197

nablyudatel

преди 13 години

Конфискуваните количества ще бъдат унищожени в екарисаж"ha dano,samo da ne gi vurnat za nekoy drug bak6i6 obratno i vsi4ko po staromu,samo ni zatwarqt usti4kite mi se struva pak,da ne stane aferata vsi4ko koz bez terca

196

Varnenec do ADMINa

преди 13 години

Zashto mi triesh frazata "SHIBAN NAROD" SHIBAN e duma kazana ot Ministar pred kameri i mikrofon. Znachi MInistar moje da q ispolzva, a v edno forumche ne moje... NQMA LOGIKA!

195

Varnenec

преди 13 години

Bravo na GERB i Pravitelstvoto ! Za parvi pat ot 20 g. nqkoi da iska da opravi ANARHIQTA v stranata!

194

Киро

преди 13 години

То и на Тиквата и Физкултурата им лъснаха "Дупетата",но няма такива гръмки заглавия в медиите :)))))))))

193

ddg

преди 13 години

В кремвиршите има и мигли и копита. И на мен не ми е ясно при толкова консерванти и други ***, какъв е проблема с тези. Но е факт, че раздвижиха чатаджийте, пък и новините да гледаме редовно, че вече кой ги гледаше. Малко за фокус и пак почват да ни занимават с идиотии по цял ден.

192

Боян

преди 13 години

То добре не ни кара, но нали знаеш, че все нещо трябва да се яде или ти си измислил фотосинтезата при хората.

191

лиценза

преди 13 години

аве кажете им имената на фирмите пък Ние гражданите сами ще им спреме лицензите ....

190

помислете!!!!!!!!!

преди 13 години

НИКОЙ НАСИЛА НЕ НИ КАРА ДА КУПУВАМЕ И ДА ЯДЕМ ТЕЗИ ГАДОРИИКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!сами помислете и се спасете - вие и вашите деца!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

189

Боян

преди 13 години

Браво на правителството и МВР. А тези дето плюят по акцията, вместо да унищожават тези изрезки дайте им да ги изядат безплатно, може и да останат доволни.

188

daniela

преди 13 години

бля, бля, бля .... проверени са тези които или не са си платили или са платили малко ... ако въобще има проверка . само ни маниполират, пак ще си ядем колбаси от кожа,косми и кости , само, че на двойна цена ...

187

Анонимен

преди 13 години

Нското предприятие произвежда нещо с неясни суровини и продава в Метро, Била или Кауфланд, като не се обяснява за произход на солта, която е ползвал в стоката си, примерно!

186

Сфинкс

преди 13 години

Хе-хе, Анонимен, обади се в Метро, Била или Кауфланд, да питаш дали нямат точно перфектни документи, с подписи и печати от ЗАПАДНИ фирми тези стоки. Да не останеш само изненадан.

185

Анонимен

преди 13 години

Да кажат имената на фирмите

184

ДУДУК

преди 13 години

И ако още някой не е разбрал, ще напомня , за да не пишете глупости ( отнася се и за сайта). !!! СТАРА ПЛАНИНА НЕ Е БДС !!!, а доброволен временен стандарт, защото БДС се разработва, но ще трябват около 2 години още!!!

183

Анонимен

преди 13 години

Щото си ***! Партида означава: количество, серия, група...Като си събрал *** на ЕС, кви производители търсиш ?Официални печати и документи за произход на *** ли ?

182

Сфинкс

преди 13 години

До Анонимен: Само в това изказване има заложена вътрешна глупост, която само показва колко е *** министърът, и че изпълнява поръчка без да мисли. Не може нещо, което има партида, да е с неустановен произход - самата партида съдържа в себе си информация за производителя. Гответе да ни друснат поредното наказание от Брюксел, за нелоялно ограничаване на конкуренцията, което пак по стар обичай ще плащаме всички ние.

181

Анонимен

преди 13 години

Защо е тази анонимност, искам да знам ТОЧНО коя и коя фирма ? Тука потребителите ли пазим или престъпниците ????Кажете кои са, за да знаем да не видят и стотинка повече от нас, тогава с тоя лиценз най-много да си избършат "Дупетата"

180

Анонимен

преди 13 години

По думите на Мирослав Найденов, всички количества са с неустановен произход, от различни партиди, с изтекъл срок на годност, от различни държави на ЕС.

179

Maraba

преди 13 години

И моето куче не яде от кренвиршите на тандем,обаче от брадвата фантастико опитва.Аз самия се отказах преди години.

178

Сфинкс

преди 13 години

Какво значи дайте фирмите - тези неща се продават в големите супермаркети - Метро, Била, Кауфланд и т.н. Някои от зелените опаковки са си на немски фирми - т.е. нещата си идват така ораковани от Германия. Абсурд е да влязат в Метро примерно без перфектни документи. Някой май го сърби от умните управляващи да се набута в сериозен международен скандал, защото директно ще засегне немски фирми по параграф ограничаване на конкуренцията.