пак е евтино

44

Не преувеличавайте

преди 14 години

Е къде пък го видяхте това уиски за 2лв.Айде моля,моля не прекалявайте и не преувеличавайте за по-добър ефект на статиите.А точно на такива места като на снимката и водка за 2лв не може да си намериш,по-скоро минералната вода е 2лв(1евро)!!!

43

Анонимен

преди 14 години

Ако България има имидж на евтина дестинация, няма да идват богати чужденци на почиввка в България.

42

Анонимен

преди 14 години

тази година рускините докато бяха на почивка и решиха да заработят някой лев (между другото)идват от русия със 500 кинта,заминават си със 2500сигурно затова пише било пълно с евтини к**ви

41

ЧАКЙ ДАГОДИНА

преди 14 години

Ей, няма угодия на тия западняци. Миналата година пиха същия алкохол и бяха със същите момичета по плажа, ама разправяха, че е скъпо, а сега било евтино. Догодина явно трябва да ги сурвакаме, по-яко.

40

Българин

преди 14 години

Да бе! Ракламирайте българският курвотор! Дано нищо нормално и истинско да не остане! Мамка ви ... да ... е... !!! Но въпреки всичките ви усилия не можете да унищожите това което струва нещо. Сред цялото море от чалга, мизерия, корупция, простотия, алчност, наглост, злоба, все още има истински хора. След бурята идва слънце. А вие ще отидете в мръсния канал където ви е мястото!

39

Почиващ в Сънито

преди 14 години

Кви са тия глупости, бе... в курортите има по 4 до 20 ***, къде ги видяхте тия момичета? Другите са групи, ама хората си живеят живота, тва няма нищо общо с проституцията...

38

аб

преди 14 години

Много ме дразнят такива статии, въобще не са евтини БГ. момичетата и са много трудни, казвам го от личен опит.