41

roki

преди 13 години

tazi zhestokost pokazva che vav balgaria vse oshte ima tamni balkanski subekti i divaci i varvari. vav francia ako zgazish na ulicata kuche lezhish 5 godini vav zatvora. tova pravitelstvo i parlament ne praviat nishto za zhivotnite. taka si ostavame peshterni i parvobitni hora koito sa na hiliadi godini ot evropeiskia saiuz.

40

Анонимен

преди 13 години

Най-добрите *** са... МЪРТВИТЕ ***!!!

39

ИТ

преди 13 години

Ако не друго, тук поне може да се види образа на пишещите срещу беззащитните същества. Такъв "човек" мрази себе си ,когато се гледа в огледалото.Завижда на единствения си приятел,че е по-успял в живота от него. Човешката радост за него е скръб,а човешкото нещастие - неистово удоволствие. За такива народа е казал :"Бог вижда!"

38

Анонимен

преди 13 години

Към кучемразите детелюбци - съседната статия е "49 деца са осиновени от началото на годината във Варна". Никой от вас няма да осинови дете нито даже да направи дарение в такъв дом и това е ясно, но защо поне не коментирате там, кажете там поне едно браво. Да, ама не. Тук сте, за да се удавите в собствените си слюнки от удоволствие, че едно беззащитно кутре е убито по този начин и да разтоварите негативизма, който всъщност имате към всичко що шава. Халал да са ви минусите оттук нататък.

37

КАРНОБАТ

преди 13 години

И С ОТРОВА МОЖЕШЕ

36

анонимен

преди 13 години

1000лв. за информация,който може да даде за убйиството на едно куче.....е това не мога да го разбера?????Аз искам да ми дадат 1000лв когато натопя съседа че си е заклал прасето.С какво едно куче е повече от едно прасе например?

35

kucho

преди 13 години

да бе, нищо не правят, ти така си мислиш... изкарват пари хората, нали трябва да ходят и те по почивки.. размотават се перфектно и от време на време спретват по някоя медиина сензациика от тоя тип - убиват някое псе особено жестоко и почват да викат "дръжте крадеца" :)) я да ги закрият тъпите организациики и да видим дали ще има жестоки убииства на животни... работят си хората и си въртят манипулациите чрез медиите и заработват добри парички... това е истината...

34

Анонимен

преди 13 години

а дали пък това не е поредното кутре, пожертвано от помиярозащитниците в името на голямата им цел - закон за защита на животните? като с прословутата Мима, чиито крака бяха отрязани от "изверг". е да де, ама извергът трябва да е имал на разположение комплект за кръвоспиране - та и друга екипировка. иначе Мима щеше *** за минути от кръвозагуба. та и сега така - кой пък има достъп до приюта, освен вътрешните лица? май си инсценират престъпленията, за да се подчертае нуждата от закн за защита

33

Куче

преди 13 години

Следващия път като одерат началника на приюта,може да се сетят,че охраната е необходимост!***,пестят от охрана ,за да си врат и в задниците,които пристигат от различните организации!Тоя "приют" е само яма ,за да се усвояват "парички"!

32

кучемраз

преди 13 години

Браво. Този който го е направил да ми се обади, да отидем да го почерпя някъде за великолепната постъпка, че е спасил улиците от още един бъдещ ***.

31

Ksa

преди 13 години

Жалко за животното, но това все пак е Българи-та. Тук, ако те пребие някой и няма свидетели, ти казват куките - Еми, пуснете жалба, може само мъмрене. Не само няма НИКАКВИ закони, няма кой да ги спазва, а и полицаите изобщо нехаят, само си поддържат комичната визия с 5 метра шкембе, тресящо се пред тях. *** държава, *** народ. Това е истината. Спасението е да заминават тези, които имат възможност и това е. Тук няма бъдеще за нормално мислещи хора.

30

аб

преди 13 години

до 28, не е въздух, то това са факти и досега се отпуснаха милиони, прибрани познай от кой /4 ри лапи и тия новите/, за толкова години, за два дни нищо не може да се построи, виж за 20 можем ако им пукаше за животните щяха да са построили приюти, ама на тях им пука само за кинтите и ако изчезнат бездомните животни, спират и кинтите.

29

аб

преди 13 години

И защо сте ми сложили минуси на коментар 23, това е факт, имаше репортажи за холандката с децата и животните ги виждаме по улиците, както и увеличаващите се организациики за лапане на пари.

28

до АБ

преди 13 години

Добре, отиди, постой в този приют 2-3 дни, запознай се с тия хора и после изкажи компетентното си мнение. В момента всичко което казваш, е въздух под налягане.

27

Анонимен

преди 13 години

ako go hvanat da go oderat i nego, koito ne obi4a i ma4i zivotnite e sposoben da go napravi i s deza.

26

АБ

преди 13 години

Ама взимат от чужбина пари и те заподняците дават, странно защо. И така до без край. Няма безплатен обяд както се казва. И то се вижда как ги пращат, по улиците, но няма какво да си пишем, това е действителността в БГ.

25

Анонимен

преди 13 години

pi4ove, taia istoria s odranit eku4eta, kotki i pr si e 4ista voina konkurentna voina mejdu ku4eskite piuti. davat 1000 lv zada nau4at koi e odral jivotin4eto, a zasto nekajat kolko sa poiskali za ku4eto ot holadcite, towa e biznes i stom e takyv to toi si se dviji po vsi4kite mu pravila za jestokost, bezpardonnost i uzasii. jalko za kutreto 4e taka sa go izmucili konkurentnite ***

24

Анонимен

преди 13 години

АБ, като не им е мястото на улицата на тия кучета (с което всички сме съгласни), защо плюете по хората, които са прибрали над 500 кучета, кастрирали са ги и са ги ваксинирали и не са взели от твоя джоб, а ги пращат тези животни в чужбина?

23

АБ

преди 13 години

И холандците ще ме учат на морал, помните ли преди няколко дни една холандка беше избила децата си, CNN се в малките държави се оглеждат. И искам да кажа, че съм абсолютно против измъчването на хора и животни от какъвто и да е вид, но пак казвам, че не може по улиците да се разхождат глутници хищници. И пак 4 ри лапи и Animal Rescue Sofia, нищо не правят, само лапат пари.

22

АБ

преди 13 години

До аzz, доста често кучета хапят и убиват хора /България е на първо място по кучешка тения в ЕС/ от 900 случая годишно над 600 са в БГ. И кучетата не са беззащитни /хищници са/ и определено мястото им не е в градовете, ще бъде доста интересно тази зима.