217

ТОВА Е ИСТИНАТА...

преди 13 години

КОНСПИРАЦИЯ, БАКЕ .......ПАРТИЯТА СА МАЙСТОРИ В ТИЯ МРЪСОТИЙ!!!!ЗАТОВА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ,ГИ ИЗБИВАТ, КАТО БЕСНИ КУЧЕТА!!!!!!!!!НАПОСЛЕДЪК , ИЗХИТРИХА И СЕ МАСКИРАТ, КАТО:...ТУ ЗЕЛЕНИ,...ТУ ЛЕВИЧАРИ,...ТУ ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИ,...... АМА ШИЛО В ТОРБА ,СТОИ ЛИ....ВСЕ ИМ ЛЪЩИ ЧЕРВЕНИЯ ***!

216

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно си права то се вижда кой какво върши, браво на ГЕРБ - първото успешно правителство след 20 год. далавери

215

Нека да

преди 13 години

Нарцисите около това правителство нека да продължават да се хвалят какви ниски цени за пътно строителство са договорили. После други ще им берат гайлето. Хубаво е че все пак се намират хора с трибуна(Йовчев) да кажат че царя е гол.

214

За свраките....ЧЕРВЕ

преди 13 години

Гледайте сега на 1.09. как Б.Б., ще отреже докторите ,като краставици, с техното мрънкане за пари!*** изхитриха ,та вкараха парите във фискалния резерв и сега му кроят ласо на Б.Б., с искания за пари и стачки, ЗЕР НЕ ИМ СЕ ПРЕСТРУКТУРИРА!!!!ТО, ТАКА Е НАЙ-ЛЕСНО--ДА СИ ОЧИТАШ ДЕЙНОСТ И ДА ГУШИШ ПО 30-хилки ЗАПЛАТА, ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИЧКИ!!!!!!

213

И

преди 13 години

"Ниските цени са и ниско качество, убеден е бившият пътен шеф" - прозрение номер 1 в историята на Човечеството !

212

до 214

преди 13 години

Профанчо ! Бойко е давал само парите за тези ремонти ! Не е правил той асвалтовата настилка ! Но понеже не направи пълна чистка на комунистическата администрация те сега му подливат вода навсякъде! Затова тази *** трябваше да е уволнена и пратена по затворите!

211

Анонимен

преди 13 години

209Абсолютно си прав.Този участък не го е строил Бойко и затова все още не е пропаднал.Но за сметка на това Той ремонтира Цариграско и настилката там е вече като РАЗВАЛНУВАНО МОРЕ.Той ремонтира и пътя за летището за трети път в последните 5 години и сегапак го ремонтират ОСНОВНО.

210

До 209

преди 13 години

Абе и аз се чудя за какво са зинали против ББ, като тоя участък от магистралата е правен по времето на Станишев, но нали червените свраки трябва все нещо да грачат и да дигат врява до небето, белким някои им се върже, та за това нееема спиране. Горките червени свраки, продраха си гърлото от всекидневното врякане и крякане. Ама съм сигурен, че ББ му е през шланга.

209

до Язе

преди 13 години

Има и договори и неустойки, но са с едногодишна гаранция.На запад за подобни проекти се дава минимум 5 години, но нали нашите са велики ...

208

антибоико антикомуни

преди 13 години

много ми хареса номер 200!

207

от МАЛЕХУРА

преди 13 години

КОЙ казва ,че Бойко е постройл нещо както нетрябва ,ние казваме че Бойко неможе да построй нещо както трябва с малко пари както твърди постоянно ,,, неговите магистрали щели да бъдат най - евтините в света ?

206

палехура

преди 13 години

Хмм ,че то този участък бе изграден при правителството на Станишев даже го открива 2007 година .Половината коментари не са в час какъв Бойко какви 2 лева.

205

ТОЙ ЗНАЕ

преди 13 години

Ало ,всички мрънкачи и *** , червени и разни други да млъкнат--- до два три дена Бойко ще ви обясни кой е виновен , много ми харесва. защото винаги знае кой е виновен !!!

204

Анонимен

преди 13 години

Почна да ми става жал за мутрата. Толкова безпомощен е в главата.

203

Анонимен

преди 13 години

do 205 ti se izrazi nai to4no mn si prav !

202

Анонимен

преди 13 години

Искам да изплувам от ***, няма въздух, задушавам се вече ...

201

Дражко

преди 13 години

Мдааа....Потъването е вече повсеместно!Тъй,тъй...............

200

Язе

преди 13 години

Нема ли договори за гаранция, неустойки...

199

trakieca

преди 13 години

niamam dumi,tova se ochakvasche ,pak ima zadeleni pari ,i rezultata e tozi ,

198

Анонимен

преди 13 години

ще ги отремонтират и Боко пак ленти ще реже.по ТВ, да види народа как се прави...