83

до 88

преди 13 години

Ти не говори че си българин, щото ми е писнало от *** и *** като теб в този форум ,правещи се на българи.Лицемерен резак си,нищо повече.Българин бил,моля ви се.Папагал смотан,то ти личи от километри че си анадолец .

82

belgiuM_71

преди 13 години

dnes 6efa me popita 'verno li e,4e vseki v Bg krade?"

81

до 85

преди 13 години

На целия български народ му пука. Той категорично иска да изсели тия същества в Индия на чеса.Не може да ги трае повече. А такива като теб,заедно с тях трябва да ви изритаме към майката ви родина-Индия.

80

Анонимен

преди 13 години

Май нещо не разбираш! Аз се разграничавам от *** с български лични карти.Това за мен не са българи.Ясно ли ти еееее?! Не искам да причисляват тази ***-*** към българския етнос.

79

от 80

преди 13 години

И в допълнение- тук щяхме да кажем "*** с българско гражданство откраднаха кабели...",да наистина трябва да се уточнява този факт-защото ТЕЗИ НЕ СА БЪЛГАРИ, А *** С БГ ПАСПОРТИ, КОИТО СМУЧАТ КРЪВТА НА ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН ЦЯЛ ЖИВОТ.Дано съм бил ясен пак!

78

до 67

преди 13 години

Нали се сещаш,че белгийските власти не делят хората на *** и българи по цвета на кожата?! Нали им виждат личните карти на които пише българско гражданство? Ти какво искаш? Да кажат че са *** с българско гражданство ли..понеже видиш ли били тъмни субекти? Че в Белгия си имат *** с белгийско гражданство.Тях не ги интересува какъв е цвета на кожата ти,а това което пише на личната ти карта.И това обявяват по медиите. Дано съм бил ясен.

77

АЗ

преди 13 години

ХАИДЕ ВИЕ ГИ ИНТЕГРИРАИТЕ НАЛИ ВИЕ ДАДОХТЕ ТОЗИ АКЪЛ ХАК ДАВИЕ ВСИЧКИ РОМИ ПРИ ВАС ДА ДОИИДАТ

76

Алекс

преди 13 години

Ама като са крали в Белгия, къде са продавали после крадения метал?До тука едва ли са докарали 100 кила кабеляк. Значи са продавали в Белигия? Значи и в Беглия има пунктове за старо джелезо, където не те питат, отде си го взел? Значи не сме ние най-тъмната Индия на Европата? Или как?

75

Анонимен

преди 13 години

Ами поправете заглавието, напр. > *** банда отмъкна кабели за 175 000 е. ОТ КЪДЕ Е *** БАНДА ? ОТ БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРИ.

74

винаги

преди 13 години

за българин се счита всеки, роден на българска земя.

73

Чужденец

преди 13 години

До 73а ти как различи кои са кюрди и кои не са ? в чужбина как да отличат кой е български *** и кой не е ? да не би българските *** да имат етикет на челото ?

72

Анонимен

преди 13 години

прав си ама не съвсем,аз като ходя в Турция и като видя лоша къща или дрипав човек и местните веднага казват -те са кюрди! Така че не прави неуместни коментари,и малките деца знаят че кабелите са *** специалитет,ако е нещо друго,може и да се каже че са българи,но точно кабели.....

71

Inter

преди 13 години

За българин се счита всеки, роден на българска земя.Конституция на Р. България,подпис - не се чете

70

Несъмнено

преди 13 години

*************************************************За българин се счита всеки, роден на българска зема !************************************************** ЕС

69

Анонимен

преди 13 години

Българските *** са българи. *************************************************************ЗА БЪЛГАРИН СЕ СЧИТА ВСЕКИ, РОДЕН НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ !***************************************************************

68

Анонимен

преди 13 години

Абе в чужбина да правят каквото си искат,но да не ги наричат БЪЛГАРИ!!! Те са били ***,сега са *** и след 200г пак ще са същите *** независимо дали се водят български,френски,германски или испански граждани... Всичките негативи върху България идват именно от тези"български граждани" и от това страдат и останалите нормални хора. Трябва мнението на здравомислещите хора да надделее над всякакви политически игри и да се даде на Европа и Света да разберат че *** НЕ СА БЪЛГАРИ !!

67

an

преди 13 години

*** 4E KRADAT, KRADAT. PO TOZI VAPROS SPOR NQMA. OBA4E DA OKRADE6 CQLA DARJAVA, I DA DOKARA6 NASELENIETO NA TAZI DARJAVA, DO PROSE6KA TOQGA. TOVA ZADMINAVA VSI4KI, GRANICI NA CIGANIQTA. PO GOLEMI ***, OT NA6ITE UPRAVNICI PRES TEZI 21 GODINI, NQMA NIKADE DRUGADE V SVETA. PO NAGLOST, I KRAJBI, NADVI6AVAT NAD 200 PROCENTA ***. *** KRADAT NA DREBNO. A NA6TE *** OT PARLAMENTA, KRADAT NA EDRO. SAMO V TOVA E RAZLIKATA. MEJDU EDNITE I DRUGITE.

66

Анонимен

преди 13 години

В Белгия се казва, че бандата е българска. И това е вярно. Гордостта че сме българи ни прави смешни и ***. След като имаме *** проблеми, е смешно и странно да се правим на горди, обидени и настъпени ! В Белгия не могат така както у нас е прието, да кажат, ах това са ***, не ни засяга ! Това засяга нас, българите и не другите !!!

65

Желев

преди 13 години

Като дойдат и братовчедите,ще останете и без локомотиви.

64

Mitko

преди 13 години

Жална ни майка, започва десетилетието на ромското включване...